Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Miraj Ra´d Harun
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 28

Külső leírás: Szinte mindig kapucnit és baseball sapkát, vagy azt az igazi, tipikus fejre simulós sapkát hordja. Nem feltűnő személyiség, igyekszik észrevétlen maradni, így gyakran veszi át az átlagos, mindennapi emberek öltözetét, városra vagy nemzetre specifikusan. Nincs különösebb ismertetőjegye, tetoválása és piercingje egyáltalán nincs, egyedül a dögcédulák a nyakában, amiket úgy lopott el, de ezeket szorosan a ruhája alatt hordja. Nem hord surranót, bakancsot, vagy bármiféle katonai holmira hasonlító dolgot, nem akar bajt hozni a saját fejére. Esküszik az edzőcipőkre, azokban könnyedén és csendesen lehet mozogni, ráadásul a futásnál is jól megdobják a lendületét, ha esetleg arra lenne szükség. Kellemesen magas, körülbelül 180 centiméter, testalkata pedig pontosan olyan, amilyennek egy korabeli tolvajnak lennie kell. Jó izomzattal rendelkezik, nem fuldoklik és szakad róla a víz, ha odébb kell tenni egy tömör fa ágyat vagy esetleg egy szekrényt. Jóképű és van egy olyan kisugárzása, amivel könnyedén beférkőzik bárhová. A haja rettentően sötétbarna, mindenféle megvilágítás és fény nélkül feketének látszik. Egyszerű fazonban hordja, nem viszi túlzásba, ha nagyon megnő, egyszerűen levágatja valakivel, aki egy kicsit konyít hozzá. Szemei pontosan olyan színűek, mint a haja, emiatt úgy tűnik, feneketlen a tekintete. Van egy kis borostája, amit mindig meghagy, esze ágában sincs állandó jelleggel borotválkozni, túl nagy macera. Egy málhazsákot cumbál magával mindenhová, abban van minden holmija. Zsebében mindig van tolvajkulcs és bizonyos helyekre mesterkulcs is, egy igazi svájci bicska, ezekkel bármit ki tud nyitni. Önvédelemre pedig egy fojtózsinórt hord, amit szintén úgy lopott. Profi, két műanyag, csúszásmentes fogó, amibe az ujjakat is bele lehet fűzni, a két fogó között pedig ott feszül egy vastagabb zongorahúr. Mindig a tömegben mozog, sosem kívül, nehéz kiragadni onnan, mert megtanulta már annak a hasznát, hogy körülvegye magát emberekkel.

Jellem: A munkája írja élettörténetét és jellemét is. Jó ösztönökkel, megérzésekkel kell, hogy rendelkezzen és kiváló reflexszel. Ez benne mind megvan, valamint az a kellő finesz, ami mindehhez a munkához kell. Időzítés, pontosság, lendület. Megvan benne a képesség arra, hogyha mégis balul sülne el valami, akkor újra tudja koreografálni az egészet. Nagyon kevés alkalom volt, mikor lebukott akció közben, egyszer meg is hurcolták, a többiből sikeresen kivágta magát. Nem dolgozik csapatban, plusz egy embert sem visel el maga mellett, mert az vagy nem pártolja a módszereit, vagy elrontja az egészet. Arról nem is beszélve, mennyire élvezi az adrenalint, ami szétárad a testében egy-egy sikeres lopás után. Saját érdeme a sikeres vadászat, hasonlóképp érez, ha sikerül egy olyan partnert találnia egy éjszakára, akivel teljes mértékben kiélheti magát. Szereti a szexet, sőt, a kelleténél kicsit jobban is, nimfomán hajlamai vannak, de egyáltalán nem érdekli. Ő egy férfi, szüksége van arra, hogy ilyen módon mindent megkapjon, amire a testének szüksége van. Imád a szabad ég alatt összefeküdni másokkal (főleg egy tetőn), ez az egyik fétise, de egy matracon a négy fal között se fogja vissza magát. Bárhol képes rá. Kocsiban, kocsi alatt, kocsi tetején, kocsinak támaszkodva és a többi. Szóval tényleg bárhol. Nem épp sikítozós, kiabálós fajta az együttlétekkor, de ez nem azt jelenti, hogy nem élvezi. Megjön a hangja, ha kiegészítők kerülnek elő! De akkor sem visít meg sikít. Kizárt. Akkor éri teljes diadal, mikor a partnerét maximálisan kifárasztja. Erre képes is. Nem épp egy hűséges fajta, mert szereti az élvezeteket több emberrel is halmozni. A testét annak érdekében is beveti, ha valami olyan tárgyat kell ellopnia, amit a célszemély a testén, vagy szorosan maga mellett hordja. Nem szeret gyilkolni, de volt már rá alkalma. Ki nem állhatja a vért magán vagy akárhol máshol, ezért inkább fojtani szokott, vagy alattomosan mérgezni. Nincs hozzászokva a nagyfokú fájdalomhoz, mivel igazi osonó, besurranó, észrevehetetlen tolvaj, szóval nincs hozzászokva ahhoz, hogy kést állítsanak belé vagy megkínozzák. Egyszer kapták el úgy rendesen, azóta kerüli a konfliktusokat és igyekszik láthatatlanná válni. Folyton mozog, nem tölt egy hónapnál több időt egy helyen, bár ez a hely nagyságától is függ. Egy kisebb faluban hamar feltűnik az embereknek a lopások gyakorisága, míg egy városban tovább is dőzsölhet. Könnyen épít ki kapcsolatokat, közlékeny és hamar mások bizalmába tud férkőzni, de szereti azokat szigorú szabályok között tartani, hogy ne zaklassák állandó jelleggel. Éppen ezért nincs telefonja. Ennyi szabály létezik az életében. A továbbhaladás és az ismerősök fékentartása. Minden más majd eldől magától, nem tervez előre, abszolúte a mának él.

Élettörténet: Sok-sok lány testvér után Allah végre megáldotta a Miraj családot egy fiúval, amibe az édesanya bele is halt. A férfi eleinte még örült is a szerencsés fordulatnak, hogy az asszony végre a sok gyászos leánygyermek után kimúlt, de hamar rá kellett ébrednie, hogy egyedül nehéz, akármilyen tekintély övezi is odahaza személyét. Az összes lányt kipaterolta hazulról, hogy takarodjanak a dolgukra, menjenek és szedjenek össze maguknak egy férjet és szűnjenek meg a számára létezni. Unokatestvérekhez és haverokhoz adta a lányait, csakhogy megszabadulhasson tőlük. Épp mikor legkisebbik lányától szabadult meg és adta át egy Emírségek béli sejk fiának üzleti célból, a drágalátos kisfia elkapott valami fertőző betegséget és két napon belül meg is halt. Senkinek sem merte ezt a hatalmas csapást bevallani, és hogy ne is derüljön ki a dolog... fogta magát és a tulajdon nővérének újszülött gyermekét lopta el, hogy vér legyen a véréből, még akkor is, ha nem ő maga nemzette. Az sem érdekelte, hogy a gyerek egy katonaorvos fattya, szüksége volt egy gyermekre, amire annyira nagyon várt. Így került az életébe a lopás, már a kezdetektől fogva. Nem kell részletezni, hogy először apróbb csínyekkel kezdődött, majd rákapott az ízére. Mi a fenének dolgozzon, ha ezzel a módszerrel bármit megszerezhet magának, amit csak akar? Még vérontással sem jár a dolog. Szinte Mindent el tud lopni, a nagybetűs Mindent. Legyen szó fegyverről, ételről, járműről, piáról, utcai tűzcsapról, vegyi hozzávalókról, dokumentumokról - de szögezzük le, hogy nem kém. Csak ügyesen használja azt a kis pluszt, amit megadott neki a természet: a fehér bőrét. Mindjárt bizalomgerjesztőbb beengedni bármilyen hotelbe vagy drágább helyre egy fehérebb bőrűt, mint egy sötétebbet. Ez a hiba. Embert még nem "lopott", nem is akar, túlságosan is necces a szállítása, egyszerűbb olyan dolgokat eltulajdonítani, aminek nincs önálló akarata. Ahogy a történetéből is látható, az "apja" nincs elméje teljes tudatában, szóval Harun megpattant csak úgy, mint hajdanán az előző gyermek. Faluról-falura, városról-városra vándorol, nincs rendes lakása és szállása, másoknál csövel mindaddig, míg meg nem unják. Fizetni cserébe nem tud, helyette amire a háziaknak szüksége van, ellopja és átadja nekik. Napról napra él, nem köti le magát sehol, ő így boldog.

Hobby: vízipipázás, ejtőzés, imádja a holdat bámulni magaslatokról, szex

Foglalkozás: profi tolvaj

Extrák: A nyakában levő dögcédulákat - meglepő lesz- úgy lopta, méghozzá fogadásból, amolyan teszt volt ez számára. Két külhoni katonától kellett megszereznie őket, szerintem nem kell részleteznem, hogyan csinálta. ** Középső nevének jelentése mennydörgés. Nem is véletlen. ** Biszexuális, lefekszik nőkkel és férfiakkal is, nem válogat, főleg, hogy a nimfománia jellegzetes tüneteit produkálja, igaz nem olyan mértékben, hogy naponta hatszor kell csinálnia, de a vágyai nem a megszokott mértékűek. Rajong azért, ha szabad ég alatt csinálhatja. ** Minden cuccát egy zsákban tartja, mivel úgymond vándorló életmódot folytat. ** Imád fürdeni, legtöbbször emiatt rúgják ki ideiglenes lakhelyeiről, mert elpocsékolja a vizet. ** Egy hónapnál tovább nem időzik sehol. A továbbindulástól semmi sem tántoríthatja el. ** Terrorszervezetektől is szokott kapni megbízásokat, de csak nagyon keveset vállal el, általában csak olyat, ami külföldi, esetleg európai.

Képinfo: exochronos (pinterest.com)

Engedélyezve: 2014. 10. 09.

Módosítva: 2014. 10. 09. 13:26:21
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).