Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Caeli
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: Ismeretlen

Külső leírás: Haja lágy hullámokban omlik le egészen combközépig vagy talán térdhajlatig is. Három színű tincsei igen csak különlegesek megtalálhatő benne a fekete, a fehér és a szürke. Nyúlánk teste ízlésesen izmus szemei folyton ki vannak emelve feketével és így jól kihangsúlyozza acélszürke szemeit. Alsó ajkának közepén piercing található míg köldökén egy tetoválás. Szereti a bőr cuccokat és haját sem sűrűn köti lófarokba.Feketére lakkozza a körmeit. Első látásra aki meglátja azt mondja rá, hogy pszichopata.

Jellem: Nos igen mint fentebb leírtam azt hiszik, hogy egy őrült pszichopata pedig ez nem igaz inkább ő az a tipikus antiszoc emberke. Lelke mélyét senki sem ismeri és szerintem ez nem meglepő, hisz a naiv, szerelemre vágyó énjét soha, de soha nem adja ki. Másokkal szemben hidegnek mondható, amolyan rá néz és vállat von típus a birka türelemmel megspékelt fajtából. Barátokra alig tett szert leginkább azok maradtak meg, akik képesek voltak és akarták is látni a páncél alatti embert nem csak a flegma bunkót. Mindenki aki meglátja azt hiszi az a csendes gyilkos fajta, viszont ez egyáltalán nem igaz, csak már bevette a leszarom tablettát a világ felé és szerettei valamint saját érdekeit nézi.

Élettörténet: Átlagos gyermekkor egy bátyussal és egy hugicával így mondhatni létrejött az idilli nagy család. Talán még gyermekként mondhanti jobban beleilleszkedett a falusi környezetbe mint felnőttként, de ezen miért is lepődünk meg? Mikor betöltötte a 16 évet szüleivel elköltöztek Frutherből a nagyvárosba mivel ott kaptak munkát. Így Caeli-t elszakították a barátoktól és kiemelték a megszokott környezetből. Itt aztán jött hideg is meg meleg is az iskolában. Bántották, csúfolták néha megtréfálták ebből viszont jöttek a verekedések, az igazgatóik és a figyelmeztetések. Így szép lassan kialakult az antiszoc éne és, ha ez nem lenne elég még kiderült róla, hogy biszexuális. A szülők persze próbálták megzabolázni nemi identitásával egy jó ideig ki sem voltak békülve, de végül rá bólintottak, hisz fiúkat nem akarták elveszíteni. Amikor végre felnőtt és saját lábára tudott állni az iskola után elment dolgozni és megunva a sok sznob idiótát vett egy házat a szülőfalujában és visszaköltözött oda. Családja sokszor meglátogatja amikor csak tudja és gondolkodnak, hogy ők is visszaköltöznek ide. Viszont Caeli rengeteg ismerőssel, baráttal összefutott már csak egyetlen eggyel nem sikerült. Sokszor eszébe jut a fiú és jönnek elő az emlék képek, de már inkább a munkájára gondol és nagyon töri a fejét, hogy szerelmi életét is építeni kéne.

Hobby: Olvasás, gitározás, zeneszerzés, rajzolás, lovaglás

Foglalkozás: Zeneszerző és dalszöveg író

Extrák: *** Még maga sem tudja, de egy furcsa fajhoz tartozik méghozáa a Muzselihez. Valaki múzsának is nevezheti, de egyáltalán nem az őt magát a zene élteti míg a múzsa az ihletet adja egyes alkotóknak. *** Foglalt. *** Szinte mindenki megrémül tőle a külseje miatt, de ez már egyáltalán nem zavarja. ***

Képinfo: Nem saját a kép csak illusztráció a karakterhez! ()

Engedélyezve: 2014. 11. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).