Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aaskar Erikson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Lidvor

Kor: 24

Külső leírás: Kissé kócos szőke haja sok fésű halálának okozója, hiszen szinte képtelenség rendesen kifésülni, bár a mai napig próbálkozik vele a fésűk nagy "örömére". Otthon folyton próbálják rábeszélni, hogy vágassa le a haját, de ő nem szeretné. Állítása szerint akkor látszódnának a kissé elálló fülei. Arcának lány vonásai inkább egy lányéra hasonlítanak, mint egy húszaséveiben járó férfira, és sokan fiatalabbnak nézik miatta. Ő az egyetlen a családban, aki örökölte az anyja gesztenye barna szemeit, amikből szinte bármit ki lehet olvasni, nem valami jó az érzelmeinek elrejtésében. Nem mondható nagyon magasnak, összesen 165 cm-t sikerült nőni az évei alatt, de köszöni szépen, remekül elboldogul ezzel a magassággal is. Legalább nincs már a puszta állástól is tériszonya. Ehhez mérten lába is kicsi, csak 39-es, így a cipővásárlás kész rémálom a számára. Nincs valami nagy izomzata, sőt szinte egyáltalán nincs. Sosem szeretett sportolni, amikor tudta kihagyta a tesiórákat is az iskolában, így esélyt sem kaptak izmai arra, hogy megerősödjenek. Ruhatára nagyjából csak ingekből, farmerokból ás pólókból áll, legtöbbnyire fehér, fekete és kék színiekből, de ő tökéletesen elégedett ezzel a ruhatárral. Nyakában állandóan ott lóg az ezüst lánc azzal a kör alakú medállal, amit még a nagyanyától kapott a tizedik születésnapjára.

Jellem: Mindig is egy nyitott könyv volt a világnak, sosem tudta véka alá rejteni az érzéseit, bár nem is nagyon igyekezett azon, hogy ez máshogy legyen. Ami a szívén az a száján típus, kegyetlenül őszinte is tud lenni, bár ezt elsőre nem néznénk ki belőle. Ezenkívül rendkívül megbízható és becsületes, ha ő megígér valamit, tartja a szavát. Kifejezetten családcentrikus, hiszen három testvérrel nőtt fel, és közülük kettő fiatalabb, de sosem tudná magát családapaként elképzelni. Ennek az egyik fő oka talán az, hogy sosem vonzódott különösebben a nőkhöz. Nála nem létezik olyan, hogy félbehagyott munka. Ha valamibe belekezd végig csinálja csak azért is. Utálja a technológiát, és a technológia is utálja őt. Ha valamihez hozzá ér, vagy huzamosabb ideig bámulja, az biztos, hogy elfog romlani. Ehhez mérten a munkahelyén nem merik a kasszához állítani, csak a dobozokat pakolgatja és a termékeket rakosgatja egyik helyről a másikra. Imád zenélni, és csodálatosan tud játszani hegedűn és zongorán is, de ez neki nem elég. Célja, hogy ismert zenész legyen, amiért mindent meg is tesz, hogy megvalósuljon. Leginkább a klasszikus zenét kedveli, de mindent meghallgat, amiben hegedű is van. Hegedűjéhez foggal-körömmel ragaszkodik, tíz éve büszke tulajdonosa az Agnes névre hallgató hangszernek, aki egykori tanáráról kapta a nevét, akit nagyon sokra becsül és tisztel.

Élettörténet: Bergenben született egy átlagos családba második gyermekként. Nővérével, Almirával szinte mindent együtt csináltak kisgyerekként, mivel csak másfél év van kettejük között. Szüleivel nem alakult ki ilyen bensőséges viszony, mivel nagyon sokat dolgoztak, hogy fönt tudják tartani az egyre növekvő családjukat. Egypetéjű ikreik születtek, amikor Aaskar négy éves volt: Lukas és Vilmar. Rendszerint ő és nővére vigyázott rájuk, amikor a szüleik nem voltak otthon, ezért a négy testvér nagyon közel áll egymáshoz. Aaskar egy szép gyerekkort tudhat maga mögött, és egy annál rosszabb tinédzserkort. Nem nagyon voltak barátai, és nem is volt valami jó tanuló, ami miatt a szülei nem nagyon voltak büszkék rá. Viszont a művészetben kiváló volt. Több versenyt is nyert festményeivel, de ami igazán vonzotta, az a zenélés volt. Megtanult játszani hegedűn és zongorán is, és még szeretne tanulni vagy csellón, vagy dobon, még nem döntötte el. Sokan piszkálták, hogy hegedülni lányos dolog, de nem nagyon érdekelte, mert egyszerűen imádja a hangszerét, még el is nevezte Agnesnek. A gimnázium után nem engedhette meg magának, hogy egyetemre járjon, nem akarata a szüleit még ennél is rosszabb anyagi helyzetbe juttatni. Bolti eladóként kezdett el dolgozni ott, ahol a nővére is, de nagyon reméli, hogy foglalkozhat majd a zenével, mert ki nem állhatja az állását...

Hobby: hegedülés, zongorázás, olvasás

Foglalkozás: bolti eladó

Extrák: -

Képinfo: A képet MyEmoness444 készítette. (http://myemoness444.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 11. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).