Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Lucius Hellet
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Honey

Kor: 18

Külső leírás: Középmagas, karcsú termetű ifjú, elegáns arcvonásokkal, szép arccal. A vállai kellemesen szélesen, de nem túlságosan izmos, a karjai hosszúak, de ami a leginkább lenyűgöző, az a hihetetlenül finom keze, a hosszú ujjai a nőiesen finom körömággyal. Az arca lenyűgöző, finom áll, határozott járomcsont, magas homlok, szép ívű szemöldök, telt, barackszínű ajkak, az orra egyenes és finoman pisze. Gyakran mosolyok, nevetni is sűrűn hallani, jókedélyű fiatalember, akit istenáldotta tehetséggel ajándékoztak meg... ám ugyanennyit el is vettek. Többnyire sötét napszemüveget hord az orrán, ami enyhén titokzatossá teszi, az ember sose tudja, hogy villan a szeme, mire gondol, mi játszódik le az elegáns, kedves, de állandó mosoly mögött... És igazából senki. A napszemüveg nem véletlenül és különcködésből van az orrán akár este is. A szemei sötét tükörként merednek előre, a pillantása üveges, tompa ezüstszínű hályoggal borítva el a tekintetét, ami mindig csak előre mered, mozdulatlanul, mint két villámló tükör. Az örök köd feloldhatatlan sötétségként ül rajta, és közben a szeme körüli terület is enyhén piros, sebes, duzzadt, mintha megégett volna a bőr. Nem is szereti mutogatni, érzi, hogy a többi embert frusztrálja, ezért inkább nézzék bunkónak a napszemüveg miatt, mint sajnálják. A hajával nem törődik, esetenként néha lenyírnak a végéből egy keveset, de egy fonatot és könnyűszerrel összehoz a loknijaiból. Mindig igényesen, elegánsan öltözik fel, tapintásra hagyatkozva válogatja meg a ruhatárát, és persze a megfelelő emberek kísérik vásárolni, így azért ezen a területen igenis önellátó.

Jellem: Nagyon kedves, szociális fiatalember, mégis, a helyzete ellenére is örök optimista. Sosem várja el a kivételezett bánásmódot, hogy sajnálják vagy tapintattal legyenek az állapotára való tekintettel, el tudja látni magát, köszöni szépen. Nagyon tehetséges, mivel a zenéhez tapintás, hallás kell, neki pedig mindkettő precíz és éles. Nagyon tehetséges, gyönyörűen játszik, kitűnő muzsikus, annyira, hogy sikeres felvételt nyert egy híres konzervatóriumba, sőt, az orchestra tagjai közé is, mint elsőhegedűs. Nem kapja fel a vizet, de elhidegül és megsértődik, ha valaki úgy kezeli őt, mint egy nyomorékot... és nem szeret beszélni az állapotáról sem, hogy hogy történt... egyszerűen ez van, kész. Létforma, megszokta, nem okoz neki problémát az életben, rugalmasan tájékozódik, kiszámolja a lakása lépéseit, így ugyanúgy közlekedik otthon, mint bármelyik másik ember.

Élettörténet: Maga sem tudja, hogy a családja mennyi mindent titkol előle, de hát mi oka lenne kételkedni a szülei szavahihetőségében? A családja egy régi és tradicionális szakmát űznek, de Lucius csak annyit tud, hogy elfoglalt üzletemberek. Mindenesetre a család sosem szenvedett hiányt semmiben, anyagilag nagyon is el voltak eresztve, így Lucius vaksága sem akadályozta a terveiket. Bár kissé kellemetlen volt, igen... de sosem éreztették a fiukkal, hogy nem veszik hasznát. Főleg, mivel vannak testvérei, így csupán egy kis zökkenő volt, és így Luciusnak nyugodt és békés élete lehetett. Hogyan vakult meg? Ő maga sem emlékszik, vagy csak nem akar rá visszaemlékezni, az elméje nem engedi... arra sem emlékszik, hogy volt-e előtte valami, amire emlékszik, mint kép, szín... számára csak a hang és a tapintás létezik, az illatok, amelyből megalkotta a saját belső világát. A család még örült is, hogy a fiuk messze tőlük kapott ilyen lehetőséget, legalább nincs láb alatt és nincs kitérve a családi vállalkozás miatti rizikóknak... elég volt, hogy egyszer megsérült, és azt azóta nyögi.

Hobby: zene, olvasás (rengeteg könyve van Braille-írással), valamint imádja a finom teákat és nagyon ügyesen főz

Foglalkozás: zenész

Extrák: Több nyelvet is beszél, de írni csak a nevét tudja leírni rendesen, folyóírással // Több hangszeren is játszik, mint a hegedű - ez a fő hangszere - de zongorán, gitáron, szaxofonon is nagyon ügyes // A családja gazdag, semmiben sem szenved hiányt // Olvasott, szereti a klasszikus irodalmat // Jó kapcsolatot tart fent a családjával, nem akar foglalkozni azzal az érzéssel, hogy nem tekintik őt teljesen családtagnak a vaksága miatt. // Nem szereti levenni a szemüveget, legfeljebb a saját otthonában, amikor nincs ott senki, ha nagyon nincs mit felkapnia, egy kendőt köt rá, gyakorolni is így szokott, mert kevésbé zavarja, mint a szemüveg, ami lötyöghet a fején // Róma belvárosában lakik teljesen egyedül egy minimalista stílusban berendezett lakásban, ahol úgy mozog, mintha látna, ami első pillantásra megdöbbentő lehet //

Képinfo: kaptam, ismeretlen (https://www.youtube.com/watch?v=YRa1Esr2XQU)

Engedélyezve: 2014. 10. 26.

Módosítva: 2014. 10. 24. 22:54:28
Módosította: Honey

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).