Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Feimo Feine
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Mint képen is láthatjuk igazán megnyerő külsejű férfiúról beszélünk. Szemei kékek akár a tiszta tenger, haja nagyon hosszú egészen vádlijáig leér, ha kibontja és szőkés-barnás színe van melynek tincsei nagyon is puhák és hívogatóak. Teste hiába nyúlánk látszanak a kockái és a képen látható ruha kombinációkat nagyon is imádja. A nyakában lévő nyakláncot soha, DE soha nem veszi le mindig rajta van olyan mintha rá lenne gyógyulva. Szereti a bőr ruhákat a fekete, fehér, kék esetleg barnás színeket sem veti meg.

Jellem: Flegmetikus személyiségnek mondanánk, ha meglátjuk nos, hát.. nem sokat tévedünk mert tényleg az. Amolyan hűvös, haláli nyugalommal szemléli az embereket mintha alsóbbrendű lények lennének ő hozzá képest. Persze ez jó álca így eltereli a figyelmet legbelső gyenge kis énjéről aki a cipőjébe olvad egy nagyon is tetszetős férfi láttán vagy éppen bezsong egy gyönyörű női testtől esetleg pofitól. No de a külső embernek ami lejön róla, hogy egy keményfejű, egoista férfiú aki még ehhez flegma és hűvös is. Bár beszélgető partnerénél kiakaszthatja az a mérőt, hogy teljes lelki nyugalommal küldi el a pokol bugyraiba. Persze nála is van egy bizonyos tűréshatár és, ha azt átlépik igen csak beveri az illető orrát szép laposra beépítve. Végül is szerelmi élete szegénynek igen silány voltak nők, voltak férfiak is az ágyában. Férfi esetében ő az alul lévő személy az ukechan aki édesen nyögdös. A szexualitást nem veti meg, nagyon is élvezi, de igen csak finnyás és válogatós mint nők, mint férfiak terén így nem mindenkivel megy el. Olyan mint egy magas sarkúban tipegő primadonna, aki visít, ha letörik a körme mégis kissé agyára megy az embernek.

Élettörténet: Nem tudja, hogy honnan jött és miért alkották meg ő van, létezik, lélegzik, gondolkozik és egyéb homosapiensre jellemző dolgok. Szülei nem voltak, valójában talán nem is vágyott soha sem ezekre a szülő gyerek kapcsolatokra. Na persze nem mintha lett volna valaha is gyermekkora azt sem tudja mi az, hogy gyerekszoba. Járta a világot alkotója magára hagyta viszont egy nagyon ritka fajba ’született’. Ők az úgynevezett Árnyvíz mágusok akik csak egy bizonyos vízfajtát tudnak uralni külömböző kövekkel, szimbólumokkal, pentagrammákkal és egyéb nagyon érdekes és nagyon veszélyes dolgokkal. Ő ezt élvezi és jó bulinak tartja az évek során rengeteget gyakorolt így nem is csoda, hogy ő a legjobb a klánjában. Szerelmes úgy istenigazán soha sem volt bár már gondolkodott rajta, hogy ideje lenne kipróbálni így félig szemezget ide is meg oda is hátha valahol rá akad a horgára valaki. Végül is jól ellötyög a falujában, bár sokszor vándor életre adja a fejét , de ez nagyon ritka.

Hobby: mágia, olvasás, mások heccelése

Foglalkozás: Árnyvíz mágus

Extrák: ***Foglalt. *** Biszexuális a drága lelkem. *** Igen érzékeny lélek bár ezt persze nem mutatja ki nyíltan senkinek sem, hisz miért tennél? *** Imádja a természetet egyenesen rajong érte bár a fantasy könyvekért épp ennyire oda meg vissza van. ***

Képinfo: Nem saját a kép csak illusztráció a karakterhez! ()

Engedélyezve: 2014. 11. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).