Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Erik Kim
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Malec

Kor: 28

Külső leírás: Nem minden napi látvány az már biztos. A majdnem két méteres magasságával( öt centi híján) tökéletesen megvan elégedve. Gyermek korában elégé pufók volt, amit 18 éves korára el is tüntette. Ne gondolja mindenki azt, hogy műtétel, nem rengeteg kitartással és sok edzésnek köszönheti. Csípőjéig érő fekete hajára mindig nagy gondot fordít, orra egy picikét hegyes amit apukája felmenőitől örökölt. A magasságán kívül még egy dolog amivel kitűnhet, az pedig a szemei, arany színűek ami egy nagyon ritka pigment megjelenés. Hátán egy elégé terjedelmes Koyi hal található, ami a Japán zászló színei körül köröznek, jobb felkarján az amerikai zászló leng, bal karján pedig a " Küzdve küzdj és Bízva bízzál" felirat található. Lehet, hogy valakinek ez másoknak sokk, de neki ez csak tisztelgés a szülei előtt.

Jellem: Itt az ember aztán törheti a fejét! Sosem lehet tudni, hogy most milyen kedve van. Nagyon hangulat függő, mégis próbálkozik mindig mosolyogni, amit valljunk be nem mindig sikerül. Egyébként nagyon barátságos, mindig kitart a céljai mellet. A családjával is jól kijön pedig néha a falra tudd mászni tőlük. Főleg amikor kitör a veszekedés, mindenki más nyelven beszél a másikhoz, ilyenkor tiszta Bábeli zűrzavar van otthon.

Élettörténet: Erik egy nagyon finom vegyes. Édesapja félig magyar- koreai, míg édesanya amerikai-japán keverék. A nemzetiségek találkozásából született meg Erik és a két húga. Most jelenleg Amerikában élnek, gyerekként rengeteget költöztek így ezáltal sok helyet és kultúrát megismert. Iskolái is több helyen fejezte be, vendéglátóit Magyarországon kezdte el de Koreában fejezte be.Mind a két helyen szerembe esett de sajnos mind a kétszer pofára ejtették.

Hobby: a szülei kulturájának megfelelő erekjék gyűjtése

Foglalkozás: Pincér, pultos

Extrák: Szeme színe oka egy lipokróm nevű sárga pigment megjelenése az íriszben. Folyékonyan beszél Magyarul, Japánul és Koreaiul. Rengeteg legyezője és yukatája van, imádja a KPOP-ot és a jó tejfölös csirke pörköltöt, meg az izom autókat. Egy Mustáng és egy DOCH Viper büszke tulajdonosa.

Képinfo: nem én csináltam, csak illusztráció (https://i.imgur.com/ksclf2v.png)

Engedélyezve: 2014. 10. 26.
2018. 09. 19.

Módosítva: 2018. 09. 19. 13:08:42
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).