Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dr. Aden Sparks
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 27

Külső leírás: Magas, szikár férfi mogyoró barna rövid, átlagos stílusú hajjal, és mélyzöld, szinte ijesztő szempárral. Sokan öregebbnek mondják a koránál, már tinédzser korában idősebbnek nézték a hordott ruhái, és életstílusa miatt. Általában köpenyben lehet rábukkanni a munkahelyén, elegánsan felöltözve. A hétköznapokban mondhatni hogy kicsit nagypapásan öltözködik, ha a kötött pulcsi, és a melegítőgatya, na meg az a lila bolyhos papucs annak számít manapság. Szemüvege az egyetlen amit szükséges kiegészítőnek hord nap mint nap, nem szereti a fülbevalókat, a piercingekkel még valahogy megvan, de a tetoválások sem igazán a barátai, látott már ő elég öncsonkítást, hát még ezek. Magassága miatt szokása megfejelni magasabban fekvő dolgokat, 190 cm felhőkarcoló méretétől mindenki ódákat szokott zengeni.

Jellem: Csendes, és az a minden áron meg nem szólaló típus. Egyetlen fejmozdulattal tudatja a választ, nem kell megerőltetnie a hangszálait ehhez. Kicsit sem fél semmitől, hiszen átélt már mindent, amit csak a szakmájában lehet, nem riad meg a vértől, és nem esik össze a szervek, vagy csonkolások látványától, csak unott pofával megmenti akit kell. Hogy helyesbítsek, nem unott pofa, hanem kifejezéstelen, tökéletesen letojja azt hogy mit vernyákolsz neki, ő a doki, ő tudja mi bajod van. Voltak szebb napjai is, de nem szívesen emlékszik vissza semmire, mert a szíve azonnal visszahúzná a szülői házba, és úgy viselkedne akár egy zakkant kisgyerek. Egy nagyra nőtt zakkant kisgyerek. Anyja szeretete élteti benne még a reményt, és képes biztosítani arról hogy még nem őrült meg. Mert nagyon is hajlamos erre.

Élettörténet: A pici Aden a nagy Amerikában látott napvilágot, Tampa-ban. Gyermekkorát vidáman töltötte itt, egyke volt örök életében, és apuci meg anyuci szeme fénye. A szülők megadták neki a legjobb dolgokat, legszebb ruhákat, modern kütyüket, és mindent mi szem szájnak ingere. Újgazdagéknak nem volt nehéz mind ezt előteremteni, de nézzük csak miből lett ez a sok minden, édesapja egy jól menő gyógyszergyártó cég vezérigazgatója. Édesanyja csak egy egyszerű könyvelő, aki apja cégénél foglalatoskodik. Egyetlen porontyuk pedig orvosira ment, jó messze a szülői házból. A tanulói évei alatt ébredt rá hogy igazából a férfiakban találja meg azt amit keresett. Határozottan ő az aktív fél, bár helyes arcú, de sokak szerint maga az ördög. Imádja az egy éjszakás kalandokat, érzelmeket nem fűz a kuncsaft iránt, még fel sem szokása hívni őket. Végül is doktorként foglalatoskodik ennyi éves fejjel, és gyógyszerek fejlesztésével. Egy kísérleti laborban segédkezik az egykori főnökének Dr. Kim Summers- nek , aki teljes mértékben megbízhatónak titulálja, ám néha mosolyt akar csalni az arcára egy két szóval, de nem lehet megtörni ezt az infantilis barmot. Képes volna ott gubbasztani az egyik bevilágítatlan sarokban ha nem lenne ez a nő aki beszélgetne vele. Egyszerűen így született , nem tudja vajon milyennek kéne lennie igazából, és a sok kalandozás egyre csak mélyebbre süllyeszti abban hogy teljesen antiszociálíssá váljon. Jelenleg mentorával Atlantában tevékenykedik, és ott is él egy csinos kis házban.

Hobby: embereken való kísérletezés gyógyszereivel, szex,

Foglalkozás: doktor , emellett kísérleti gyógyszerek fejlesztője apja cégénél

Extrák: * általában nyugodt, képes nagyon szeretni, ám ha ideges akkor hisztizik, csapkod, és akár kárt tesz magában * * antiszociálissá formálta a világ, és nehezen mutatja meg a rejtegetett énjét, amit még senki sem láthatott* * csak az érdekes emberek érdeklik, akik ugyan olyan szinten elborultak mint ő * * seme * * sohasem volt rendes hosszútávú kapcsolata, esetleg egy két hónapig bírta aztán dobta az illetőt * * SmexyBLU kolleganőnek készült :) *

Képinfo: A kép a saját alkotásaim egyike, alap segítségével. (http://eidorien-chan.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 11. 08.

Módosítva: 2014. 11. 08. 11:59:15
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).