Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dilen White
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Fehér haja tépett, szanaszét áll és leér egészen a csípőjéig. Azt hinnénk olyan tapintása van mint a drótnak, de ez egyáltalán nem igaz. Magas, nyúlánk férfi hisz 210 cm magas és ehhez igen csak ízlésesen izmos a teste. Szemei kékek melyek rabul ejtenek és egyszerűen fogságban tartanak. Jobb keze olyan mint egy láb karmai, de ez csak akkor jön elő, ha ideges vagy igen csak intenzív érzelem éri. Hátán néhol hegek találhatóak és fehér szárnyait csak akkor hívja elő, ha akarja.

Jellem: Megközelítehetetlen, hidegvérű ember aki igen csak inteligens és udvarias. Persze a birka türelem sem véges, így szerintem nem meglepő, ha kiakad olykor-olykor persze csak akkor, ha jogos a felháborodása vagy éppen megbántják. Lehetséges, hogy néha átesik a ló túloldalára és a nagyon „nyájas” modorból igazi jégcsappá is válhat, de ez nem sokszor fordul elő csak, ha már teljesen kihozzák a sodrából. A testi örömöket soha sem vetette meg, miért is vetné? Neki mindegy, hogy férfi vagy nő, felül vagy alul, viszont az nagyon is érdekli, hogy kivel, hol és mikor csinálja. Válogatós és ebből nem is enged egy juttányit sem. Szerelmes volt-e... igen volt bár azt a bizonyos érzést még soha sem érezte, hogy igen vele akarom leélni az életemet igaz az ő néha nagy hangulatingadozásait el kell viselni és nagyon is kezelni is tudni kell. Viszont az uralkodásban igen erős kezű mégis könyörületes mindenre képes a népéért.

Élettörténet: Átlagos családja volt nagyon kedves, szép, intelligens édesanya, sármos, igazán agyafúrt és erőskezűen uralkodó édesapa. Szépen is ment minden míg Dilen be nem töltötte a huszadik életévét és ki nem tört a háború és a fehér hollókat el nem kezdték irtani a különböző misztikus lények és az emberek. Igaz Dilen családja volt a legnemesebbik mind közül, hisz a fekete és a fehér hollók uralkodói voltak ám sajnos a mészárlást a szülők nem élték túl. Éppen egy szegény családot védelmeztek amikor az édesapja Eren életét nem veszítette. Édesanyja Geneviev viszont mikor egy ártatlan kislányt próbált megmenteni a haláltól, ekkor gyilkolták meg. Végül Dilen megmentette a leányt és magához is vette viszont szülei gyilkosait kegyetlen hidegvérrel lemészárolta. Mikor betöltötte a 30-adik életévét nem öregedett és jogos helyére a trónra ült. A lányt név szerint Dalia-t, felnevelte és vele él a kastélyban. Mindent megbeszélnek és védelmezik egymást viszont egyikük sem tudja, hogy ez örök barátság lesz vagy esetlegesen szerelembe fog átcsapni viszont még a bizonyos határt az ágyhoz még nem lépték át. A lány is fehér holló akár csak Dilen.

Hobby: Lovaglás,kard vívás, olvasás, Daliaval eltölteni az időt, szex, flört, uralkodás

Foglalkozás: A fekete és a fehér hollók királya

Extrák: *** Szárnyai színe fehér mindig akkor bukkannak elő mikor ő akarja viszont a jobb kezén a karom és a tollak intenzív érzelem hatására bukkannak elő. *** Hátán a hegek harcok során keletkeztek. *** Daliaért öl hisz ő maradt neki mint egyetlen támpont a világban. ***Népéért bármire képes semmi sem riasztja vissza. ***

Képinfo: A képet nem én készítettem, csak illusztráció! (zeilyan)

Engedélyezve: 2014. 11. 01.
2015. 07. 28.

Módosítva: 2015. 07. 27. 17:42:53
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).