Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sabrina Holmes
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 19

Külső leírás: Mindenképpen ritka természetes szépség. Nem túl magas, sőt kimondottan alacsony, hiszen a elveszik a tömegben a 148 centijével, amit ő mindig pozitívan fogott fel. Szereti a magasságát, könnyen el tud bújni vele. Viszont könnyen elkeveredik a tömegben s amíg az arcát nem látod, azt hiszed egy sokkal fiatalabb lánnyal van dolgod. Kissé szögletes az arca, orra egyenes, ajkai teltek, és mindig mosolyra húzódnak. Szemei nagyon különlegesek, aranyszínűnek hatnak, mindig csillog bennük a jókedv. A szemei szinte beszélnek, ahogy az egész arca is, olyan mint egy nyitott könyv. Barna egyenes szálú haja a lapockájáig ér, nagyon szeretné, ha göndör haja lenne, de a haja rögtön kirúgja magát akármennyi hajlakkot is tesz rá. Egyszerűen öltözködik, nem szereti a feltűnést, vagy a kihívó öltözetet, főleg barnát, feketét, szürkét vagy narancssárgát visel. Ezek a kedvenc színei, s ezért gyakran látni rajta. Kiegészítőket csak csínjával, nem igazán van oda értük.

Jellem: Csöndes lány, nehezen oldódik fel idegen környezetben. Zárkózott, valamint nehezen fejezi ki magát, sokszor nem találja a szavakat és heves gesztikulálással próbálja elmutogatni mire gondol, ami miatt az emberek mindig megmosolyogják. Az érzelmeiről meg aztán végképp nem beszél sohasem, inkább valahogy máshogy próbálja kifejezni magát. Akinek sikerül kihúznia a csigaházából az egy kitartó, és nagyon pozitív embert ismerhet meg a személyében, akinek hatalmas önértékelési problémái vannak. Önbizalom hiányos, és leértékeli saját magát. Hatalmas a szíve, ahol tud segít típus, valamint felettébb megbízható és szeret alapos munkát végezni. Retteg másik negatív véleményétől, de tudja, hogy mindenkinek nem lehet megfelelni. Nagy állatbarát, minden szeretetét képes odaadni egy kis állatnak.

Élettörténet: Amerikában született, apja angol, anyja amerikai. Sabrina minden nyarát az apai nagyanyjánál töltötte, aki "kiverte" belőle az amerikai ejtést, így nagyon szép angol ejtéssel beszél. Nincs több testvére, ő sem volt betervezett gyerek, de a szülők teljes szeretetben nevelték. Apja mindig is odavolt a lányáért, az anya már más tészta. Ahogy nőtt a kis Sabrina az anyja egyre féltékenyebb lett a lányára, ami egy idő után átment betegesbe. Itt kezdődtek az önbizalom problémái. Az apa közbelépett, az anyja elmegyógyintézetbe került. Apa visszaköltözött lányával Angliába, hátha a környezetváltás segít majd a lányának, aki évvesztes és az utolsó évét tölti a gimiben.

Hobby: olvasás, zenehallgatás

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Van egy kutyája, egy husky. || Tud gitározni, és hegedülni. || Két nagyon jó barátnője van, akiket nagyon fájó szívvel hagyott hátra. || Beceneve: Nana

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 11. 07.

Módosítva: 2014. 11. 07. 18:44:26
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).