Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tinen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Catgirl

Kor: 50 éves, de 20 évesnek néz ki

Külső leírás: Emberi alakban igazán feltűnő személyiség hisz haja fekete, amiben természetes lila tincsek találhatóak. Szemei is lilák, na meg igazán igézőek is, ha éppen nem a dühtől szikráznak. Magassága így is alig éri el a166 cm-t. Testét viszont különböző tetoválások tarkítják. Szereti, a lazább cuccokat valamint a fekete bőrruhákat sem veti meg. Mindig magas sarkút hord, így magasabbnak látszik. Selymes haja leér teljesen a fenekéig.

Jellem: Mint külső jegyei megmutatják vad és némileg agresszív a lelkem. Jóformán csak gazdája ismeri kedves oldalát másokkal mindig hideg és kimért. Esetleg, ha valakinek sikerül felbosszantani – ami általában hamar megy – az inkább meneküljön, mert lehet, kicsinálja az illetőt. Viszont, ha Egnest piszkálják, akkor ki is nyírja a fazont vagy nőt már, ha a gazdinak nem sikerül lenyugtatnia. Igaz a legeslegmélyebben húzódó érzelmeit még gazdája sem ismeri. Vágyik gyermekekre és párra viszont az Egneshez való hűsége nagyobb húzó erő. A bájos pofijával sok mindenkit levehet a lábáról, de a harapós külső viszont rémisztő lehet. Talán még kiismerni sem sikerült senkinek sem.

Élettörténet: Tinen hosszú évekkel ezelőtt született, de soha sem volt magányos, hisz fajtársai és az emberi klán mindig ott volt neki. Igen eszes volt az iskolában és szeretett tanulni főleg a mágia részt. Nagyon sokáig nem volt gazdája valahogy egyik emberben sem látta meg azt a bizonyos pluszt. Addig, míg nem volt gazdája volt egy-két párkapcsolata, de egyik sem sikerült valami fényesen. Pont mélyponton volt mikor találkozott Egnessel. Onnantól mindig vele volt és új értelmet nyert az élete. Most, hogy vándor életet élnek még jobban vigyázz rá. Akár az életét is oda adná érte.

Hobby: Egnessel lenni, énekelné, olvasni, repülni, vándorolni

Foglalkozás: Egnes védelmezője

Extrák: *** Tetoválásai felvillannak a varázslatok használata közben. *** Nagyon szép énekhangja van. *** A sárkány mágiát használja. *** Sárkányalakja: http://i818.photobucket.com/albums/zz109/annesetsu/dragon1_zps2b26ab2f.jpg ***

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció a karakterhez. ()

Engedélyezve: 2014. 10. 16.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).