Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Matthew Anderson - Matt
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Blackflame

Kor: 16

Külső leírás: Sötétbarna - már szinte fekete - a haja, néhány makrancos tincs pedig gyakran a szemére hullik, ám őt ez cseppet sem zavarja. Bőre halovány, az orra körül egy kicsit szeplős, de nem annyira hogy túlságosan is feltűnő legyen. Átlagos magasságú és testalkatú, gyenge fizikumú, semmivel sem tűnik ki a tömegből. A lányok körében nem különösebben népszerű, de már sokszor próbáltak vele flörtölni vagy beszélgetni, ám őt ez teljesen hidegen hagyja. Szemei zöldek benne apró arany pöttyökkel, tekintete pedig gyakran érzelemmentes, néha kicsit fásult.

Jellem: Értelmes és gyors felfogású, már elég korán rájött hogy ő valamiért különbözik a többiektől a csoportjában. Gyakran van egyedül, szereti a magányt, de ennek ellenére is kedves az emberekhez. Kicsit álmodozó, de annál inkább is kíváncsi, ebből fakad kalandvágya,bár annak ellenére hogy mennyire vonzza is őt az ismeretlen, fél tőle és attól hogy egyszer minden őt mozgató kérdésre megleli a választ.

Élettörténet: Az őszinték csoportjába született, akárcsak annak idején a szülei is. Testvére nincsen, de ő ezt nem is bánja. A körülötte lévő emberek mindig kimondják az első gondolatukat, közlik érzéseiket, amit Matthew egyre inkább kevésbé képes megérteni. Ő úgy gondolja a saját érzései és saját gondolatai csakis rá tartoznak, senki másra. Már alig várta a vizsgát és a csoport váltást, hogy végre megtalálhassa a helyet ahová tartozik a világban, ám a vizsga napján, végül nem kaptak egyértelmű eredményt.

Hobby: magányos séták, edzés

Foglalkozás: Bátor

Extrák: Köny/film: Beavatott; Lázadó; Hűséges - trilógia

Képinfo: Nem saját, google-n találtam, csupán néhány színbéli változtatást végeztem rajta. (https://lh5.googleusercontent.com/-2TQgWf7QgiE/VDE0fJf87pI/AAAAAAAAAa4/U8KpGTCaajk/w383-h510-no/Anime-boy-cool-hoodie-manga-Favim.com-4107342.jpg)

Engedélyezve: 2014. 10. 07.

Módosítva: 2014. 10. 05. 14:12:51
Módosította: Blackflame

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).