Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Gabriel Schmitt
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Yoo Tsubasa

Kor: 17

Külső leírás: Középmagas , kb. 165 cm magas nyurga testű fiatal fiú, kinek jobb vállán egy tetoválás virít. Bőre halovány rózsaszín színben játszik, szigorú vonású szedett szemöldökei, és telt rózsa szín, és barnás színezetű ajkai kicsit kisfiús körvonalakat szabnak jelöltünknek. Arca aprócska alig látható szeplőkkel tarkított. Jobb fülében fültágítót, és különféle fülbevalót szokása hordani, szemei hideg kék színnel csillognak a világ felé. Haja hosszú és barna sokszor hord fejpántot ezeknek a kusza tincseik megfékezésére. Ruhatárában inkább laza cuccokat találni, amik nem adják ki teljes alakját, azért sem mert nem szereti a simulós pólókat, és inkább ezekben érzi jól magát. Imádja a sálakat, és a kicsit vadabb acél betétes bokája fölé érő cipőket. Haját nem szereti összekötni, mert így szabadabbnak érzi magát, ám sajnos így egyhamar kócos is lesz, amit fél órájába telik kifésülni.

Jellem: Csendes és mindent megértő, realista és egyben a saját kis álomvilágában hajlandó mozogni. Kicsi korában szülei még jó kapcsolatban voltak egymással, de ez a kötelék az idők folyamán megromlott. Próbálták szépen elintézni a válást, és nem mély sebet hagyni Gabe lelkecskéjében, de nem úgy sült el a dolog ahogy azt eltervezték, ezért is lett magába forduló emberke akinek folytonos világfájdalma van. Sokan mondták neki hogy hiszen jó anyagi háttérrel rendelkezik, és az édesanyja is jó ember, miért nem él ő is tudatlanul boldogságban. Nem. Ő nem ezt választotta, igen érett személyisége miatt sokan jóval idősebbnek nézik, ezért is törik össze folyton, amikor a szerelem nevezetű gonosz kis tógás emberkéről van szó nyíllal s íjjal a kezében.

Élettörténet: Gabe egy Ír kis település lakója, még pedig Wexfordé. Születése óta itt élnek, most jelenleg anyjával, aki minden áron pasit akar fogni magának öreg fejével. Szereplőnket ez felettébb felkavarja, ugyan is akit anyja összeszed, azok a pasik általában tetszenek neki is. Na de most komolyan , ki akarna összejönni az anyja pasijával, aki lehet hogy a leendő mostohaapja lesz, plusz adjuk hozzá hogy nem éppen illenek össze korban. Csak jókat mosolyog, amikor újból és újból bemutatkozik a leendő apu jelöltnek. Szerelmileg katasztrófa, mindenki jár kel egy másik lánnyal, vagy esetenként fiúkkal, de ő. Isten csapása, képes lenne kezét lábát törni valakiért, de ezt nem szokása hangoztatni. Inkább elfolytja, de mindig is benne lappangott hogy kéne kezdenie valamit az életével.

Hobby: lógás a neten, agyzsbbasztó műsorokat nézni

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Ha megemlíti honnan származik mindenki rögtön egy zöld ruhás kis manóra, egy véka aranyra és a négylevelű lóherére gondol, na ezt ki nem állhatja. * uke * * él hal a mangákért, egy csomó yaoit olvasott már végig, ki tudja milyen tapasztalatokat keresve ugye, amik nincsenek is még meg * *képes elviselni a nagymenőket , de megőrül a hiperaktív eberektől egy bizonyos idő után*

Képinfo: A képet nem én rajzoltam csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 10. 27.

Módosítva: 2014. 10. 26. 16:44:40
Módosította: Yoo Tsubasa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).