Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gabriel Wayland
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Morticia

Kor: 33

Külső leírás: Kalózkapitányhoz mérten egyszerre feltűnő, félelmetes és tiszteletet parancsoló jelenség. Termete a többiek fölé magaslik, mégis fürge és erős testalkata van, ami a közelharc során segíti győzelemre. A külseje mindig ápolt, nem az a mocskos haramia, mint ahogy a kalózokat elképzelik. Vagyona igen csak nagy, s ez látszik is rajta és a hajóján is. Kedveli az ékszereket, amik mit sem vonnak el férfias vonzerejéből. A haja szénfekete és a csípőjéig ér, amit folyton szabadon hord, kedveli ha a szél belefúj mikor a fedélzeten osztja a parancsokat. Jellegzetes kecskeszakállát egy apró arany kapoccsal tartja rendben, ezzel kölcsönözve magának még különlegesebb megjelenést, s erre csak rátesz az arcán lévő festett rajz is, amit tintával karcolt a bőrébe, hogy mindig megmaradjon. Félelmetes szürke szemei teszik őt valódi vezetővé. Egyetlen pillantás elég ahhoz, hogy félelmet keltsen, viszont ha akarja, ugyanilyen könnyen csábít is, ha valaki nem riad vissza egy csöppnyi veszélytől. Általában elegánsan öltözik, de nem követi egyik udvari divatot sem. Kedveli a sötét, de élénk színeket: a lilát, a kéket, a zöldet és a vöröst is.

Jellem: Nem olyan kegyetlen, ahogy a híresztelések lefestik. Nem belez ki gyerekeket, nem becstelenít meg szüzeket és nem öl ártatlanokat. Van saját becsületkódexe, amit sosem szeg meg. Vezetőként felelősségteljes, az emberei olyanok, mintha a barátai és testvérei lennének. Kalózhoz híven nem veti meg a bort sem, a rumot meghagyja a legénységnek, és persze a tiltott gyümölcs a legvonzóbb számára, legyen szó bármiről. Ravasz és csalafinta, ugyanakkor mesterien forgatja a szavakat ahhoz, hogy egy papnövendéket is az ágyába vigyen ha ahhoz van kedve. Igen csak öntörvényű, ha fogadást köt, akkor sosem szokott veszíteni, mert mindent megtesz, hogy megnyerje. A legénysége körében szeret mulatni, egymáson szórakozva pletykálni. Egy kalózhajón összezárva nincs olyan ami titokban maradjon így az emberei tisztában vannak milyen szórakozást űz olykor, még ha a 16. században tabunak is számított két férfi kapcsolata. Gabriel-t ez sosem érdekelte, a vallás olyan távol áll tőle, minthogy egy napon egy ország ura legyen, és senkinek nem tartozik elszámolással.

Élettörténet: A 16. században született, az anyja spanyol az apja angol volt és rebesgették, hogy egy lord fattya, de ennél többet senki nem tud róla. Nem tudni honnan került elő, vagy hová tartozik. Mikor I. Erzsébet uralmát kiterjesztette a végtelen vizeken is szövetséget kötött a kalózokkal, hogy Anglia zászlaja alatt spanyol és portugál hajókat fosztogassanak, s a zsákmányuk egy részét Anglia kapja, így nem üldözték többet a kalózhajókat. Gabriel az elsők között fogadta el a feltételt, s így szabadon hajózhat és fosztogathat kedvére. A királynő is kedveli, a zsákmány átadásakor mindig kalandos történetekkel szórakoztatja. A kincs rájuk eső részét egy lakatlan szigeten őrizgetik, így mindig bőséggel jut mindenre, ha épp kikötnek néhány napra, hogy dorbézoljanak.

Hobby: kalózkodás, értékes ékszerek szerzése, bujálkodás, bor ivászat, fogadás, hajózás, úszás

Foglalkozás: kalózkapitány

Extrák: A legénység körében nem titok, hogy a kapitánynak nem egy női test látványa okoz örömet, de általában csak mulatnak rajta és tréfás megjegyzéseket tesznek. Gabriel nem hisz egy istenben sem így a szodómia neki csak egy szó, mint bármi más*** A spanyol vizeken rettegik őt, sok helyen „el diablo”-nak, vagyis „Az ördög”-nek nevezik.***A hajója a Vörös Végzet, egy háromárbocos gyönyörűség, ami arról kapta a nevét, hogy minden vitorlája a vér vörösében pompázik.***16. század

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 06. 27.
2018. 08. 28.

Módosítva: 2018. 08. 26. 10:59:14
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).