Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Doctor
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Darkneko

Kor: 900-as éveiben jár

Külső leírás: Az a típusú pasi, akit akaratlanul is megnéz magának az ember. A 180 cm-es magasságához sportos, szálkás testalkat dukál. Rövid sötét barna haja vagy kócosan mered az ég felé vagy olyan mintha órákig zselézte volna a tükör előtt, de mindenhogy jól áll neki. Az ember ujja szinte viszket, hogy beletúrjon és finoman megmarkolja azokat az olvadt csoki színű tincseket. Miután ezen túlteszi magát az áldozat, rögtön beleesik a következő csapdába. Sötét barna szemei örvénylenek és beszippantanak. Egyszerre sugall gyermeki kíváncsiságot, pajkosságot, valamint felfoghatatlan tudást és fájdalmat. Bölcsesség, veszteség, sok mindent látott öreg szemei egyszerre vonzzák és rettegéssel töltik el azt, aki megpróbálja, megfejteni a lehetetlen. Vékony ajkai általában huncut, sokat ígérő mosolyra, vagy kicsit idétlen vigyorra görbülnek. Öltözete általában ing nyakkendővel és egy barna öltöny kék hajszálcsíkokkal, vagy kék öltöny barna hajszálcsíkokkal, e felett viseli hosszú ballonkabátját. Valamint imádja a tornacipőket, amik általában vagy vajszínüek, vagy pirosak (vörösek).

Jellem: Sose hord fegyvert, nem bánt senkit (az esetek többségében). Mindig nála van a szonikus csavarhúzó, és a hipnotikus papír, melyek segítségével, bárhova bejuthat vagy ki. Persze a ballonkabát zsebeiben más érdekes dolog is rejtőzik, mint például a felhúzható játék egér, sztetoszkóp, banán, és pár hasonló gyümölcs, kalapok, szemüvegek, egy kis sárga műanyag vízi pisztoly, a negyedik Doctor idejéből a zselécukorka, 3D szemüveg, Gallifrey zsebóra, egy kártyalap és még ki tudja, mi van ott. Általában könnyed, beszédes, nyugodt, szellemes és kissé szemtelen, ám néha ellenségeivel szemben eluralkodik rajta a felsőbbrendűség és a valamelyest egocentrikus megállíthatatlanság érzése. Tud akár szívtelen és veszélyes is lenni. Ő úgy gondolja, hogy igazából nem jobb a dalekoknál, mert ugyanúgy elvett életeket, de öregebb és okosabb lett, így elérte, hogy maguk dobják el azt. Kedvenc mondata az Allons-y! amit bárhol, bármikor és bár hányszor elsüt, ha olyanja van. Gyakran hadar 200 km/h sebességgel technoblablát amire általában a társai nem tudnak sokat csinálni csak bólogatni, vagy simogatja a TARDIS-t, ilyenkor az ember inkább magukra hagynák őket.

Élettörténet: A Doktor. A Közelgő Vihar. Théta Szigma. John Smith. Megannyi néven szólítják, mégsem ismerjük igazán, a valódi nevét sem tudjuk. Ő egy Time Lord Gallifrey-ről. Sokat nem tudunk se szülő bolygójáról, se a múltjáról. De azt igen, hogy 8 éves bele kellet néznie egy tér- idő hasadékba a Prydon Akadémián, ami a Gallifrey Cadon hegyén állt. Valamint, hogy ő inkább elmenekült a sorsa elől akkor, de nem futhatott, futhat örökké. Már nincs se hazája, se családja ő az utolsó megmaradt Idő Lord (tudta szerint). Bár tökéletesen emberszerű, vannak apró eltérések, testfelépítése pedig teljesen eltér az emberekétől. Két szíve van, ezzel együtt kettős érhálózata, ami hasznos is, és nem is. Valamint Gallifrey gyermekeként, ha halálos sérülést, betegséget éri, akkor szervezete automatikusan újrarendezi testének sejtjeit (regenerálódik), melynek következtében jelentősen megváltozik a hangja, arca, és ritkán személyisége is. Persze a regenerációt megindíthatja ő maga is, ha úgy érzi, fiatal testre van szüksége, amely erős és sérthetetlen, de meg is tagadhatja. Ha a változás mellett dönt, akkor ezt enyhe sokk, memóriazavar, átmeneti amnézia is követhet. Fokozatosan megismeri megváltozott személyiségét, hogy mit szeret, mit nem szeret. Ezért beszélhetünk negyedik, vagy tizedik Doctorról. A TARDIS nevű időgépével járja a teret és az időt mindenféle kalandba keveredik, és általában egy útitársat/társakat is magával visz (az esetek többségében a Földről).

Hobby: Utazás térbn és időben. Különböző veszélyes helyzetekbe kavarodás.

Foglalkozás: Számos többé vagy kevésbé humanoid gonosz ellenféllel küzd meg, megvédi a Földet vagy egy másik bolygót a megszállástól és terrortól.

Extrák: A Doctor Who The Eyeless Lance Parking könyv 10th Doctor-ra. ** Legismertebb ellenségei: A Mester, Dalek, Cyberman, Szontárok, Szilúrok, A Síró Angyalok ** Sok útitársát elveszített. Vagy magára hagyta őket, vagy meghaltak.** Nehezen dolgozza fel a veszteséget és inkább elfut, hisz míg társai teljes életüket vele tölthetnék addig neki ez, csak egy töredék a végtelenségből. **

Képinfo: Deviantart: Alicexz (http://alicexz.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 10. 22.

Módosítva: 2014. 10. 22. 09:35:38
Módosította: Darkneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).