Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kevin Harlan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: linka

Kor: 20

Külső leírás: Egyszerűen tökéletes, még akkor is, ha ennek ő abszolút nincs tudatában. Felháborítóan és édesen jóképű azzal a katonai temetőt idéző fogsorral, sötétbarna tekintetével és dús, sötétbarna hajával, mely hol tarkóját cirógatja, hol arcának finom bőrét takarja el, beleértve a szemeit is. Ritkán jut el arra a pontra, mikor már őt is bosszantja kócos tincseinek az összessége és hajgumit keresve egyetlen copfba fogja fel a haját. Bőre puha, sötét tónusú. Kellemesen fahéjas árnyalata van. Nem túl magas, aminek ő külön örül, ugyanis nem célja, hogy bármivel is kitűnjön a tömegből. Inkább szeret szürke kis egérként mutatkozni, ami családját tekintve aligha jön neki össze. Minden ízében művészcsemete. Testalkata ruganyosan izmos, míg ujjai véknyak és szép hosszúak. Akár zongorázhatna is, de ő mégis a gitár felé hajlott már egészen kiskora óta. Szereti az egyszerű, lapos ruhadarabokat, mint például a farmert, vagy a pólókat és kapucnis pulóvereket.

Jellem: Ízig-vérig jó fiú. Olyan, akiről egy hétnyi együtt töltött idő után sem lehet semmi rosszat mondani. Mindenben segít, amiben tud, de néha még azt is elvállalja, amihez fikarcnyit sem konyít. Saját álmai elérésében és az elhatározásaiban vakmerő és megállíthatatlan. Inkább szembeszáll mindenkivel, aki megpróbálja őt lebeszélni bármiről is, minthogy önszántából feladja azt, amibe egyszer már belekezdett. Nem tartja magát sértődékenynek, de, ha megbántják, akkor bájosan duzzogni kezd és emelt fővel elvonul valami kevésbé zsúfolt helyre. Bármiről is legyen szó ő mindig mindenkit meghallgat és hét pecséttel tartja magában a titkokat. Leginkább egyetlen oka van annak, hogy miért nem szereti a nyilvánosságot és a tömeget. Nehezen lehet szavakkal zavarba hozni, de mikor ez sikerül valakinek, akkor tapasztalhatja, hogy mennyire gyötrelmes kommunikációs készségekkel verte meg a sors Kevint. Idegesen hajlamos arra, hogy összeakadjon a nyelve és mindenfélét összehordjon, amiknek aligha van közük az éppen zajló témához.

Élettörténet: Második gyermekként érkezett a családba, de ettől függetlenül nagyon várták már őt mindannyian. Nem szenvedett hiányt semmiben és nem is vágyott semmi másra, mint amit eleve a magáénak tudhatott. Bátyjával mindig is jó viszonyt ápolt, még akkor is, ha kiskorukban előszeretettel csépelték egymást. De persze melyik testvérpár nem teszi ezt meg gyerekként? Az évek múlásával a két gyerek örökös viszálykodása lecsillapodott és megtanultak jól kijönni a másikkal. Órákat lógtak együtt és idejük nagy részét beszélgetéssel, vagy egyszerű semmittevéssel töltötték el. Egy szó, mint száz: jó testvérek voltak és mai napig azok, olyanok, akik megvédik a másikat mindentől. Kevin mindig is anyás gyerek volt, így talán nem meglepő, hogy sport helyett ideje nagy részét inkább a művészet megismerésével töltötte. Anyjától számos rajztechnikát elsajátított, amitől színesebbé és élvezetesebbé teheti a műveit, még akkor is, ha azok csak egyszerű szórakozásból készülnek el. Apja orvosként dolgozik, míg édesanyja iskolai rajztanár. Gitározni a bátyjától tanult meg, aki egy felkapott banda gitárosa. Hogy hasznosítsa magát ő is besegít a bandának ott ahol kell, és mindig velük tart mindenhová, úgy, hogy közben egyetemen még egy művészeti szakot is megpróbál elvégezni, és mindezt persze levelezőin.

Hobby: Rajzolás, festés, gitározás, besegíteni testvérének és a bandának, filmezés, mesézés, nagy ritkán főzés.

Foglalkozás: Amolyan kisegítő

Extrák: Füzet mindig van nála, amibe szeret beleírogatni, meg firkálgatni. Tollat, vagy ceruzát már valamivel ritkábban hord magával, de azt mindig tud kölcsönkunyerálni valakitől. Oda van a csokikért, meg az édes dolgokért. Foglalt...

Képinfo: Nem saját. ( deviantart) ()

Engedélyezve: 2014. 10. 26.

Módosítva: 2014. 10. 25. 23:04:24
Módosította: linka

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).