Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Rose Feller (kitalált)
Kategória: Hentai
Feltöltő: Tifa

Kor: 26

Külső leírás: Világos bőréhez középbarna, selymes haj – ami kibontva majdnem a fenekéig ér – és csokoládébarna szemek társulnak. Bőre alól mindenhol kidomborodnak szépen megmunkált izmai, de annyira nem izmos, hogy már eres is legyen. Sokkal erősebb, mint amilyennek tűnik, hiszen a szertornával olyan izmait is képes erősíteni, amelyeket mások nem használnak. Kedvenc szere a felemáskorlát, de nagyon szereti az ugróasztalt is. 170cm-es magasságával se nem túl magas, de nem is igazán alacsony. Combjai hosszúak, izmosak, hasa lapos, feszes, mellei hetykén állnak melltartó nélkül is. Feneke feszes és kemény. Szereti a kényelmes, de csinos ruhákat. Nem hord divatos ruhákat, csak azokat a darabokat, amik felkeltik az érdeklődését. A legújabb, lazább felsős, tapadós, sztreccs nadrágos ruhák kifejezetten kényelmesnek találja. Ugyancsak kedveli a hosszú szárú csizmákat, de ha azt nem hordhat, akkor marad a kényelmes sportcipőknél. Ruhatárának egyetlen állandó eleme van: a szemüvege. Ennek választásakor sosem hallgat a divatra. Mivel nem keres túl jól, az adott választékból mindig a stílusához legközelebb állót választja. Nem szereti az ékszereket, ki sincs lyukasztva a füle.

Jellem: Mindig mosolygós, lendületes egyéniség. Emellett makacson ragaszkodik az elveihez, és a saját életfelfogásához. Mindenkin segíteni akar, ezért is lett rendőr. Ugyanolyan boldogan segít át egy idős nénit az úton, vagy egy vakot a síneken, mint egy kisgyereket le a fáról. Türelme szinte végtelen. A legtöbb problémát mosolyogva, türelmesen kezeli. Ezért is nem értik sokan, miért jár küzdősport oktatásra. Mindig azt mondja, hogy a munkája miatt van rá szükség. Ez nem teljesen igaz, mert otthon is van bokszzsákja, és azon szokta levezetni a feszültségét, mely a hétköznapokban éri. Eddig talán két ember láthatta életében, milyen is akkor, amikor elfogy a türelme, és igazi haragra gerjed. Viszont az illető nem köszönte meg, hogy láthatta. Az a pár ember úgy meséli, hogy olyan, mint egy felbőszült hurrikán. Szóval mindenkit arra intenek, hogy inkább ne akarják kihozni a sodrából. Egyébként szörnyen érdeklődő, végtelenségig kíváncsi személyiség. Nincs olyan hely, ahova ne merne bemenni, nincs olyan film, amit ne merne megnézni. Gyomra jól bírja a képi-, hang- és szaghatásokat. Az főiskola alatt átjárt az orvostanhallgatók szomszédos épületébe, és üres óráiban anatómiát tanult. Még boncolásra is bemehetett, amit felettébb élvezett. Lenyűgözi az emberi test komplexitása, és pont azért, mert tanulta is a felépítését, harci kiképzésén roppant hatékonyan tudta alkalmazni a fogásokat, hiszen tudja, hol is fájhat igazán.

Élettörténet: Szüleivel élt együtt a Virginiai Clintwood-ban. Anyja a Lower Twin Campground túravezetőjeként, apja ugyanitt vadőrként kereste a betevőjét. Egyke lányként élt a tetőtéri szobában tizennyolc éves koráig. Nem mintha nem lett volna jobb szobájuk, de váltig állította, hogy neki az a tökéletes hely. Sosem panaszkodott szociális közegére: osztálytársai, barátai szerették, tudása miatt tisztelték. Sokszor kérték segítségét, amit apróságokkal háláltak meg. Amikor leérettségizett, albérletbe költözött Wise-ba, a rendőri szakiskola elvégzése végett. Egy tetőteret bérelt egy idős úrtól, aki munkáját tekintve korboncnok volt. Rengeteget beszélgetett vele, és sokban segítette tanulmányait. Amiket osztályelsőként végzett el. Szülővárosába hazamenve bele is vetette magát a járőrök mindennapi, izgalmas életébe. Tehát kísérgetett néniket az úton, gyerekeket, irányított forgalmat, amikor nem volt lámpa. Mármint azt az öt autót, ami három óra alatt megjelent. Két év múlva kapott egy lehetőséget, hogy visszamenjen Wise-ba, és ott is kipróbálja tudását. Itt már némileg többet mutathatott meg tehetségéből, de legkomolyabb ügye így is egy betörés volt, ahol viszont a betörő egy vascsővel sikeresen összeverte. A tolvajt elkapta, de ez azzal járt, hogy egy teljes hétig kötöznie kellett jobb lábát, és mindkét kezét. Szerencséjére egy ujja sem ment rá a kalandra. Négy év elteltével egy álláshirdetés olvastán aztán könnyes búcsút vett a szép emlékektől, a patikus néniktől és elköltözött Charlotte-ba, Észak-Karolinába, hátha itt többet tanulhat az életről, és többet segíthet a köznépen.

Hobby: Szertorna, talajtorna, harcművészet.

Foglalkozás: Rendőr.

Extrák: Szemüvege nem túl vastag, csupán 2-es dioptriájú, így anélkül is lát, ha úgy hozza a sors, de már túl régóta hordja, nem szereti letenni.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom! (http://raichiyo33.deviantart.com/art/Sporty-485109178)

Engedélyezve: 2014. 10. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).