Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Pandora Moon
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Arasa

Kor: 26

Külső leírás: Első pillantásra rabul ejtenek minden bámészkodót a halvány kék íriszek. Pandora vékony, sportos testalkatú lány, akiből árad az energia. 164 cm magas, feneke formás, lábai izmosak, dereka karcsú, mellei apróak. Arca picit széles, de mégis bájos, magával ragadó. Álla szögletes, kellemes vonalú, akárcsak apró fülei melyet haja állandóan eltakar. Nyaka hosszú, vállaira merőleges. Tökéletes tartással közlekedik. Léptei sietősök mégis légiesek. Orra íve hosszú, kihangsúlyozva arcát. Ajka vékony, alul kissé teltebb, szemöldöke szépen ívelt. Mindeme vonásokat rövid állig érő fiús ébenfekete hajkoszorú teszi teljessé, amit hiába próbálkozik mindig rakoncátlanul saját maguk kénye szerint állnak. Öltözködésében ugyan olyan, mint az életben. Szabad, mint a kalitkából szabadult madár első önálló útján. Csíkos a vállánál fodros felső, passzos fekete farmer, topán cipellő égy kalappal koronázva és kész is. Szereti a kendőket meg a csipkét, no meg persze a fodrokat. A smink a reggelek elengedhetetlen rituáléja, csakúgy, mint az ékszer választás. Karkötők és gyűrűk garmadájából válogathat minden áldott nap. Ha pedig a remény hal utolsóként elpusztult… jöhet a szarok rája… Ilyenkor mackónadrág, plüss zokni, topp és fésűért kiáltó hajzat.

Jellem: Mint a madár. Szabad, szárnyaló, és ami a legfontosabb, akkor beszél, amikor ő akar. Válogatás nélkül megmondja a saját véleményét, kőkemény érvekkel alátámasztva. Elég egyetlen percet vele töltenie az embernek és biztosan állítja, hogy a fű márpedig nem zöld, hanem kék csak az emberiség nincs tisztában az elnevezésekkel és persze a színskála minden egyes elemével. Imád beszélni, amit nem rejt véka alá. Közvetlen és könnyen barátkozó típus, értelmes társalkodó partner, akit szeretnek az emberek. Az elesettek és a gyengék gyámolítója, ő aztán megvédi, ami neki fontos. A barátai és a családja mindennél még önmagánál is fontosabb számára. Az utcán így ismerik az emberek. De ha eljön az este és hazatér mindez háttérbe szorul, csendes lesz és nyugodt, nekiáll, írni, festeni vagy teázni és az egész világ nem érdekli, mert valahol a szíve mélyén tudja, hogy többre hivatott, mint a jelenlegi élete. Sokat nevet, de ha más nem egy kósza mosoly mindig ott bujkál az arcán.

Élettörténet: 1988. május 4.-én látta meg a napvilágot egy teliholdas éjszakán. Pontosan hajnali 4 óra 54 perckor született. Eredetileg Pansy Brown névvel anyakönyvezték. Azonban amint betöltötte a 20. évét ezt megváltoztatta, mert úgy érezte nem illik hozzá és többre született. Így lett Pandora Moon. Édesapja egy nagyvállalat igazgatója, édesanyja pedig édességboltot üzemeltet a házuk mellett felépített épületben. Pan nem egyke gyermek. Bőven el van látva testvérekkel. Bátyja James a legidősebb, jól kereső ügyvéd, Nancy a nővére ápolónő és az öccse Christopher közgazdasági egyetemet végzett, jelenleg apja cégénél kapott gyakornoki állást. Pandora lóg ki egyedül a sorból a maga történész és angol irodalom diplomájával. Egy múzeumban kapott állást, a festményekkel és egyéb értéktárgyakkal foglalkozik, illetve őt küldik beszerző útra, ha valami újdonságot akar vásárolni a múzeum. Kiskorától kezdve vonzotta a természetfeletti és minden olyan, ami nem evilági. Rajong az antik holmikért, Egyiptom és Görögország a legkedveltebb helyei a bőséges mitológia és kultúra miatt. A múzeum mellett található kis bérelt lakásba költözött ki egyedül, amikor végzett az egyetemen. Nem akart szülei nyakán lógni, és amúgy is szereti a magányt. A pasik terén nem nevezheti magát szerencsésnek, nem igazán volt még senkije, lényegében nem is vágyik a társaságukra. Barátai, ismerősei akadnak, szép számmal mégis úgy érzi az élete túl szürke. Valaminek történnie kell.

Hobby: festés, írás

Foglalkozás: Múzeumi értékbecslő

Extrák: Kedvenc színe a kék. Kedvenc étele a rántott gomba. Kedvenc itala a limonádé és a vaníliás capuccino. Szeret festeni, olvasni, írni, komoly zenét hallgatni. Szereti az állatokat főleg a vadászgörényeket és a vidrákat. Mindezek ellenére van egy teknőse, akinek a Herbert nevet adta. Halálosan retteg a bogaraktól, pontosabban a csótányoktól, utálja a bezártságot, és ha valaki pofákat vág ahelyett, hogy elmondaná a véleményét. Szeret gondolkodni és megfejteni, ki nem állhatja, ha tehetetlen helyzetbe kerül. Gyűrűket és karkötőket gyűjt és a régi kiadású könyveket. A technika ördöge nem az ő barátja, a modern, túl modern megoldásokat sem szereti. /Beautiful Chaos -Gary Russell könyve. Doctor who történet alapján kitalált karakter./

Képinfo: deviantArt : VonSchlippe ()

Engedélyezve: 2014. 10. 11.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).