Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Evan H. Ventris
Kategória: Fantasy
Feltöltő: linka

Kor: Fizikai formája 26, de ő maga kortalan

Külső leírás: Hogy hogyan is néz ki ő? Művész, kinek saját teste a vászon, így ritkán látni festék nélkül. Ha arcát tisztán is hagyja, az csak átmeneti állapot nála. Szinte biztos lehetsz benne, hogy valahol, valamilyen színeket már kikevert magának, amik arra várnak, hogy vászonra kerülhessenek. Színekben sohasem törekedett az egyediségre, nem úgy, mint a minták terén. Szürkés árnyalatú telt ajkai bágyadt komorsággal engednek viselője akaratának. Mosolya nem ritka, ám nem is valós. Ében tincseivel gyászos fátyolba vonja arcának egy részét. Mandulavágású szemei az átlagnál valamivel nagyobbak, s valamivel halványabb színben pompáznak. Füleiben egy-egy fekete korongot hord, nem ragaszkodik hozzájuk, de idejét sem fecsérli azzal, hogy kivegye és eltegye őket valami biztos helyre. Ovális arcával nincs teljesen kibékülve, hibáját még ő maga sem tudja, de inkább festék mögé rejtőzik, minthogy bármit is szemrevételezzen kicsivel alaposabban az eddigieknél. Nyúlánk, ruganyosan izmos testalkatú. Bőre már-már betegesen szürke és fakó. Ujjai véknyak és hosszúak, ám az összhatást rontja, hogy Evan rágja a körmeit, vagy egyszerűen tépkedi őket, ha beszakadnak.

Jellem: Tesz egyetlen kedves gesztust, segít egy rászorultnak, és soha senkinek nem ismeri be annyira hiú. Tagadhatatlanul vonzza őt a szépség, az érintetlen tisztaság, és az őszinte tekintet. Önmaga megítélése szerint hűvösen udvarias, míg mások csendes pszichopatának tartják. Hogy van-e ennek bármi oka? Evan akárhányszor tett, vagy mondott valamit, annak alapja mindig is a brutalitás és mások félelmének gerjesztése volt. Csak annyira szeszélyes, mint mindenki más, s annyira emberi, mint a szekrény mélyén rejtőző szörnyeteg. Teoretikusan lelkes, őt nem érdeklik az okok, sem a miértek. Egyszerű ténymegállapításokat tesz és, ha valami, vagy valaki magára vonja a figyelmét, hát sztoikus rajongással magához csábítgatja az illetőt és szép lassan felemészti. Számára tünékeny, penge vékony határ húzódik szeretet és rajongás között. Elég pár elvétet szó, hogy eldőljön barát, vagy ellenség lesz-e. Míg nem kap számára tetsző gesztust, bókot, pillantást, rém flegma és az esetek többsége egyszerűen hidegen hagyja. Látszólag nem valami érzékeny, eléggé zárt, nem mutat ki semmit és nem nyavalyog semmiért. Rémesen sértődékeny, néha kétes, hogy merre lehet nála mozdulni, de ha valaki megbántja őt, akkor azt elég erőteljesen érzékelteti is.

Élettörténet: Mesélhetnék arról, milyen volt gyermekként, de az ő életében gyermekkornak nem volt szerepe, hiszen az számára teljes egészében kimaradt. Sosem volt kicsi, így sohasem volt szüksége arra a mértékű szeretetre és törődésre, mint amiben mások a szeretteiket részesítik. Neki nem kellett járni, vagy beszélni tanulni. Szüleit nem ismeri, nincsenek szülei, de azt pontosan tudja mi célból létezik. Kevesen élnek a világon olyanok, mint ő. életének első felét jegyzetelgetéssel töltötte, időre volt szüksége, míg önmagát megismeri és csak azután jöhetett minden más. Őt nem készítette fel senki az életre, kezdetektől fogva önálló döntéseket tudott hozni, melyek nagyban befolyásolták a mostani életét és jellemét. Kezdeti formájában ő sem számított többnek társainál. Ugyanolyan kirakatbábu volt, hófehér, meztelen, üres és rendkívül elragadtató. Tudását nem iskolákban, vagy könyvekből szerezte, neki már eleve minden a birtokában van ahhoz, hogy életben tudjon maradni akárhol. Semmit sem tervezett meg előre, inkább hagyta magát az árral sodródni, improvizált, ha arra volt szükség, vagy egyszerűen csak alázatosan behódolt. Egy idős, halálán lévő férfihez cuccolta be magát. Szünet nélkül ápolta, mint egy csecsemőt és az talán már rég szétesett, meghalt volna, ha nincs mellette Evan. Mozdult a legkisebb jelre is, védelmezte, ha gyenge volt és megnevettette, ha összeomlott. Ápolója és ördögi őrizője lett, míg meg nem halt, s ennek következtében a ház és annak birtoka Evanre nem szállt.

Hobby: Festés, mázolás, skiccezés, gondozza azt, aki a segítségét kéri, bármi, aminek köze van valamilyen formában a szépséghez.

Foglalkozás: -

Extrák: Ápoló jellegű munkája van legtöbbször....Érdeklődését játszi könnyedséggel fel lehet kelteni, elég hozzá egy szép test, vagy helyes arcocska....fajának eredete nem ismert, annyi biztos, hogy valahonnan a pokolból érkezett.....Rajongása szüntelen és addig nem nyugszik, míg meg nem kaparintja magának azt, akit csodál....Gondoskodón ápolja azt, aki mellé szegődik, de a lelkét minden további nélkül elragadja halálakor....Teljes neve Evan Hastur Ventris....Nevét az egyik ápoltjától kapta, aki valami regényből szermányolta ki, de ez Evant nem igen zavarja és tetszik is neki, szóval megtartotta.

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 10. 26.

Módosítva: 2014. 10. 26. 16:31:16
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).