Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Eleanor
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 18

Külső leírás: Főleg magasságával tűnik ki a tömegből, hiszen nőnél a 178 centi igencsak magasnak számít. Vékony, karcsú alkat, szinte már törékenynek is tűnik. Az biztos, olyan pálcika lábai vannak, hogy minden pillanatban félsz mikor esik el és szúrja át magát a lábával. Szóval nem az izomzatáról lehet könnyen felismerni az egyszer hétszentség. Valamint az sem szokása, hogy kövesse a divatot, általában vagy olyan felsőben van, ami teljesen egyszerű, minden mintát nélkülöz vagy pedig valamelyik igencsak kedvelt bandáját hirdeti. A felsőhöz mindig farmert vesz, nem ismeri azt a fogalmat, hogy szoknya vagy magas sarkú, elmaradhatatlan kelléke a tornacipője, amit már agyon hordott, de még mindig imádja. Háta közepéig érő, enyhén hullámos haját, mindig felköti vagy felkontyolja, mivel hihetetlenül tudja idegesíteni, de nincs szíve levágatni. Természetesen fekete tincseibe jól észrevehető, vörös csíkokat melíroztatott, kimondottan szereti a haját, babrálni vele. Arca kimondottan szép, nőies, lágy vonásokkal megáldott leányzóról beszélünk. Kék szemei, mint a felhőtlen őszi égbolt, kissé szürkés beütésűek. Hosszú, dús szempillák ölelik körbe szemeit, tussal húzza ki őket, szép vastag vonallal, de ízlésesen. Alsó ajka teltebb, mint a felső, szája keskeny. Jellegzetes arccsontja van, ami kissé megkeményíti a vonásait s határozottságot kölcsönöz az arcának. Elmaradhatatlan kiegészítője a kissé feltűnő mintázatú fülhallgatója, amely sosem rohad le róla. Vagy állandóan a fülén van, vagy pedig a nyakán pihen de az ziher, hogy mindig látod rajta, kivéve fürdéskor és alváskor. Jobb fülében három fülbevaló található a balban kettő és egy piercing, sehova máshova nem tetetne piercinget mert máshol szerinte ronda. A tetoválásokért sincs oda, szerinte csak akkor van értelműk, ha van valami fontos jelentésük nem pedig csak dísznek vannak felvarrva. Bal karja tele van aggatva kézzel font karkötőkkel, amik nagy részét ő készített, azok is állandó tartozékai.

Jellem: Sok külső tényező formálta meg a jellemét, mire olyan lett amilyen most. Gyerekként egy igazi energiabomba, állandóan fecsegő kislány volt, aki mindenkihez bizalommal fordult, és szeretett emberek között lenni, szeretett ő lenni a középpontban. Ezen tulajdonságokból az energikusság maradt meg legfőképp, valamint ha hozzá közel álló személlyel beszélget igencsak beszédes tud lenni. Egy pillanatig sem tud nyugodtan megölni a seggén, valamit mindig muszáj csinálnia, vagy a lábát mozgatja, vagy egy tollat csattogtat, izeg-mozog állandóan, neki már fel sem tűnik. Az általános iskola sok tulajdonságot ölt ki belőle, nem tudott többet őszintén megbízni az emberekben, és menekült az elől, hogy bárkinek feltűnjön a létezése. Szó szerint próbált láthatatlanná válni, s nem csak az iskolában, hanem otthon is, mivel egyáltalán nem mentek simán a dolgok odahaza se. A kislányból így lett szépen lassan egy magába forduló személy. Bujkált az iskolában és otthon is, egyedül bátyjával jöttek ki jól. Aztán úgy döntött, hogy valahogy beilleszkedik, így, megformált egy tőle teljesen távol álló személyiséget, s a mögé bújt. Sajnos ez csak azt eredményezte, hogy nagyon rossz társaságba keveredett, amit senki nem nézett jó szemmel. Sok rossz szokást vett fel sajnos a többi ember miatt, végül bátyja térítette észhez. Még pont időben. Elérte azt a pontot, amikor már semmi nem érdekelte, nem próbált beilleszkedni, nem is akart eltűnni egyszerűen csak létezni. Aztán szépen lassan jött egy kevés önbizalma, és elkezdte más szemmel nézni a világot. Ezt főleg az idézte elő, hogy elment otthonról, elmenekült az állandó cirkusz elől és bátyjához költözött. Kiegyensúlyozott lett az élete, végre normális körülmények között. Nem az a csupa mosoly, nem vigyorog ok nélkül. Hozott pár a későbbiekben hasznosnak bizonyuló dolgot régi társaságából, például hogy nagyon jól tud verekedni. Nem egyszer keveredett verekedésbe, de nem egy kifejezetten agresszív jellem, csak ha belekötnek nem hagyja magát. Viszonylag könnyen fel lehet húzni, de amilyen könnyen dühbe jön olyan hamar higgad le. Maximalista, ha valamibe belekezd, szeretné teljes precizitással megcsinálni. Jó humorérzéke van, ám nagyon ritkán hallani poénokat a szájából. Intelligens, és nagy az érdeklődési köre. Művelt, mély, tartalmas beszélgetésekben lehet részed, ha ő a beszédpartner. Nagyon ragaszkodó típus, akit megszeret azért mindenért elmegy, gyűlöli ha titkolóznak előtte. Makacs, mint a öszvér, ha valamit a fejébe vesz, azt véghez viszi. Két lábbal áll a földön, csak magában hisz, szerinte semmi másban nincs is értelme hinni.

Élettörténet: Hát kicsi korában még nem volt semmi baj, boldog gyerek volt, körülbelül 5 éves koráig. Van egy bátyja, aki kilenc évvel idősebb bátyja. Általános iskolás lett mikor a családja kezdett teljesen széthullani, ráadásul még au iskolában is gondjai akadtak a beilleszkedéssel. Nagy nehezen, bátyja támogatásával vészelte át az általánost, majd mikor Ian elköltözött otthonról, megint jött a lejtő, mivel senki nem maradt Eleanora mellett, akire felnézhetett volna, vagy aki támogatta volna. Gimnáziumban jött a rossz társaság, a balhék, verekedések, több ízben fel is lett függesztve, de persze abban az időben ez pont nem érdekelte. Aztán kicsivel több mint egy év múlva bátyja újfent megjelent, és kihúzta húgát a fertőből. Nem váltott iskolát egyszerűen csak megszakította a kapcsolatot, az előző „baráti” körével, és elkezdte kitapasztalni a saját útját. Elkezdett a zene felé tekintgetni, főleg az éneklés az, ami megragadta, de nem kezdett el komolyabban foglalkozni vele. Álma, amit kicsiként eltemetett magában újból visszajött, hogy ő biza orvos szeretne lenni, és próbálkozik is, az emberek nem nézik ki belőle, de él tanuló, és bánja a sok hülyeséget amit a múltban elkövetett.

Hobby: éneklés, bütykölés, szövegírás, zenehallgatás, motorozás

Foglalkozás: tanuló, hobbi énekes

Extrák: Van egy youtube csatornája, ahol a saját dalai hallhatók, amiket ő énekel, de nem mutatja meg az arcát, valamint művésznevet használ, s így osztja meg a világgal dalait. || Nagyon jó érzéke van a bütyköléshez, mindent meg tud javítani ami a kezébe kerül, a motorját is ő szerelte össze különböző hulladék alkatrészekből, és nagyon büszke rá. || Zenei ízlése igencsak sokszínű, de igencsak kemény kritikával tud illetni bizonyos előadókat.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 10. 29.

Módosítva: 2014. 10. 29. 21:57:44
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).