Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Ryuu (Antoan Jozef)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Lexine

Kor: 35

Külső leírás: Az anyát! Mindenkinek ezek a szavak jutnak legelőször eszébe ha meglátják. Elégé magas, ami tökéletes a munkájához. Izmos felső testén egy tekergőző sárkány tetoválás található, amit fenekéig érő haja takar a kíváncsi szemek elől. Folyékony arany színű íriszeit, mindig hidegen és bizonytalanul tekint a többi emberre. Arca finom vonásokból állnak össze, az ösz képet még az ajkában lévő piercingek sem rontanak. Bőre akár a legfinomabb selyem de nem hibátlan, mint két karján majdnem vállig érő pántos kesztyűt hord. Sajnos ez nem magamutogatás céljából történik, egy nagyon régi sérülést takar. Ruhatára nem valami nagy, felülre nagyon ritkán vesz fel valamit is, nadrágokban a bő szárú, már szoknyának is nevezhető nadrágot szeret viselni.

Jellem: Aki nem ismeri az csak egy bunkót lát benne, pedig igen csak jó szívű. Amikor sárkányok közelében van, még a legfagyosabb szív is felenged, csak akkor lehet a rideg arcát látni mikor a rezervátum ügyeit intézi, vagy egy sárkányon kell segítenie. igazán szó kimondó de mindig tudja mikor mit lehet, nagyon maximalista mint a munkájában, mint az élet többi részein. A családja szent és sérthetetlen, mindent elkövet, hogy családja becsületén ne essen csorba. Érzelmeit nagyon ritkán vagy csak nagyon kivételes esetekben szokta megmutatni. Egy kicsit magának való, de ezt betudatjuk a folyamatos csalódásoknak.

Élettörténet: Romániában született egy nagyon kis faluban, gyermekként már a sárkányok tiszteletére tanították. Talán tízen ötéves lehet mikor egy véletlen baleset kapcsán, majd nem elvesztette mind két karját. Szerencsére akkor volt a faluban egy igen híres varázsló, a kezeit megtudta menteni,de a hegeket nem tudta eltüntetni. Amikor felébred a kórházi ágyban, csak átkozta a varázslót, hogy mért nem hagyta meghalni. Fájdalmai csak akkor csillapodtak, ha kiütötték gyógyszerekkel. Majd nem egy évébe kerül, hogy újra tudta mozgatni az ujjait, a legfájdalmasabb viszont az volt a számára mikor a hétköznapi dolgokat kellet el intéznie. A balesetéért nem hibáztat senki és semmit csak saját magát. Magán életében nincs senki aki hazavárja, a munka az első szerelme és utána jön a többi. Eddigi kapcsolatai is ezért romlottak meg.

Hobby: az erdőben sétálni

Foglalkozás: Egy sárkányoknak fent tartott rezerfátum vezetője.

Extrák: Van egy arany színű sárkánya akivel elválaszthatatlanok. Hallotta egyszer, hogy van egy olyan faja a sárkányoknak akik emberi alakot is tudnak ölteni, azóta megszállottként keres egyet. Ha valaki felidegesíti azt a sárkánya is megérzi. Az igazi nevét nem használja, csak a Ryuut.

Képinfo: nem én csináltam, csak illusztráció (http://www.kephost.com/images/2014/10/19/dragon_keeper_by_k_koji-d7fseb2.png)

Engedélyezve: 2014. 10. 19.

Módosítva: 2015. 10. 18. 12:21:16
Módosította: Geneviev

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).