Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

OLCSÓ, gyors, és megbízható honlapszerkesztés. Mely a megbízó minden igényét kielégíti. Tárhely, és Domain regisztráció helyben!

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép
Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Reizo Harada
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 25

Külső leírás: 178 centiméter magas, nem túl izmos, de nem is vézna. A bőre világos, s a japán alvilág tagjaként, ő is egy igen csak terjedelmes tetoválással büszkélkedhet, ami az egész hátát befedi és még a mellkasára is átnyúlik. A külseje jellegzetes, feltűnő jelenség. A haja eredetileg fekete, amit ő búza szőkére festetett és hátulról egy hosszabb tincset hagyott meg, az amúgy félhosszú frizurája között. A tekintete még a Karib-tengert is képes lenne befagyasztani, ha dühös, akkor mereven, érzelemmentesen bámul és ez ijesztőbb, mintha őrjöngene. A szemei szürkék, az arcában van néhány nőies vonás, de a természete és a stílusa ezt mind ellensúlyozza. Bal szemöldökében egy apró karika díszeleg és mindkét fülében van néhány piercing. A nyakában állandó jelleggel fellelhető egy lánc, két karikával, amik számára jelentéssel is szolgálnak. Az öltözete általában kihívó, imádja a bőrt, a láncokat és a bundát. Különös párosítás, de ő maga is különös férfi.

Jellem: Sosem tudni mire számíthat tőle az ember, mert igazi pókerarca van, ami minden érzelmet elrejt, amit nem akar megmutatni. Az elhatározásában senki sem ingathatja meg, bár elég ritkán tűz ki bármiféle célt is, inkább csak él bele a nagyvilágba és ritkán gondol arra mi lesz holnap. A maffia berkeiben egy plusz nap is luxusnak számít. Nem az a fajta, akit pénzel rá lehet venni bármire is, vagyis nyugodtan kijelenthetjük hogy nem megvesztegethető. Lojális ahhoz, akinek dolgozik, de híres arról, hogy mindig visszafizeti a tartozását. Akkor is, hogy szívességről és akkor is ha bosszúról van szó. Nem mondhatni gonosznak, nem egy hidegvérű gyilkos, de kétségtelenül tud kegyetlen is lenni ha ez a módszer szükségeltetik éppen. Senki nem nézni ki belőle, hogy képes félni, vagy bárkivel is gyengéden bánni és nem is látták még ezt az oldalát.

Élettörténet: Senki nem tud róla semmit, mintha nem is létezett volna. Jelenleg Tokijo legnagyobb fegyverkereskedőjének jobb keze, akivel valami különös dolog fűzi őt össze, de erről sem tud senki semmit. A fegyverek eladása mellett uzsorakölcsönökkel foglalkozik, főként így ismerik őt, hisz fegyvereket, csak a nagykutyáknak ad el.

Hobby: a főnöke klubjában lebzselni, gyors kocsikkal száguldozni, szórakozni

Foglalkozás: illegális fegyverek eladása, uzsorás

Extrák: Valami oknál fogva sosem szerette a prostituáltakat, hozzájuk sem nyúlna soha, még ha az utolsó élő férfi is lenne az egyik. A csinos, formás fiúkat viszont ő sem veti meg.*** Jártas kung fu művészetében, de ritkán van rá szüksége.*** Dohányzik, de nem függő, csak akkor szívja mikor kedve tartja*** Semmi hagyományosért nincs oda a szaké-t mégis szereti.*** Különösen vonzódik a bőrhöz és a láncokhoz, ezért is visel folyton ilyesmit.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 01:02:57
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2019. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).