Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kurosawa Chie
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 16

Külső leírás: Egy igazi égimeszelő, egy lányhoz képest a maga 175 centijével. Soha nem maradhatott észrevétlen, nem tudott elbújni, amit nagyon utált a magasságában. Vékony testalkatú, karcsú lány, hosszú, kecses végtagokkal. Arca ovális lapockájáig érő kissé hullámos tinta fekete haját szinte mindig kontyba köti, vagy hátracsatolja. Elől lévő tincsei keretbe foglalják arcát. Álla helyes, ajkai teltek, szép, nagy szemei olyanok mint két széndarab, de nagyon kifejezőek. Mintha rögtön a vesédbe látna velük. Öltözködésileg kissé fiús, de ha úgy adja tud kimondottan nőiesen is öltözködni. Leginkább kedvfüggő, de legtöbbször az iskolai uniformisban látni.

Jellem: Vidám lány, aki benne van mindenben a józan ész határain belül. Szeret beszélgetni, elmenni valamerre a barátaival, társasági ember, bár a középpontban nem igazán szeret lenni. Belül igazi lányos-lány állandóan álmodozik, és tervezget, de ezeket a kalandozó gondolatait megtartja magának. Nagyon komoly tud lenni, ha úgy hozza a helyzet, megbízható, és segítőkész. Viszont könnyen dühbe jön, és olyankor nem gondolkozik azon mit mond, s akaratlan is meg tud sérteni másokat.

Élettörténet: Normális családja van, két kisebb testvérrel. Húga és öccse jóval fiatalabb mint ő, húga kilenc, öccse pedig hat éves, így van hogy ő megy eléjük a suliba, vagy vigyáz rájuk. Igazi felelősségteljes nővér. Családjával nagyon közel állnak egymáshoz, gyakran terveznek valami közös programot. Nem volt soha valami kiemelkedő tanuló, de hozta az állandó szintet.

Hobby: zenehallgatás, lógás a barátaival

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Nagyon szereti a teát. || Szeretett volna egy kutyát, csak allergiás a szőrükre, ezért nem lehet neki. || Tetszik neki az egyik osztálytársa, csak a fiú alacsonyabb nála.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (google)

Engedélyezve: 2014. 11. 05.
2014. 11. 07.

Módosítva: 2014. 11. 07. 16:38:38
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).