Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Miles Emory
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ryukia

Kor: 24 év.

Külső leírás: Nem mondanám igazi álom pasinak, inkább az aranyos vagy őrült jelzőt használnám rá. Kissé bohókásan levágott haja itt-ott a szemébe lóg, ami ugyan nem zavarja, de szívesen birizgálja/játszik vele, ha unatkozik. Sokszor meg sem fésüli, hanem kócosan rója vele az utcákat. Ráadásul a hajszálai nagyon vékonyak, így néha úgy meredezik az egész össze-vissza, mintha egy sündisznó csücsülne a buksiján. A bőre szinte makulátlan, persze látni rajta egy-egy karcolást ügyetlensége miatt, de alapvetően (ha éppen nem tör össze valamit) kellemes látványt nyújt. Az arcát bármelyik porcelánbaba megirigyelhetné. Makulátlan. Soha, még serdülőkorában sem volt egyetlen pattanása vagy mitesszere sem. Mondjuk rengeteget is tett érte. Annak ellenére, hogy fiú mindig is nagyon érdekelte az öltözködés és a szépségápolás. És igen. Akármennyire is furán hangzik a kis Miles bőre nem természetes úton lett ilyen gyönyörű. Minden este megtisztította és hidratálta is az arcát, amely ily módon fejezi ki köszönetét. A szája vékony, rózsaszínes árnyalatú és olyan puha, mint a… nem is tudom hasonlítani… szóval nagyon puha. A szemei hatalmasak és a szokásosnál kicsit nyitottabbak is. Élénkzöld színük pedig bárkit képes levenni a lábáról. Orra pöszeségét sokan elbűvölően babásnak és aranyosnak tartják. Bár régen sokat csúfolták azzal, hogy igazából lány, persze ezekből az emberekből legtöbbször csak az irigység beszélt. Vagy a szerelem. Általában fiúk piszkálódtak vele, de köztük is volt egy kettő, aki vonzódott Mileshoz. A magassága is egy kicsit lányos és testalkata (bármennyit is edzett) átlagos maradt. Öltözködésében szereti a kényelmes viseletet. A farmert és a kötött pulcsikat részesíti előnyben. Csak nagyon nemes alkalmakra hajlandó kiöltözni. Vagy amikor kötelező.

Jellem: Olyan, mint egy tornádó vagy egy röppentyű. Pimasz és arrogáns. Azt képzeli, hogy ő találta fel a spanyolviaszt és berágott, mert nem kapott érte Nobel-díjat. Annak ellenére, hogy eléggé sértődékeny és makacs, nagyon jó szíve van és bármikor kész segíteni. Szereti, ha a dolgok úgy mennek, ahogyan azt ő eltervezi és minden részletnek stimmelnie kell. Nagyon jó humora van és szeret nevettetni. Ami a szívén, az a száján. Elég obszcén, sértő megjegyzéseket tud tenni, ám ezek az esetek 90 százalékában igazak is. Fura ízlése van. Odavan a filmekért és a videó készítésért is. Szereti a rózsaszínt, de jól titkolja egyenlőre, még senki sem jött rá. Féltékeny és zsörtölődő típus, de ennek is megvan a maga jó oldala. Sokszor nem is gondolja át mit akar mondani és nagy hülyeségek tudnak kijönni a száján, ám túl büszke ahhoz, hogy beismerje ha valamit rosszul tud. Inkább úgy dönt, ha ő egyszer azt megmondta, akkor az már úgy is van. Kissé egocentrikus és néha elég negatív, de humora mindig ellensúlyozza rossz tulajdonságait. Gamerhez méltón elég sok benne az elfojtott agresszió, a pc és videó játékok hatására, és ha az egyszer kitör belőle… Néha rátör a kalandvágy, akkor fogja magát felpakol egy sátrat és huss. Itt van Miles, nincs itt Miles. Elég sunyi és alattomos is tud lenni, ha akar. Igazán jól ki tudja ismerni az emberek gyenge pontját és ott támad, ahol a legjobban fáj nekik. Tehetsége van a színészethez továbbá a rajzoláshoz is, de ezek sosem érdekelték. Jó a kommunikációs képessége és viszonylag könnyen el tudja magát adni. Emellett nagyon jó nyelvérzéke is van és könnyen tanul meg új szavakat. Kiváló memóriája van, de csak vizuális téren. Ha egyszer valamit lát azt megjegyzi és soha többet nem felejti el. Nehéz felkelteni az érdeklődését, de az nem lankad le olyan könnyen.

Élettörténet: Közepes vagyonú családba született. Se gazdagok, se szegények nem voltak, mégis mindenük megvolt, ami csak kellett. Egy lakás, jó fej szomszédok… na, jó olyanok nem léteznek, de álmodozni mindig lehet. Szóval az „idill” egy nem túl szerető, agresszív családi környezet volt valójában. Apja nem dolgozott és éjjel-nappal a TV vagy a számítógép előtt ült, viszont szívesen szólt bele az anyagiakba. Miles anyja tartotta el a családot és vezette a háztartást. A nő hajszolta magát, mindent megtett azért, hogy gyerekének megadhassa, amire vágyik. De megfeledkezett egy nagyon fontos dologról. Fia lelkéről. Mivel több állása is volt nagyon későn ért haza és sokszor Miles már aludt, amikor hazajött így eléggé elhanyagolta őt. Sokáig kisfiúk nem is tudta magát hova tenni, amíg nem találkozott a szomszédék gyerekével. Apuci anyuci szeme fényével. Gazdag család, minden megvan, szülinapi buli és még sok minden más. Milesnak nagyon megtetszett ez az egész és eldöntötte, hogy ő is ilyen családot fog teremteni magának. Megpróbált beszélni a szüleivel, ám ők mondván, hogy Miles még csak gyerek nem is figyeltek rá. Nem sokkal később a család megvásárolt egy telket, hogy illegális homoktárolással egy kis plusz pénzhez jusson a család. Számításuk be is jött és kezdtek meggazdagodni. Ám az édesanya idő közben legyengült, és megbetegedett, kórházba vitték tüdőgyulladás miatt. Nem sokkal később pedig itt halt meg. A már amúgy is darabokban heverő család, még jobban szétesett. Az apa elkezdte elinni a homokkal megkeresett vagyont és alkoholista lett. Gyakran verte meg és előfordult, hogy meg is erőszakolta fiát. A szomszéd kisfiú szülei felfigyeltek erre és az apát feljelentették a gyámügyön. Mivel Milesnak nem voltak távolabbi rokonai elhelyezték egy családnál, akik nagyon jól bántak vele. Élete fordulóponthoz érkezett. Elkezdett tanulni és megcsillogtatta sokoldalúságát. A családnak, akikhez helyezték, volt egy lányuk Zora akivel nagyon jól barátságba került. Ő tanította meg a bőrápolásra és vezette be Milest a divat világába. Az iskolai évei viszonylag jól teltek, eleinte piszkálták lányossága miatt, de középiskolába ez már vonzónak számított. (Mind lányoknál, mind pedig fiúknál.) Egyetem után nem talált állandó munkát, ezért felszolgálóként dolgozik egy étteremben, valamint cégeknek készít reklámokat/videókat.

Hobby: Animék/mangák olvasása, filmnézés, kritikák készítése, divatmagazinok olvasgatása, varrás

Foglalkozás: Videók, reklámok készítése. Felszolgáló egy étteremben.

Extrák: ***Nem eszi meg a zöld színű ételeket.***Kicsi korában sokat játszott pc játékokat és számítógépezett, így eléggé megkedvelte ezt az egészet.***Ha zavarban van, rátör a szájmenés.***Vagy eltör valamit.***Szerti olvasni is.***Nem veti meg a yaoi vagy yuri mangákat/animéket.***Előszeretettel iszik mindenféle shaket.***Utálja a rágót és nem tűri meg a szagát sem.***Régen szeretett úszni, de túl lassúnak tartotta magát ezért abbahagyta.***Van benne egy természetes nyerni akarási ösztön.***A krimi a gyengepontja. Nagyon fél minden nyomozós filmtől/könyvtől.***Nem szeri a horror műfaját.***Nem is tartja műfajnak.***Biszex.***Vagyis igazából nem tudja eldönteni.***Uke.

Képinfo: Nem az enyém. (deviantart) (http://deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 10. 20.

Módosítva: 2014. 10. 19. 21:31:03
Módosította: ryukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).