Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Bess Bennett
Kategória: Hentai
Feltöltő: Arasa

Kor: 24

Külső leírás: Saját maga fodrásza, ami annyit tesz, hogy „nőjön csak” emiatt lassan csokoládé barna hajzuhataga a derekát verdesi. Ritkán használ hajgumit, mert roncsolja a hajszálakat, így általában marad a kiengedett, „szálljon, amerre akar” felfogás. A kozmetikát ugyan olyan ütemben kerüli, mint a fodrászatot. Ennek köszönhető kissé vastag szemöldöke, ami szintén nem zavarja, sőt jelenleg külön örül, neki mivel kezd visszatérni a divatba a vastag szemöldök. Orra kicsi és pisze, mi tagadás szemből ducinak is nevezhetnénk, ám szája kompenzálja az apró malőrt. Ajkai ugyanis vastagok, és ahogy barátnője mondja: „Csókra termettek”. Bőre alapjában véve barnább, mint a többi angolnak ez egyrészt anyja olasz származása miatt van másrészt pedig a Chocolate Brown szolárium stúdiónak köszönheti, ahol havi rendszerességgel megfordul. Napbarnított bőre különlegesebbé teszi, olyanná amilyen mindig is lenni szeretett volna, de ami álmai szerint sosem sikerülhet. Őzbarna szemei tompán fénylenek, a napfény hatására viszont sokszor tűnnek inkább sárgának semmint barnának. Ezt a tulajdonságát nagyon szereti. Magassága nem nevezhető kiemelkedőnek, hiszen napi többszöri mérést követően is csupán 167cm magas. Alkata átlagos, se nem duci se nem sovány, bár a súlyával mindig is problémái voltak, elég egy késő esti muffin és már fel is szaladt egy kósza kiló, ami mind a pocakjára megy. Alakja így is formás, feneke nem kiemelkedő, de kellően kerek, a mellei viszont elérik a 85 B kosarat is. Szemein kívül erre az adottságára még büszke. Lábaival viszont megint nincs megelégedve az egyik lábfeje ugyanis egy teljes számmal nagyobb, mint a másik, ezért a cipővásárlás valami rémálom. Öltözetét tekintve válogatós, minden nap kedv szerint öltözködik. Kedvenc szerelése a Converse vajszín tornacipő, koptatott farmerral, fehér toppal, amire egy kockás inget vesz fel, amit elöl csombékra köt. A kiegészítőknek nem nagy híve, mert hajlamos elhagyni őket. Édesanyja szerint egyszer az eszét fogja elhagyni valahol. Kontaktlencsét hord így előfordul, hogy szempihentetés címen olykor szemüveget visel. Fekete keretes egyszerű darab mégis dögösen áll neki.

Jellem: A világ számára látható megjelenés nagyjából pontos mása a benne rejlő személyiségének. Értelmes, normális, szimpatikus lány, aki vágyik az elismerésre. Az igazság az, hogy Bess ennél mégis több és összetettebb. Alapjában véve nyugodt és megfontolt. Nem avatkozik feleslegesen közbe, ha nem érzi az általa elérhető teljes sikert. Az ingerküszöbe valahol a tengerszint alatt van. Felbosszantani ugyanis a legkönnyebb dolog a világon. Rosszkor mondott rossz szó, számára nem tetsző megnyilvánulás, pontatlanság és legfőképp a spontaneitás. Gyűlöli, ha valami nem a megbeszélt menetrend szerint történik. Ha kávézás volt megbeszélve délelőtt 10 órára, akkor annak akkor kell történnie. Ugyan ilyen rosszul reagál a kritikára. Egyetlen bíráló megjegyzés és borulnak a poharak, vagy ami a kellemetlenebb eltörik a mécses. Érzelmes teremtés, aki a legkisebb érzelmi hatásra is képes elsírni magát. Nem fél kimutatni könnyeit, úgy tekint rájuk, mint az emberiség alappilléreire így nem rejti véka alá a könnyeit. Nehezen barátkozik, nem mer spontán odamenni valakihez, hogy „szia, mi újság” ő a kezdeményező helyett a kiváró típusúak táborát erősíti. Minden személyiségi jegye azonban alkalomtól függ. Vannak „belevaló” napjai, amikor csuklás nélkül szólít le másokat, vagy teljesen érzelem mentesen nézi végig a Titanicot. Leghőbb vágya valahol máshol élni, valami mást csinálni. Ezért is vonzódik annyira a természetfelettihez és a fantáziához. Úgy érzi, neki nem itt van a helye. Rengeteget olvas és néz filmeket. Többek között emiatt járatos annyira a világ és egyéb dolgokban, ami nagy előnyt jelent számára egy-egy beszélgetésnél. Szeretik az emberek a társaságát, mert nyitott és értelmes. A nyitottsága azonban gyakran párosul naivsággal. Mindenkiben a jót keresi és látja meg, ez a tulajdonsága nagyon sokszor tévútra sodorta már.

Élettörténet: Átlagos élet, átlagos gyermekkorral és szülőkkel. Londonban látta meg a napvilágot. Édesapja antikváriumot vezet édesanyja pedig virágboltot nyitott családi házuk alsó szintjén. Szülei még a gimnáziumban ismerték meg egymást, amikor édesapja Mr. Bennett véletlenül rossz osztályterembe tévedt és édesanyja Clara, mutatta meg neki a helyes utat. A nő akkor már egy teljes éve élt az Egyesült Királyságban. Eredetileg ugyanis olasz származású, de édesapját ide kötötte a munka és végül az egész család Angliában maradt. A pontos történetet szeretik gyakran felemlegetni. Szülei rajongásig szeretik egymást a mai napig. Gyakran előfordul, hogy Bess zene nélküli táncoláson kapja őket, amikor azt hiszik, senki nem figyel. Amikor a lány 4 éves lett a névnapi ajándéka egy kistestvér lett. Az új jövevény mára nem is olyan kicsi a maga 20 évével. Leonard gépészmérnöknek tanul, szüleik nagy bánatára semmi kedve Londonban maradni, Németországba vágyik. Bess azonban ebben teljesen különbözik testvérétől. Rajong Angliáért. Nem telik el nap, hogy ne menne sétálni, számára addig ismeretlen utcákon keresztül, ebben az a vicc, hogy gyakran eltéved és ilyenkor mindig meg kell találnia a hazavezető utat. Az egyetemet bölcsész anglisztika szakon végezte. Az irodalommal akart foglalkozni már kiskorától kezdve, sokat foglalkozik írással és olvasással. Mégis olyan kevesen keresnek irodalmi diplomával végzett embereket. A szülei mindenben támogatják, apja pedig bevette magához másodtulajdonosnak az üzletébe. Bess azonban szeretett volna a saját lábán állni így 22 évesen, különköltözött Holloway körzetbe a Jackson roadon bérel egy kis lakást ahol csak a maga ura. Apja üzletébe még mindig bejár, ha ideje van, de emellett talált magának állást. A Domino’s Pizzánál futárkodik. Jogsija ugyan még nincs, de mivel csak a körzetbe szállít pizzát a bicikli is megteszi. Mindezek ellenére szüleit sosem hanyagolja és hétvégente örömmel megy haza látogatóba. Olyankor az öccse is otthon van és nincs annál nagyobb öröm, ha együtt a család.

Hobby: olvasás, biciklizés és a teknőse

Foglalkozás: biciklis pizzafutár, résztulajdonos a Bennett Antikváriumban

Extrák: Kakaó tejszínhabbal és fahéjjal megszórva, ez a kedvence. Imádja a havonta rendezett régiségvásárokat. Ilyenkor édesapjával együtt korán reggel útnak indulnak és valamikor dél és egy óra közt bukkannak elő, holmikkal megpakolva. Régi vágya egy kiskutya, de a főbérlő nem engedi ezért egy teknősbékát tart, aki a Gandalf nevet viseli. Kedvenc virága a tulipán, de édesanyjától egyik szülinapjára egy Aloe Verát kapott, amit nagy gonddal nevelget. A lakása merő könyv halom, rengeteg polc áll roskadozva a könyvek súlya alatt. A fizetése elég jó ezért megengedhet magának egyéb luxust, mint a lávalámpája és pár eredeti DVD. Csakis a kedvencei. A színekért oda van, mégis a legkedvesebb a kék és a zöld. Ám öltözete nem erről árulkodik. Ruhái inkább, barnából, szürkéből, feketéből és fehérből állnak.

Képinfo: deviantArt : Peter Prime ()

Engedélyezve: 2014. 11. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).