Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hazel Hayes
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 25

Külső leírás: Idősebbnek néz ki az eredeti koránál, de ezen meg sem lepődne senki sem, ha ismerné Hazel életét, ami hát... nem volt egy leányálom sohasem. Megjelenését tekintve sem egy földre szállt angyal. Bőrét nem barnította sosem nap, ha érte is azt a márványfehér, anyajegyekkel tarkított egyveleget, akkor is vörösre égett, lehámlott, s megint fehér lett. Magas termetű, igazán szálkás, már-már izmos fiatal férfi. Munka erősítette testét. Sziluettje kirívó, magára vonz minden tekintetet. De nem azért mert olyan jóképű vagy helyes - bár erre sem panaszkodhatna -, hanem a durva, majdnem félelmetesnek mondható megjelenése miatt. Teljesen ki van lyuggatva; nem egy fülbevalót s piercinget visel. Emellett ki is van varrva. Orrnyergében s szája két oldalán is piercing található, na meg mindkét kulcscsontjánál is kilyukasztatta magát; ott is visel némi fémet. Mindkét fülében nem elhanyagolható méretű fültágítót visel, s a jobban fül a porcban egy kis karika is található. Alkarjai s bal oldala tetoválva van. Hátán is visel egy nagyobb, összefüggő mintát. Szereti a madár és a szarvas motívumokat, ezért tetoválásai is ilyen jellegűek. Számára ez a két állat jelképezi a szabadságot - azt, amelyet önmagának sem tud megadni. Állát némi arcszőrzet tarkítja, de csak a gusztusos kereteken belül. Arcélei karakánná teszik vonásait, s férfiassá. Ajkai teltek, de csak annyira, amennyire ez egy férfinál még pasisnak nevezhető. Orra egyenes vonalú, egy kicsit nagy, de nincsen benne törés és nem horgas. Szemei opálosan fakókékek, termeszétes fénynél ezüstös fondorlatúak. Nem egyszer hitték már látássérültnek emiatt a különös szín miatt, de köszöni szépen, ő tökéletesen jól lát. Haja eredetileg ébenfekete, de a sok festetés és egyéb vandálkodás miatt, jelenleg "tarka". Itt-ott vélhetünk benne felfedezni kék és zöld tincsecskéket, de ezek is már lenövő félben vannak. Feje két oldalán egész rövidre nyírta sörényét - de nem annyira, hogy a rövid szálak alól virítson fejbőre -, középen pedig hosszúra hagyta. Hátul szintén picit rövidebb, de csak annyira, hogy ne csiklandozza nyakát. Szemöldökei vékonyan ívelnek, régebben szedte őket, ma már hozzájuk sem nyúl ilyen téren. Gyakran festi ki magát. Szemfestéket állandó jelleggel visel, s ha olykor bulizni megy, elmaradhatatlan a koponya-smink. Olykor-olykor körmeit is kikeni feketére. Öltözködési stílusa egy szóban tökéletesen leírható: vad. Ezen nincs mit szépíteni, s az az igazság, hogy nincs mit. Szinte minden ruhája fekete. Csak fekete farmert hord, csak sötét felsőt és pulóvert, ja és van egy fekete bőrdzsekije is. Igazán színes egyéniség, nemde? Nem hord sok kiegészítőt, vagy bárminemű ékszert, csupán piercinget, de azt sokat. Van egy szegecses nyaklánca, maximum azt hajlandó viselni a bulikban. Lábán télen-nyáron bakancsot visel, esetleg még tornacipőjét hajlandó felhúzni.

Jellem: Jellemében nem nehéz kivetnivalókat találni. Még a legtürelmesebb embereket is könnyűszerrel kihozza a sodrukból szarkasztikus, csípős, s olykor mogorva stílusával. Nem szereti a tömeget, s gyűlöl emberek közé menni. Tulajdonképpen az embereket sem igazán kedveli... el van ő a maga kis világában, köszöni szépen. Nincsenek barátai, csupán egyetlen haverja van, akit hellyel-közzel ismeri - vele olykor eljár "bulizni". Nem beszél magáról, a múltjáról pedig pláne nem. Csak merd felhozni... leharapja fél karod - ha nem rögtön a fejed. Csendes, keveset beszél. Ha kérdezik, akkor is harapófogóval kell kiszedni belőle pár szót. Ha valakit nem kedvel, azt tisztán és egyenesen tudatja a delikvenssel, könyörtelenül. De eme sok negatív tulajdonság mellett, van egy olyan oldala is, amit senki nem ismer, még ő maga sem tudná pontosan elmondani mit is rejt a durva külső. A lelke legmélyén vágyik a szeretetre, arra, hogy végre valaki őt is szeresse, gondoskodjon róla, törődjön is vele. De adni is akar! Mindezeket viszonozni is szeretné. Álmatlan éjszakáin nem egyszer forgolódik azon elmélkedve, mi lenne, ha lenne egy társa, aki úgy fogadja el, amilyen. Aki előtt nem kéne szégyellni magát, akinek bátran mesélhetne... Aztán ahogy reggel felébred, már meg is feledkezik ezekről az ábrándokról - jobb neki egymagában, pont.

Élettörténet: Lehetne próbálkozni a tények finomításával, publikusabbá tételével, de felesleged. Hazel élete sosem volt tökéletes, átlagos, de még az átlag alatti szintet sem ütné meg. Apja és anyja sosem voltak házasok, ami összetartotta őket, az az alkohol és a narkotikumok voltak. Hazel ebbe a nyomorúságos világba született bele, s ennek is az egyik legmélyebb, legsötétebb bugyrába. Születésétől kezdve az élete része volt a függés, a kínzó szükség, amit a drogok okoztak. Neki nemhogy gyerekszobája nem volt, jóformán ágya sem. Kisgyermekkorát egy egyszobás garzonlakásban töltötte, de miután apja először börtönbe került - Hazel életében először, de valójában sokadjára -, anyjával költözni kényszerültek. Volt egy időszak, mikor hajléktalan szállókon, s anyaotthonokban húzták meg magukat, egészen addig, míg ki nem rendeltek nekik egy kis egyszobás lakást. Fél évnél ott sem tudtak tovább maradni, ugyanis anyja még mélyebbre süllyedt szenvedélyei mocsarában. Ez így ment hosszú éveken keresztül, talán csak az jelentett némi változást, mikor Hazel apja kiszabadult, s felkereste őket. Mivel ezt a változást is közel sem lehetett pozitívnak betudni, nem bolygatta meg Hazel lelki világát az sem túlságosan, mikor újra lesittelték az öreget. Csupán tizennégy éves volt, mikor már gondjai akadtak az alkohollal, ezután a drogok sem jelentettek neki akadályt. Eleinte csak partidrogokat használt, majd megismerkedett a heroinnal is. Lőtte magát, aminek mai napig megvannak a nyomai. Tizenhat évesen az anyja megelégelte, hogy fia "dézsmálja a készleteit", s az állítása szerint "nevelhetetlen kölyköt" bedugta egy gyermekotthonba. Mondanom sem kell, Hazel nem éppen örült a dolognak. Csupán utólag, felnőtt fejjel látta be, talán anyja akaratlanul is jót tett vele. A bent töltött két éve alatt leszokott a kábítószerről, s az iskolában, ahova az otthonos gyerekek jártak, ráakadt egyetlen barátjára, aki mai napig kitart mellette. Az érettségijét éppen csak megszerezte. Bizonyos tantárgyakból alig érte el a kettes színvonalat, bár az biztos, hogy ez nem valódi tudását tükrözi. Ő igenis tehetséges, s eszes. Egyszerűen csak nem ült le beseggelni a történelmet, s irodalmat... akkor még. Miután kikerült a nagybetűs életbe, rá kellett jönnie, hogy bármennyire is minősíthetetlen gyermekkora volt, akkor legalább nem magának kellett biztosítania a tetőt a feje fölé. Alkalmi munkákból kezdett élni, mindig több helyen dolgozott egyszerre, de még így is csak arra futotta, hogy egy kis félszobás lyukat tudjon bérelni magának. 20 múlott már, mikor felismerte, talán valamilyen végzettséggel jobb munkát kaphatna. De hol alkalmaznának egy olyan kinézetű pasast, mint őt? Végül nagy töprengés után jelentkezett emberi erőforrások szakra, egy esti iskolába. Összekuporgatott kis pénze teljesen rámegy az iskola finanszírozására, de abban reménykedik, hogy nem marad eredménytelenül.

Hobby: Igazából nincsenek hobbijai. Minden idejét elveszi a munka és a tanulás. Esetleg nagyritkán eljár egy-egy szórakozóhelyre a barátjával, s annak haverjaival.

Foglalkozás: Jelenleg piti alkalmi munkákból él, melyek elsősorban fizikai jellegűek.

Extrák: Cigizik – úgy pöfékel, mint a gyárkémény. Szerencse, hogy még van tüdeje. *** Szokott inni, de többnyire tudja tartani a mértéket. Ismeri magát, s nem akarja ismét az alkoholisták színes hadát gyarapítani. *** Amióta leszokott, nem nyúlt egyszer sem droghoz, s nem is szándékozik. *** Szüleit évek óta nem látta, azt sem tudja, mi lehet velük. *** Biszexuális. Neki mindegy, hogy kivel, csak felül lehessen. Igazából nem is érdekli a szex, csupán akkor kerít magának valakit, ha már nagyon szükségesnek érzi. Egyébként aktív.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztrációként szolgál. (http://fc05.deviantart.net/fs71/i/2011/360/c/2/jimmy___bone_daddy_by_audreydutroux-d4kbik1.jpg)

Engedélyezve: 2014. 10. 29.
2017. 08. 17.

Módosítva: 2017. 08. 08. 14:02:14
Módosította: Regi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).