Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tobias Moen (Toby)
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 25

Külső leírás: Szemrevaló, jóképű fiú, aki mellett nem lehet csak úgy elmenni az utcán. Még ha sietős dolgod is van, szinte biztos, hogy megfordulsz utána és a nap további részében nem egyszer átfuttatod a fejedben, mi lett volna ha...? A válasz persze magától értetődő és Tobias arcáról is le lehet olvasni könnyedén, mennyire szeret ismerkedni ismeretlenekkel. Szemöldökének íve kifogástalan, nem bozontos annak ellenére, hogy semmit sem foglalkozik vele. Esetek többségében is csak amiatt néz bele a tükörbe, hogy megbizonyosodjon arról, nincs semmi oda nem illő az arcán és a haja sem néz úgy ki, mint egy kesze-kusza szénakazal. Dús, szőke haját svéd édesanyjától örökölte, míg hidegen csillogó kék szemeit, és az átlagnál sápadtabb bőrét norvég édesapjától. Bőre kifogástalan, és makulátlan...volt, egészen tizenhét éves koráig, mikor egy ferde este és egy balul elsült fogadás következtében egy apró keresztet tetováltatott a bal csuklójára. Nehezen, de sikerült kimagyaráznia magát, és rá két napra egy újabb tetoválással lett gazdagabb, ami lapockájának bal felén díszeleg, s egészen a nyakáig húzódik. Füleiben fekete fülbevalókat hord, és három apró karikát, de azokat csak a balban. Halvány rózsaszín ajkai teltek és kellemesen puha tapintásúak. Nem az a kirívóan magas, 178 centi , és így esélye sincs arra, hogy mások pont a magassága miatt kezdjék el piszkálni őt. Nos, ha emiatt pont nem is, de más okot mindig lehet találni, hogy felbosszantsák, vagy épp megbántsák. Hol vakítóan fehér bőre, hol aranyszőke haja a gúny tárgya. Testalkata egyáltalán nem vézna, nem látszódnak ki a csontjai, és ennek leginkább a jó anyagcseréjéhez van köze és persze a genetikához. Korához és neméhez híven sokat eszik, persze mindez fikarcnyit sem látszik meg rajta, amiért ő végtelenül hálás is lehetne, de a helyzet az, hogy legnagyobb bosszúságára így izmokat sem igen tud összehozni magának, ugyanis nincs mire építeni. Divat szempontjából szinte mindig le van maradva jó pár évvel...esetleg évtizeddel?...., nem szereti a szűk, testhez feszülő cuccokat. Inkább megmarad a kötött pulóvereknél, az egyszerű pólóknál és kockás ingeknél. Tévesen fejébe vette, hogy a nadrágtartók még mindig remekül néznek ki és divatosak, de a mentségére legyen mondva, hogy neki még azok is igazán jól állnak.

Jellem: Jellemileg semmiben sem különbözik attól a fiútól, mint amit a szülei még az esküvőjük napján megálmodtak a születendő gyermeküknek. Odahaza mindig csendes és jól nevelt. Egyetlen rossz szót sem lehetne rá mondani, mert egyszerűen meghazudtolódna abban a pillanatban, mikor Tobias megjelenik, és megszólal. Remek színészi vénákkal van megáldva, eredményes jövő állt volna előtte, ha azt a pályát választja és nem inkább a családi vállalkozásban marad. Valójában, tekintve lelkesedését, mikor más emberekkel kell beszélgetnie, talán nem is baj, hogy maradt a fenekén, ott, ahol eddig volt. Könnyűszerrel forgatja úgy a szavakat, hogy az neki jó legyen és minél hamarább leléphessen a helyszínről. Ebből következtetve talán nem meglepő, ha azt mondom, hogy nem szereti a társaságot maga körül. Nem az emberekkel van a baja, még csak nem is a szociális készségével, hanem egyszerűen túl unalmas neki a sablonszöveg, amit örökösen eldarálnak neki, akárhányszor látogatást tesznek náluk a rokonok, esetenként a szomszédok. Teljes szívéből gyűlöli a kötelező bájcsevejeket és a nyálas cuppantásokat a női nem képviselőitől. Ha nem kell megjátszania magát, és nem kötelezik őt semmi olyanra, amit ő nem akar, akkor igazán szerethető fiú. Kedves, legalábbis abból a pár halk szóból és bizonytalan mosolyból, amiket minden szökőévben kioszt, erre lehet következtetni. De nem, a hangjával sincs semmi baj. Köszönik szépen a hangszálai jól érzik magukat, ő maga pedig kellemesen mély tónusban beszél, vagy nevet. Szegényt lapos humorérzékkel verte meg az élet, így inkább meg sem próbál poénkodni, ezt mind-mind ráhagyja másokra. Vitába csak akkor száll, ha már az ő türelmét és végtelen megértését is túlfeszítették. Makacsul csak ahhoz ragaszkodik, ami tényleg őt illeti. Azon kevés barátaihoz, akik az évek alatt nem koptak el mellőle, lojális, és becsületesen megőrzi a titkaikat, amiket kivétel nélkül mindig neki mondtak és mondanak el. Az már egészen más kérdés, hogy tud is-e segíteni a problémáikon, de van mikor elég az is, ha egyszerűen csak hallgat és bőszen bólogat mindenre. Alkohol hatására hajlamos a kelleténél többet beszélni és már-már kéretlenül őszintévé válik, de ehhez az állapothoz neki nagyon-nagyon-nagyon sokat kell innia.

Élettörténet: Ízig-vérig észak- európai család első szülött gyermeke és ez mit sem változott az évek folyamán. Tobias azon gyerekek közé tartozik akik sohasem vágytak kistestvérre. Nem irigység miatt, még csak nem is az zavarta, hogy így esetleg nem lett volna saját szobája, amiben elrejtőzhet, ha épp rossz napja van. Az ok egyszerű, és ő ezt szépen ki is fejtette kilenc évesen a szüleinek egy remek beszédben, ami legalább tartott négy és fél percig. Szülei eltérő nevelési módszereinek hála Toby abszolút nem hasonlít jellemre egyikükre sem. Míg anyja cserfes, mindig jó kedvű fiatal nő, addig az apja leginkább a végletek embere. Valaki vagy nagyon szereti őt, vagy nagyon utálja. Köztes megoldás az ő esetében nem létezik. Kiskora óta imádja az állatokat és a természetet, de eddig akárhányszor kapott aranyhalat, vagy hörcsögöt, azt kivétel nélkül mind kicsinálta, és sajnos a növényekkel sem jobb a helyzete. Mellette maximum a kaktusz él egy hétnél tovább, de az is amiatt, mert olyan fene nagy a tűrése. Számtalan elképzelése volt a jövőjét tekintve, de mikor eljutott volna arra a pontra, hogy na most ő tesz is valamit a saját élete érdekében, egyszerűen meggondolta magát és tervet módosított. Hosszas könyörgés és nyaggatás után a szüleitől kapott egy norvég fekete elhund kutyát, amit rá három héttel megduplázott, mert úgy gondolta a kutya biztosan nagyon magányos úgy egymagában. Így most már Toby két kutya büszke tulajdonosa és eddig még mindkettő vígan él.

Hobby: Kutyák pesztrálása, kaktuszöntözés (a szükségesnél jóval többször), pincérkedés, filmezés, lógás a haverokkal.

Foglalkozás: Szülei kávéházában pincér

Extrák: -

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 10. 29.

Módosítva: 2014. 10. 29. 00:06:19
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).