Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Edmond Robert Bolton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 26

Külső leírás: Magas, izmos, erős testalkatú férfi. Gyakran felfigyelnek rá, mivel meghaladja az 16. század átlagmagasságát, így alig van olyan, akire fel kellene tekintenie. Ha pedig mégis megteszi, az ember egy nagyon különleges vesébe látó szempárral találja magát szemben. És azért különleges, mert az egyik írisze egészen sötétbarna, a másik pedig világoszöld. Gyakori pletyka tárgya így az udvarban, egyes keresztény papok szerint a sátán műve, így nemigen tartozik a katolikus hívők közé. Az arca minden millimétere hihetetlenül férfias, korának legjóképűbb férfiúi közé tartozik, s gyakorta ki is használja ezt az adottságát a céljai eléréséhez. Hollófekete, enyhén hullámos haja a vállaira omlik, amit hátul egy szalaggal szokott összekötni az angol szokások szerint, de ha éppen Franciaországban tartózkodik, akkor az ottani viselet szerint szabadon hagyja. Díszes öltözetet akkor hord ha szükséges, nem hivalkodó, inkább a kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Mindig van nála legalább egy tőr, nem érzi jól magát a kedvenc fegyvere nélkül.

Jellem: Csalafinta, és találékony, kihasznál mindent és mindenkit ahhoz amit el akar érni és rendszerint meg van a célja amit a királya jelöl ki neki. Hűséges Anglia királyához, aki még ha nem is tudja, de megmentette az életét, éppen ezért ő is azon, van, hogy a királya életét óvja, még ha távol is van az udvartól. A csalás nem ismeretlen számára, a csábítás is gyakori eszköz a tarsolyában, egy ördögi bűnös élvezeteket ígérő mosolyáért sokan estek már a kelepcéjébe. Egy olyan világban azonban, ahol az árulás az ember árnyéka, nagyon elővigyázatosnak kell lennie. Óvatos, mégis vakmerő tud lenni, ha az érzelmei átveszik az esze fölött a hatalmat. Mert ő igen is nagyon tud érezni. Ha gyűlöl, akkor egy hegyet is elmozdítana a helyéről, hogy felkutassa azt az ember, és ha szeret, akkor őszintén és minden feltétel nélkül teszi azt. A családjára sosem számíthatott, mindig a maga erejéből oldott meg mindent és bár van egy kevés barátja, mégis nehezen bízik meg bennük teljesen.

Élettörténet: Angliában, Londonban született a 15. század végén, de már születésétől fogva meg volt pecsételve a sorsa, ami nem ígérkezett könnyűnek. Az anyja Lady Elizabeth Bolton, a Bolton nemesi család egyetlen örököse, akit az apja egy főnemesi rangú férfihoz akart nőül adni, hogy még nagyobb hatalmuk legyen. Elizabeth viszont elkövette a legnagyobb hibát, beleszeretett egy lovászfiúba, akivel titokban egybekeltek. Mielőtt még megszökhettek volna Lord Bolton mindenre rájött. A férfit felakasztották és kivégezték, míg Elizabeth-et az apja férjhez adta egy idős lord-hoz. Senki sem tudta, hogy Elizabeth gyermeket várt, de mikor fény derült az állapotára mindenki tudta, hogy nem az idős nemesé a gyermek, de annak nem volt örököse így végül elfogadta. Mikor azonban Robert megszületett, megváltozott a véleménye, s ahogy a fiú lassan cseperedett egyre jobban zavarta. Robert-et mindig is fattyúnak bélyegezték, az udvarban nem ismerték el, mint örököst, s így mikor nem sokkal később az idős lord elhunyt, a címet az unokafivére örökölte, aki elkergette Elizabeth-et és Robertet. Ekkor Robert tizenkét éves volt, de már látszott rajta, hogy igen erős férfivá fog válni. Pont úgy nézett ki, mint az apja. Az anyja egy zárdában kapott menedéket, Robert pedig ott dolgozott ahol éppen tudott, inasként a kovácsnál, péknél, istállóban… míg tizennégy évesen az erőben vadászva bele nem botlott az ifjú VIII. Henrikbe. A trónörökös, aki vele egykorú lehetett felfigyelt rá a különböző színű szemei miatt és úgy kezelte, mint valami különleges dolgot, amit talált. Magával vitte a palotába, Robert gondozta a lovát, mivel értett hozzá. Fiatalon bekerült az apródok közé, fegyverhordozó, majd katona lett, s kiváló képességei miatt hamar bekerült a király testőrei közé. Akkor már VIII. Henrik uralkodott. A király szívesen töltötte vele az idejét, főként vadászatokon, a kegyeibe fogadta, földet és egy kisebb birtokot adományozott neki, ahová Robert azonnal elvitte az anyját is, aki még mindig egy szegényes házban élt. Az életük jobbra fordult a királynak köszönhetően, nemesi cím nélkül is mindenük megvolt.

Hobby: lovaglás, vadászat, olvasás, sétálni a birtokon, lovak gondozása

Foglalkozás: királyi testőr

Extrák: Sosem keresett magának feleséget, a nők bája sosem tüzelték fel úgy igazán. A tekintete sokkal inkább elkalandozik a hamvas fiatal fiúcskákon, viszont mindenki előtt titokban tartja ezt. Tökéletesen beszél franciául és latinul is. A tőrökkel nagyon pontosan tud dobni, és nagyon jól bánik az íjjal is. A király gyakorta bíz rá bizalmas ügyeket, amiknek utána kell járnia. Az udvarban a legtöbben úgy is kezelik mint a fattyúkat általában. Az anyja miatt viselheti a Bolton nevet, de nemesi cím nélkül, mert kitagadták a családból. Az Edmund nevet nem használja, a Robert-et kedveli, amit az igazi apja után kapott, mert sosem szégyellte hogy egy lovászfiú sarja. ***16. század, történelmi játékhoz.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:59:57
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).