Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Zayn
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Eshii

Kor: 23 éves

Külső leírás: Révén, hogy törzse sosem a magasságáról volt híres, ő sem tűnik ki közülük. Aprónak nem is, de alacsonynak igenis mondható az alig százhatvanat meghaladó centijével. Testalkatilag sem tűnik ki, vékony teremtés, itt-ott szálkás izomzattal, de csakis annyival, ami pontosan szükséges a mindennapi teendőihez, amúgy pedig formás fiatal férfi. Hosszú lábai vannak, combjai húsosak, csípője keskeny, csípőcsontját csak a bőr fedi, felesleg nincs rajta. Kezei testéhez képest nagyobbnak tűnnek, ujjai vastagabbak, de csontosak, kézfején a vékony bőr alatt kidudorodnak erei. Háta egyenesen, tartása és megjelenése büszkeséget sugall. Járása könnyed, mégis erőteljes. Bőre kellemesen napbarnított, szinte már rézszínű, gyönyörűen feszülnek alatta izmai s csontjai. Arca ovális, magán hordozza a természet durvaságát: nem bájos, se nem igazán szép. Egyszerűen természetes, férfias s karakteres. Erre rátesz a tengerzöld szempár, ami szinte kivilágít a sötét, dús szempillái közül ezernyi érzelemmel s átélt élménnyel. Orra tökéletesen illik arcához: se nem nagy, se nem kicsi, egyszerűen pisze és formás. Ajkai vékonyak, sokszor kicserepesedettek a sivatagi széltől vagy vízhiánytól. Szemöldök csontja erőteljes, szemöldöke egyenes vonalú, de nem bozontos, s fekete, akár csak haja, s olyan vastag szálú is. Bozontja folyton szanaszét áll, enyhe kisfiús képet adva neki. Ruházata egyszerű, sokszor teker maga köré egy nagykendőt, ékszert nem igen visel, s portékája is csak annyi, amit lova elbír.

Jellem: Titokzatossága nem csak megjelenésében, de szóhasználatában is megmutatkozik: remekül bánik a szavakkal, bár alapjáraton nem él ezzel a tulajdonságával. Jobb szereti a csendet s nyugalmat. Van benne valami egyszerűség, ami a természethez fűzi, no meg a családjához. Igaz nem köti szoros kötelék hozzájuk, s elítéli két idősebb bátyját a hatalomért folyó viszály miatt, mégis tisztelettel szól róluk. Ha valakivel nem ért egyet, ami elég sokszor megesik révén, hogy gondolkodásmódja másabb, mint amit a kor elvár, sohasem teszi szóvá s nem erőszakoskodik saját igazáért. Megfontolt, jól tudja, hogy minden tettének s szavának következménye van, emellett híve ama mondásnak, miszerint „mindent meg lehet oldani, csak akarni kell”. Nehezen lehet kihozni a sodrából, türelme bár nem végtelen, de elég sok a legbugyutább s értetlenebb emberekhez is. Nagy együttérzéssel áldották meg az égiek, hamar megtalálja másokkal a közös hangot. Nem fél a változástól, sőt, várja s kívánja azt. A szokásokhoz nem ragaszkodik, keresi az újat s a kirívót. Szívét elzárta még gyermekként, nem enged közel hozzá senkit, hát még be. Retteg a csalódástól, attól hogy egész lényét belefekteti a másik szeretetébe, ő pedig nem kap vissza ebből semmit: ahogy anyja is. A tétlenség a végzete, ahogy a röghöz kötöttség is. Hisz vérében van a vándorlás, generációk óta, elődjei mind újra s újra útra kéltek.

Élettörténet: A vezető egyik gyermeke a sok közül. Anyja a harmadik felesége apjának, édestestvére négy érte meg a felnőtt kort, s akad még vagy dupla ennyi a másik két feleségtől is. Sokan vannak, vegyesen, így nem csoda, hogy Zaynra sok figyelem sosem került, akkor sem igazán, mikor fényderült hihetetlen nyelvérzékére. Gyermekként pedig ragadt rá minden, nem csak a piszok. A megélhetésük – nevükön az arab telivérek miatt – sokat kellett vándorolniuk. A környező népek szokásaiból is ízelítőt kapott, tisztában volt már gyerekként is, hogy mely népnél kellett odafigyelni hol kínálja hellyel: hisz akad, aki csakis a felkelő nap felé forduló fejjel volt hajlandó aludni, vagy olyan, aki csakis a legközelebbi vízlelőhelyhez eső szobában tért nyugovóra. Tizennyolcadik életévét betöltve, mikor apja már nem noszogatta, hanem fenyegette a nősüléssel, összeszedte sátorfáját, a férfivá avatásakor kapott kancájával pedig útra kélt, s elkezdte saját vándorlását. Egy évvel ezelőtt azonban mikor éves látogatását tette törzsénél, rossz hír fogadta: édesapja elhunyt, s két legidősebb bátyja egymás ellen fordult, kettészakítva a nagycsaládot. Révén, hogy egyik oldalán sem volt hajlandó kiállni, pártatlana lett szerencsétlenül járt népének. Jól tudta, hogy atyja nem ezt szánta nekik, így elhatározta, hogy elindul oda, ahol választ találhat eme problémára. Annak a tanácsát akarja kikérni, kinek, ha már beleszólása nincs is, de régebben bőven volt a kis közösségének irányításába. S ez nem más, mint az egyiptomi Fáraó. Apja mesélte még, hogy az ő nagyapja gyerekként érte meg, hogy az uralkodó többé nem tartott igényt a törzs fiaira hódításai során.

Hobby: Új nyelvek s kultúrák megismerése, lovának ápolása, sétálás az egyiptomi fügekertekben.

Foglalkozás: Népének szóvivője

Extrák: Nomád törzse a Szaharában vándorol, aminek következtében Zayn remekül beszél több nyelven is: nem csak az egyiptomiak nyelvét, hanem a környező összes törzsét is: ami több mint tíz. Az összesen beszélt nyelveknek a száma megközelíti a húszat, bár sosem dicsekszik vele, hisz több törzsi nyelv hasonló. ***Törzsének különös ismertetőjele, hogy a férfiak homlokukat, orruk nyergét s szemük alatt arcuk felét feketére mázolják. Ezért hívják őket a fekete nomádoknak, nem pedig bőrszínűk miatt. *** Remekül ért a gyógynövényekhez. *** Alap tudással rendelkezik a kardforgatásról s íjászatról. Sosem vonzotta az erőszakosság. *** Tisztában van azzal, hogy egy asszony sem veszi le lábáról, annál inkább a férfiak. Nem sokkal hált már együtt, igazán különlegesnek kell lennie ahhoz az illetőnek, hogy beengedje sátrába s ágyába. *** Uke. *** Egyiptomi, történelmi játékhoz.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2014. 11. 04.
2018. 05. 17.

Módosítva: 2018. 05. 16. 12:23:55
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).