Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Thotmes
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Arasa

Kor: 36

Külső leírás: A tökéletesség megszemélyesítője. Minden porcikája magában hordozza az isteni szikrát, amely népe trónjára emelte és a mai napig ott tartja. Termete a korhoz képest magas kb. 180 cm. Szikár termetéhez, erős testalkat, széles vállak, izmos vádlik tartoznak. Nem a trónján ülős típus, a harcok során, az élen jár, a gyakorlást pedig sosem mulasztja el. Emellé párosul a hálószobai teljesítménye, 5 gyermekéből lehet következtetni a teljesítményére. Szemei sötétszürkén, tompán fénylenek, kiemeli őket, a tus melyet nem rest felkenni, minden áldott nap. Ajkai meglepően teltek, álla hegyes. Eredeti haja világosbarna, de ezt feleségén kívül senki nem látta még, anyját leszámítva. Ha parókát ölt azt csakis gyakorláskor teszi, ilyenkor egy álláig érő fekete darabot választ. Amúgy koronájában mutatkozik minden esetben. Öltözködésileg nem divatol, egyszerű királyi ornátust visel, vagy sima fehér vászon ágyékkötőt. Az ékszereket nem kedveli.

Jellem: Kemény határozott. Népe érdekei mindennél előrébb valók. Igazságosan igyekszik eljárni, ám hatalmas jellemhibája a harc élvezete. Amit csak lehet, harcokkal old meg ahol az első sorban küzd katonái oldalán. Rendkívül eszes és kedveli a versenyzést ám veszíteni nagyon nem szeret. Gyakran tart játékokat a nép szórakoztatására, amik többségén ő maga is részt vesz. Barátkozó természetű, de egy-két fokkal alacsonyabb rangból valókkal tartja a királyi távolságot. Vannak azonban napok, amikor önként megy le a szegényebb rétegek közé, megnézni, miként boldogulnak. Komoly és határozott, a harcmezőn kegyetlen, de az életben is megkeményíti szívét, hogy lássák benne az uralkodót. A hozzá közelállók számára sérthetetlenek, szívesen fogad a kegyeibe bárkit, aki valamilyen formában kivívja elismerését.

Élettörténet: Nem nagyon volt gyerek kora. Egyiptomban a gyermekeket is felnőttként igyekeznek kezelni. Pláne a fáraó elsőszülött fiát. 10 éves volt mikor az első halálos ítéletet kikényszerítette belőle az apja. Apja mellett nőtt fel, minden tárgyaláson, minden útján a birodalmon belül. Apja kegyetlen volt mégis szerette a nép, mert foggal-, körömmel ragaszkodott az ő jólétükhöz. Mikor elérte a 20. életévét apja elég érettnek találta arra, hogy háborúba menjen így harci szekeret és lovat ajándékozott neki. Anyja melegszívű teremtés, aki mindenkivel kegyelmes és kedves. Ezeket a hajlamait igyekezett Thotmes elfojtani magában nehogy apja gyengének, életre és uralkodásra képtelennek titulálja. Amint kikerült apja látószögéből, anyja jellemét gyakorolta, barátain, társain egyaránt. Mindenki a fáraó fiaként kezelte, a régensként, de a barátai megmaradtak. Barátait tiszteli és becsüli. Legjobb gyermekkori bajtársait emelte maga mellé uralkodása kezdetén. Diplomáciai, építői, írnoki és gyógyászati szempontból így azonnal biztosította a birodalmat. Kedveli az írás művészetét és naplót vezet, melyben mindent leír. Apja korai halála után lépett a trónra túl fiatalon. Csak 21 éves volt, de anyja segítségével és barátai támogatásával kiépített egy virágzó Egyiptomot.

Hobby: írás, lovaglás

Foglalkozás: Fáraó

Extrák: Születésekor elsötétült az ég és villámok szelték keresztül a boltozatot. Ezt a papok és írástudók isteni jelnek vették. Úgy beszélik az istenek kegyeltje. Azóta is rendszeresen látogatja a templomokat. * Álmaiban többször is megjelentek neki az istenek* Legidősebb gyermeke egy leány akit Noferatinak nevezett el. Az első szülött fia pedig az Ehnaton nevet kapta. Felesége Iszet.

Képinfo: BOOTLEGBATTERIES- deviantArt ()

Engedélyezve: 2014. 10. 26.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).