Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Mirko Pederzkov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 24

Külső leírás: Átlagos magasságú, viszont ehhez a magassághoz mérten sovány. Nem betegesen, hiszen a bordái azért nem látszanak ki, mégis olyan törékenynek tetszik. S mivel nem is nagyon foglalkozik külsejével, nem is túl izmos, ami hozzátesz ennek törékenységnek a látszatához. Azért nem kell félteni, nem fújja el a szél, és mivel fürge és mozgékony, a bajból is kimozogja magát. Főleg, mivel gyorsan fut - ami ugyebár roppant hasznos tud lenni. Ruhái általában kényelmesek, hagyják mozogni, szereti a farmereket minden színben, és mivel meleg égöv alatt lakik, a trikókat, könnyű pólókat, amik keveset fednek, hogy ne süljön meg. Cipői sportcipők, bár cuccait sűrűn hagyja el “feledékenysége” miatt. Hol szereti, hol nem az ékszereket, ez valószínűleg attól függ, milyen lábbal kelt fel. Haja jelenleg élénkebb vörös, de eredetileg barna, szeme is barnás, bár némely fotón vörösnek tűnik - pedig ez a vörösszem-effektus inkább a kék szeműekre jellemző.

Jellem: Betegsége miatt eléggé nyitottá vált, mivel nap mint nap mindenki új számára, mégis sokan régi ismerősként köszöntenek rá, így megtanult sodródni az árral, és kedélyesen elbeszélgetni bárkivel. Eléggé szétszórtnak és álmodozónak tűnik, de milyen is legyen az, akinek minden nap egy egész élet képletesen? Mozgékony és kíváncsi, s bár általában nap mint nap hasonló dolgokat él meg, mindenre rácsodálkozik, mintha új lenne, számára új is. Talán ezért is van benne egy nagy adag naivság. Nyitottsága, naivsága ellenére ő is képes bal lábbal felkelni, és végigbosszankodni egy-egy napját, ilyenkor elég elviselhetetlen, begubózik, és nem hajlandó senkihez se szólni, vagy ha mégis, akkor robban, és ingerülten üvöltözik, s még azt se nagyon várja tőle az ember, hogy majd bocsánatot kér, mert a legtöbbször előbb felejti el, milyen elviselhetetlenül viselkedett, mit hogy felülemelkedve depresszióján, bocsánatot kérne. Betegsége ellenére a kezében “benne maradnak” a dolgok, például nem emlékszik rá, hogy tud esztergálni, de ha új dologként nekifog, egyszerűen megy neki, a teste emlékszik a mozdulatokra, míg maga még arra se, hogy valaha köze lett volna hozzá. Ilyen testi emlékekkel rendelkezik intimebb mozdulatokkal kapcsolatban is. Vannak olyan barátai, akikre ugyan nem emlékszik, de minden gond nélkül öleli meg őket, ha védelemre vágyik, vagy ha szomorúnak látja őket, még ha számára aznap még csak vadidegenek egyszeriben. Ha jó hangulatában van, roppant törődő, szívesen segít és a lehető legjobb hallgatóság - bár tény, hosszú távon néha idegesítővé válhat, hogy minden nap el kell neki mondani az egész sztorit elölről. Nyíltsága, barátságossága ellenére roppant egyedül érzi magát. Nem emlékszik senkire, nem tudja, kitől mit várhat, s hiába találkozik olyasvalakivel, aki szimpatikus, másnapra az emlékfoszlánya is elpárolog az emlékezetéből. Pedig neki is szüksége lenne valakire, aki mellette van, akire számíthat, de ki lenne olyan elszánt, hogy betegsége ellenére vele maradjon, mikor az egészséges emberek is olyan nehezen találnak olyan társat, aki kitart mellettük?

Élettörténet: Mirko teljesen átlagos, normális családban nőtt fel, egyetlen “extrájuk” az volt, hogy a Karib-szigeteken laknak, ami egy turistaparadicsom - azért a valóságban nem mindig fenékig tejfel az élet. Apja és anyja mindketten a turistákból éltek meg, az anyja pincérnő volt egy bárban, az apja pedig strandon dolgozott vízimentőként. Volt egy testvére is, egy bátyja, akivel nagyon jól kijöttek. Valamennyire emlékszik még rájuk, bár az évek miatt az emlékek java megkopott. De legalább ezek megmaradtak számára. Sok barátja volt, legtöbbjük iskolatársa is volt egyben, komolyabban űzte a strandröplabdát, és azt tervezte, hogy középiskola után Amerikába, a lehetőségek hazájába megy egyetemre, és a NASA-nál fog dolgozni. Ennek köszönhetően elmélyült a csillagászatban és a fizikában, s sokszor figyelte az éjszakai csillagos eget, megfigyeléseket végezve. Szülei támogatták vágyát, s akkor is egy csillagvizsgálóba utaztak, mikor a baleset érte őket, 16 éves volt. Egy kamion mellett haladtak el épp, amikor az azon szállított hatalmas fatörzsek rögzítése szétpattant, és tulajdonképpen ledózerolták az autót, belökve az árokba. A lezúduló fatörzsek azonnal ledarálták a mellette ülő bátyját és az anyósülésen utazó anyját, míg apja az árokba zuhanás után halt bele sérüléseibe, mikor az autó orra felgyűrődve tulajdonképpen ráhajtogatódott. Egyedül ő élte túl, de ő sem sérülésmentesen. Eltört a lába, mindkét karja, jó pár bordája, súlyos belső vérzése volt, és nyílt koponyasérülése. Majd fél évig tartott, mire nekikezdhetett szinte minden alapvető dolgot újratanulni a beszédtől a különböző mozdulatokig. Testileg rendbejött, igaz két év kemény küzdelem árán, amelyet sírás, elkeseredettség és reményvesztettség köveiből raktak ki, de elméje sosem gyógyult meg teljesen. Fejsérülése következtében megsérült az agya, és képtelen hosszabb távon bármire is emlékezni. Vannak régebbi emlékei, amelyekből sok visszatért rövid ideig tartó, pár hónapos teljes amnézia után, de a baleset óta történtek egyszerűen kiperegnek a fejéből. Nem meglepő, hogy az élete fordulatot vett, megárvult elvesztette az emlékezőtehetségét, elvesztette önmagát is. Nagyszüleinek köszönheti a hajlékot, bár minden nap meg kell küzdeniük a bemutatkozással, ami egy idő után rutinszerűvé vált, ahogy Mirko is egyre nyitottabbá vált kényszerűségből, és nem vált agresszívvé attól, hogy ismeretleneknél van, nem tudja, hol. Nem költözött el a szigetekről, nem ment egyetemre, kisebb munkákat vállal, illetve a nagyszülei kezelte biztosítási pénzekből éldegél - bár ő erről nem tud egyelőre. Ahogy arról sem tud, hogy nagyszülei a jobban sikerült fényképeit értékesítik, és abból is növelik számlája összegét, hogy akkor is boldogulhasson majd, ha ők sem lesznek neki már.

Hobby: a tengerparton gyönyörködni a napfelkeltében és -lementében, de legfőképp a csillagos eget szereti bámulni, fotózás

Foglalkozás: kisegítő mindenes

Extrák: Szereti az édességeket, különösen a citromos fagyit* Neve szláv származásra utal * Lexine-nek 50 első randi c. film ihlette játékba.

Képinfo: ghostn0va alkotása (http://ghostn0va.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 10. 16.
2022. 06. 11.

Módosítva: 2022. 06. 11. 18:05:48
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).