Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Belleth
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: 21

Külső leírás: Selymesen lágy, fényesen ragyogó, gyönyörű világos barna szín, csípőig érő hajzuhatag keretezi szépséges, szinte tökéletes arcát. Szemei akár a legszebb ékkövek, kikbe ha egyszer valaki beletekint, magával ragadják s el nem eresztik. Ajkai teltek, bűnös gondolatokat ébresztően édesek. 160 centiméter magas, mondhatni, igen apró termettel áldották meg az istenek. Alakja tökéletes, mintha márványból faragta volna a legtehetségesebb művész. Törékeny, oltalmat és védelmet könyörgő. Léptei kecsesek, könnyűek, akár egy pillangó röpte. Hangja kellemesen lágy, megnyugvást hozó annak, ki hallja, magas, ám nem bántóan. Ruházatában kedveli a világos színeket, ám leginkább a fehéret. Ékszereket ritkán visel, mely rangjában a kelleténél is furcsábban hat. Szereti az egyszerű ruhákat, melyekkel elrejtheti bájait. Sokak szerint a világ legszebb teremtése, ám maga ezen csupán édesen elmosolyodik s nem hiszi el.

Jellem: Végtelenségig kedves, szinte már túlontúl is az. Türelme párját ritkítja. Segít bárkinek, ki elébe járul. Sokszor mások javát részesíti előnyben, még akkoron is, ha ezzel saját magának okoz fájdalmat, vagy gondot. Szeret mindent s mindenkit, ki ezen világra született. Szülei számára mindennél fontosabbak, szavuk szent és sérthetetlen. Mélyen tiszteli az élet minden formáját, még egy virág letépésére is képtelennek érzi magát. Rendkívül művelt, intelligens, okos teremtés. Mindenkihez van legalább egy kedves szava, miért mindenki szereti, ki egyszer találkozott vele. Bárkiben képes megbízni, mondhatni, kissé naív teremtés, ám eddig nem került elébe senki, ki bizalmatlanságra adhatott volna neki okot, vagy akár eljátszotta volna azt. Nincs tisztában saját érdemeivel, önbecsülése szinte nem is létezik. Nem hajlandó beismerni, sem pedig elfogadni, mekkora kincset jelent. Kissé magának való, zárkózott teremtés. Mindig és mindenkor mosolyog, boldogsága igazán irigylésre méltó. Érzelmeit sosem titkolta, ilyen téren igazán nyílt jellemnek mondható.

Élettörténet: Hatalmasságok egyetlen gyermekeként született, békébe és boldogságba. Gyermekkora igazán irigylésre méltó volt. Nem szenvedett hiányt sem szeretetben, sem pedig figyelmességben szülei részéről. Mindketten odaadóan imádták egyetlen gyermeküket, kitől nem tagadtak volna meg semmit, még sem kényeztették el a kicsi Bellethet. Engedelmesnek, ám mégsem vakon minden parancsot teljesítőnek nevelték. Pallérozták elméjét, csiszolták képességeit. Ritkaszámba menően kellemes jelenéssé faragták, tanáraival karöltve. Mikoron tündér képességei felszínre törtek, megrémült saját magától s elvesztette bizalmát önmagával szemben, önbecsülése elveszett. Úgy érezte, más, mint a többiek, éppen ezért értéktelen. Szülei ezen hibájukat képtelenek voltak helyre hozni, s magukat okolták, amiért gyermeküket nem készítették fel a származásából fakadó képességei mivoltjára. Belleth mégsem adta fel, s ezen jártasságokba is maximálisan elmerült, ám amíg nem kényszerítik rá, nem használja őket. Szeret táncolni, énekelni, s hegedűn játszani. Ám mindennél jobban el tudja varázsolni egy romantikus könyv, hol a szerelem ismeretlen, mégis ismerős érzései magával ragadják. Húsz esztendős korában borult gyászba szíve: apja elhalálozott egy éjjelen. Ellenségeik megtudván ezt a hírt, hadat üzentek. Az özvegy királyné próbált ellen állni, ám a gyász nem csak őt, hanem népét is lesújtotta. Egy esztendőnyi hadviselés után, népét és lányát mentvén békéért fohászkodott az ellenséges erők vezetőjéhez. Legszívesebben férje után ment volna, mikoron közölte a király ennek zálogát. Leányát kérte fia mellé, minden mást elutasított. Belleth amikor megtudta ezt a szörnyű hírt, legszívesebben sírva fakadt volna, ám mosolyogva közölte édesanyjával, miszerint bármire képes lenne népéért. Így belementek az alkuba, s várják a király és a herceg érkeztét.

Hobby: Olvasás

Foglalkozás: Hercegnő

Extrák: Rendelkezik a vízitündérek minden képességével.

Képinfo: Nem saját kép! ()

Engedélyezve: 2014. 10. 12.

Módosítva: 2014. 10. 12. 13:26:24
Módosította: Morticia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).