Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Noel Tonkin
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: 20

Külső leírás: Szőke haja bájos kuszaságban keretezi még mindig gyermeki vonásokkal rendelkező arcát. Helyes, ez nem kétség, ám mégsem lehet túlzottan férfiasnak nevezni. Zöldes-barna színben ragyogó, mandulavágású szemeit sötét pillák keretezik, amitől szintén inkább lány benyomását kelti, mintsem egy fiúét. Egyenes, pisze orrával nincs egészen kibékülve, ahogyan barackszín ajkaival sem. Sápadt bőrére egyáltalán nem figyel, s talán emiatt is van az, hogy egy-két folt mindig található testének valamely pontján. Mindig is magas szeretett volna lenni, olyan, mint a bátyja, vagy az apja, ám alkatát leginkább édesanyjától örökölte, így a 187 centi helyett ő megmaradt 170-nél. Alacsony, ám ezt könnyen ellensúlyozza az, hogy mellette szép is, így az emberek a magasságát, vagy éppen annak hiányát már észre sem veszik. Teste vékony, törékenynek tűnhet, de koránt sem az. Noel is alaposan lestrapálja magát a nap huszonnégy órájában, így felesleges attól tartani, hogy esetleg bárki is felsértheti puha bőrét. Ugyan, minek? Hiszen nem kell neki ehhez segítség sem. Megoldja magának, hogy tele legyen karcolásokkal, vágásokkal, vagy apróbb zúzódásokkal.

Jellem: Melegszívű és kedves, olyan, aki tényleg és őszintén hinni akar az emberek jóságában. Nem híve az őrjöngésnek, sem a haragtartásnak. Nézeteltéréseit jobb szereti csendesen megvitatni, négyszemközt, ám ezekből a bizonyos nézeteltérésekből vajmi kevés akad neki. Utálja a vitákat és azt is, ha valaki őt szidva felemeli a hangját. Ez sem fordul elő nála gyakran, ám, ha mégis megtörténik, akkor ő nemes egyszerűséggel odébb áll, vagy szánt szándékkal figyelmen kívül hagyja a fejmosást. Annyira pesszimista, hogy abban már van valami lelkesítő és szenvedélyes. Imád ismerkedni másokkal, de sajnos kivétel nélkül mindig elköveti azt a baklövést, hogy naivan megbízik mindenkiben. Még abban is, akit éppenséggel jó messzire elkerül mindenki már pusztán a megjelenése miatt is.

Élettörténet: Középosztálybeli család második, egyben legfiatalabb gyermeke. Életében semmi rendkívüli, vagy különösen kirívó nem történt. Nem volt kiemelkedően jó tanuló, de a szülei ennek ellenére mindig is büszkék voltak fiukra és talán ennek köszönhető az is, hogy Noel meg sem erőltette magát már ami a tanulmányi eredményeit illeti. Nem vágyott különösebben semmire a jövőjét illetően, inkább gazdagította a lusták csoportját. Anyja és apja ugyan abban az iskolában dolgoznak, mint amiben ő járt hosszú-hosszú évekig. Általános iskolás éveit inkább meg sem említi senkinek, még akkor sem, ha rákérdeznek, ugyanis neki az egyenlő volt a pokollal. Az ember azt hinné, hogy ha a szülei ott tanítanak, ahová ő is jár, akkor majd minden szép és jó lesz, ám ez közel sincs így. Legalábbis Noel életében nem egészen ez volt a felállás. Ott neki hajtás volt és bár elvégezte az iskolát, a továbbiakban inkább jó messzire elkerülte az oktatási célra épített intézményeket. Az alkoholt sosem vetette meg, noha ő tipikusan olyan, aki iszik annak ellenére, hogy nem bírja. Egy kissé elfajult este után ahelyett, hogy hazament volna ő inkább egy másik bulit választott, amibe az egyik frissen megismert haverja rángatta bele. Sok reményt fűzött az est további részéhez, ám újra csalódnia kellett, ugyanis ahelyett a híresen jó buli helyett pár suhanccal futott össze, akik nem egészen azok voltak, mint amiknek első körben látszottak. Az események után Noel jó pár napig távol maradt otthonától és próbált értelmes magyarázatot találni a történtekre, bár még ő maga sem emlékezett tisztán minden mozzanatra, ami ott vele történt.

Hobby: faragás, túrázás, bulizás, alkoholizálás, filmezés, mesézés

Foglalkozás: -

Extrák: Frissen átváltoztatott vámpír, így képességeit abszolút nem tudja irányítani....Foglalt....Szereti a viharokat és a hóesést....Tériszonyos, így minden magas helyet elkerül jó messzire.

Képinfo: Nem saját ()

Engedélyezve: 2014. 11. 01.
2017. 07. 02.

Módosítva: 2017. 07. 01. 21:44:03
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).