Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Arwaelen
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: 100

Külső leírás: Hajzuhataga olyan, akár a legsötétebb, csillagtalan éjszaka. Kellemesen lágy, ám ében, kísérteties, hosszú. Szemöldöke hasonlatos színű, dús, szépen ívelő. Arca a megtestesült tökély, hibát keresve sem találhatna rajta senki sem. Megigéző, tekinteteket vonzó és rabságba ejtő. Szemei hihetetlenül ragyogó kékek, szinte már világítanak éjnek évadján. 175 centiméter magas, egyáltalán nem mondható alacsonynak. Alakja tökéletes, törékeny, kellő helyeken domború, ahogyan annak lennie kell. Ruházatában kedveli a kihívó, testi adottságait kiemelő, alabástrom bőrét szinte nem is fedő, szemeihez illő ruhadarabokat, mégis igyekszik megtartani az elegancia látványát. Hangja igéző, erőt és magabiztosságot sugalló. Léptei könnyűek, akár a frissen hullott hó, mozgása egyszerre kellemes és hasonló egy ragadozóéhoz.

Jellem: Teljességgel tisztában van vele, mire képes s mire nem. Legyen szó szépségének erejéről, vámpírokhoz méltó képességéről, vagy akár leleményességének mivoltjáról. Igazán erős jellem, kit lehetetlenség betörni. Olyan, akár egy vad ló: nem tartozik engedelmességgel senkinek és semminek, nincs számára más törvény, csak sajátja. Művelt, intelligens és ravasz, akár egy róka. Bármire képes, hogy elérje célját, nem tekintve az eszközökre, sem pedig azokra, kiket el kell taposnia, ha szeretné megvalósítani azt. A szeretet fogalma teljességgel ismeretlen számára, elzárkózva élte életét ezen érzelemtől. Nem ragaszkodik semmihez és senkihez. Érzelmeit gyengeségnek, kiölendő jellemhibának tartja. Úgy hiszi, ha egyszer szerelembe esne, elvesztené méltóságát, hatalmát s gyenge lenne, erőtlen, akár a tavaszi éjszaka, ki még a tél hűvösségébe kapaszkodik. Nehezen bízik meg bárkiben, s egyáltalán nem kezdeményező, barátkozó típus. Kegyetlen és hatalmas, nem ismer irgalmat.

Élettörténet: Tisztavérű vámpír királyi pár harmadszülött leány gyermeke. Gyermekkora felért egy katonai kiképzéssel: szülei igen keményen büntették, ha bármiben hibázott, tökéletességre nevelték, érzelmeit igyekeztek kiölni belőle, mert azok által meggyengült volna. Arra nevelték, miszerint senkiben ne bízzon, csakis saját magában. Segítsége nem lesz más, csakis önmaga. Minden felhasználható ellenségei kezében, miről tudomást szereznek. Kiválónak bizonyult a halálosztás kegyetlen táncának elsajátításában. Párja nem született még ezen földre e téren, s talán nem is fog. Gyengédséget sosem kapott, ezáltal nem is ismeri ezen érzést. Ideje nagy részét birtokuk mellett elterülő erdőben tölti, hol csiszolja képességeit, s élvezi a magány kellemességét.

Hobby: Fejleszteni önmagát

Foglalkozás: -

Extrák: Tisztavérű vámpír hercegnő. Szavaiban és tekintetében rejlik hatalma, bárkit képes könnyűszerrel rávenni arra ezáltal, mire szíve vágyik. Kegyetlen és hatalmas, ki nem ismer irgalmat.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2014. 10. 12.

Módosítva: 2014. 10. 12. 12:43:07
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).