Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Robert McAllister
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 27

Külső leírás: Magas, nyurga férfi; a 180 centit jócskán meghaladja. Talán éppen magassága emiatt tűnik ki az emberek tengeréből, s vonzza magára a legtöbbek figyelmét. Ettől eltekintve teljesen átlagos, hétköznapi fiatalember. Testalkatát tekintve szálkás, semmint izmos, de nem tűnik véznának, viszont a másik végletet, az izomkolosszust sem éri el. Ideális izomeloszlása, mely könnyed, rugalmas mozgást, s szemet gyönyörködtető sziluettet kölcsönöz neki. Bőre alabástrom színű, de semmiképpen sem sápadt. A fakó látszatra sötét haja is rájátszik, ami tökéletes kontrasztot biztosít. Tincse színét nincs az az ember, aki képes lenne behatárolni. Olyan... "seszínű". Nem fekete, ugyanis természetes fénynél gesztenye és ében tincseket vélhet benne felfedezni az ember. De ezek a tincsek közelebbről nézve már mahagóni színben játszanak. Az igazán szemfülesek pedig még arany szálakat is vélhetnek benne felfedezni. Így bátran kijelenthetem, hogy ember legyen a talpán, aki eme a furcsa színkombinációt nevén tudja nevezni. Fazonját tekintve egyszerű, a standard oldalt rövidebb, középen hosszabb stílust képviseli. Olykor hagyja kicsit elburjánzani a kusza, kissé hullámos szálakat, de az effajta lezserség sem áll neki rosszul. Arcát állandó jelleggel díszíti borosta, ugyanis anélkül túlságosan kisfiúsnak érzi magát, ami valljuk be, 27 évesen már zavaró lehet. Kikéri magának, ő igenis férfias férfi... legalább is fogjuk rá. Ajkai teltek, szép ívűek, de mégszebbek, mikor felfelé görbülnek. Ritkán látni teli szájjal vigyorogni, pedig akkor a legcsábosabb, legjóképűbb. Így aki ama megtiszteltetésben részesül, hogy egy igazi fogkrémreklámos vigyort kap tőle, érezze magát nagyon megtisztelve. Orra átlagosnak nevezhető. Se nem horgas, se nem görbe. Szemei acélosan szürke árnyalatban pompáznak, de a hideg szín ellenére meleget, kedvességet árasztanak. Szemöldökei sűrűk, de nem bozontosak. Hasonlóan érdekes színben pompáznak, mint hajszálai. Még férfias kereteken belül hosszúnak számító szempillái szép keretet adnak égkő golyóbisainak. Öltözködése igazán egyszerű, viszont szeret jól kinézni. Kedveli a szűk szabású farmerokat, az egyszínű, pasztellos és sötét pólókat, és az ingeket is. Munkahelyén ad az valamennyire az eleganciára: a farmerhez inget és zakó felsőt húz. Viszont a tornacipő le nem rohadna a lábáról. Van néhány sportcipője is, de mégis a tornacipők a kedvencei. Ékszert nem igazán visel, csupán egyetlen állandó darabja van; a családi pecsétgyűrűt, mely apáról fiúra öröklődik. E mellé néha húz karórát.

Jellem: Jellemét tekintve pont olyan mint egy jó pszichológus; nyugodt, birkatürelmű, s tökéletesen tudja titkolni, elfedni az érzelmeit. Alapjáraton nagyon kedves s figyelmes fiatal férfi. Szeretetteljes, s vágyik is a szeretetre. Érzelmeit inkább tettekkel, mintsem szavakkal fejezi ki. Általában emiatt mentek tönkre a kapcsolatai is. Volt olyan másfél éves párkapcsolata, amely során maximum kétszer mondta ki a "szeretlek" szót. Hogy miért? Azt talán ő maga sem tudja. Nem fél kimondani, nem fél színt vallani. Csupán a visszautasítástól tart, de attól nagyon. S emellett nehezen tudja elfogadni, ha valami nem az ő tervei, vágyai szerint megy. De irányító személyisége ellenére kompromisszum képes. Mindent alaposan, s jól megfontol. Semmibe sem vág bele anélkül, hogy ne rágná át kismilliószor a dolgot. Nem szereti, ha befolyásolni vagy irányítani akarják. Felnőtt, önálló és önellátó; nincs szüksége felügyeletre s irányításra - legalább is így gondolja. Szereti a családját, szüleit és testvéreit, de csak bizonyos távolságból. Véleménye szerint, jobb, hogy nem találkoznak minden nap, ugyanis így van némi élettere.

Élettörténet: Jómódú családban született Skóciában, Edinburghban. Apja orvosként dolgozott, ráadásul az ország egyik legjobbjaként, anyja pedig világ életében háziasszony volt. Robert második gyermekként érkezett a családba, egy nővére s egy húga van. Már akkor biztos volt, hogy nem lesz könnyű élete, mikor édesapja nevét "megörökölte". Ezzel megpecsételődött sorsa, s hosszú ideig választási lehetősége sem volt, hogy esetleg mit szeretne csinálni. Testvéreinek sem volt könnyű dolga, de neki kétszer annyit kellett küzdenie. Apja ugyanis eldöntötte, hogy fiának a nyomdokaiba kell lépni, s nem csak a Robert McAlister nevet kell továbbvinnie, hanem a doktori címmel is öregbítenie kell a család jóhírét. Eme terve akkor dőlt dugába, mikor Rob 18 évesen kijelentette, hogy nem hajlandó orvosira menni, s ha rá kényszerítik, gondoskodik arról, hogy egy szemesztert se végezzen el. Természetesen édesapja nem hagyta annyiban a dolgot, addig-addig erősködött, hogy meg tudott egyezni Robbal: így lett a fiúból pszichológus. Nagyon szerette az egyetemet, egy egészen új világ tárult ki előtte - nem mellesleg elkerült a családjától, amit szintén élvezett. A nagy szabadság-érzetnek tudható be az is, hogy életében először nem csak lánnyal, hanem egy fiúval is létesített beható kapcsolatot. Ekkoriban jött rá arra, hogy igazából neki mindkét nemmel tetszik a dolog. Az egyetem elvégzése után Edinburghban kezdett praktizálni, a kórház pszichiátriai osztályán kapott egy pici rendelőt - ezáltal az apja gondoskodott arról, hogy szem előtt maradjon. Csak hogy ez Robertnek nem igazán tetszett. Olyannyira, hogy az első adandó alkalommal - mikor elég pénzt szedett össze - elkezdett állásajánlatokat keresni Amerikában. Sikerrel járt, s kapott egy igazán kecsegtető ajánlatot egy kisebb városban. Miután házat is talált magának, átköltözött. Jelenleg azon ténykedik, hogy berendezkedjen. A szülei persze nem örültek döntésének, sőt. De nem volt mit tenniük, nem tudták volna marasztalni Robertet.

Hobby: Szeret olvasni, s míg otthon lakott, sok időt töltött húgával. Vele a legjobb a kapcsolata.

Foglalkozás: Pszichológus.

Extrák: Foglalt, Eshii kicsi Eugene-ja mellé. *** A jövőben szeretne egy saját rendelőt, de jelenleg marad a kórház, s az a pár paciens, akiket otthonra akar majd bevállalni. *** Egy kicsi, emeletes házat vett. A környéken főként családok és idős emberek laknak. Furcsa változás lesz számára a nagyvároshoz képest, nem tudja, hogy fogja viselni. *** Biszexuális. A családja nem is sejti. Még csak az kéne... *** Imád és tud is zongorázni. A házat is elsősorban azért vette meg, mert az előző tulaj adta vele a gyönyörű versenyzongoráját is. Egyébként nem kellett volna neki ekkora ház. *** Ki nem állhatja a keresztnevét, nem is szereti, ha Robertnek szólítják. Ő Rob, vagy Berth. De ő semmiképpen sem Robert. *** A családi pecsétgyűrűt is is csak azért hordja, hogy emlékeztesse valami, hogy most mit keres Amerikában, miért, mi elől "menekült" el.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztrációként szolgál. (http://th02.deviantart.net/fs71/PRE/i/2012/242/0/e/digital_portrait_by_littleboyblack-d5cxylz.jpg)

Engedélyezve: 2014. 10. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).