Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Salvatore Portelli
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Regi

Kor: 24 éves

Külső leírás: Átlagos magasságú, inkább szálkás, mint izmos testfelépítésű fiatal férfi. Alakját tekintve erős, kiállása masszív és határozott. Egész valója oltalmazást sugall, mellette az ember mindig biztonságban érezheti magát. Bőre kissé kreolosabb, de nem igazán nevezhető kellemes, napbarnította színűnek. Néhol apró anyajegyek tarkítják. Haja sötétszőke, nem teljesen rövidre vágott, kissé hosszabb. Arcvonásait illetően igazán karizmatikus. Kissé élesen kirajzolódó csontjai igazán karakteres megjelenést kölcsönöznek neki. Álkapocs csontja enyhén szögletes, járomcsontja hangsúlyos. Ajkai egyenes vonalúak, de nem penge vékonyak; megvan a kellő teltségük. Orra egyenes vonalú. Se nem horgas, se nem fitos, de még piszének sem nevezhető. Első ránézésre kicsit nagynak tűnhet, de aztán rájön az ember, hogy tökéletesen része arcának, hibátlanul illik hozzá. Azt mondják, a szem a lélek tükre. Ez az ő esetében maradéktalanul igaz. Szürkés íriszei mindennél jobban tükrözik érzelmeit. A különleges golyóbisokban enyhe jég kék árnyalat is felfedezhető, de ezt csak azok ismerhetik, láthatják, akiket szeret. Mások irányt nem csillannak fel eme színben szemei. Szemöldöke nem túl vastag, elvékonyodó. Ez is egyfajta keretet biztosít vonásainak. Öltözéke igazán egyszerűnek nevezhető, semmiben sem tér el a kor átlag emberétől. Mivel katona, főként az egyenruháját hordja. Két családi ékszere van: egy arany nyaklánc, melyen Szent Adorján jelképe lóg – édesanyjától kapta -, és van egy gyűrűje, szintén aranyból. Ez a család minden férfi tagja megörökli.

Jellem: Határozott és elszánt fiú. Amit egyszer a fejébe vesz, azt véghez is viszi; nincs az az isten, sem ember, aki képes lenne megállítani, akadályozni. De emellett szófogadó is. Amit az apja mondott, az mindig is szent és sérthetetlen volt számára. Az már más kérdés, hogy ő akarta-e mindazt, amit rá kényszerítettek… Édesanyjának és nővérének viszont bármit, tiszta szívből megadna, csakhogy boldognak láthassa őket. Fasiszta nézetek szerint nevelték fel, de ennek ellenére nem alakult ki nála hasonló felfogás, csupán édesapja elvárásainak akart megfelelni. Már gyermekként is jelleme része volt egyfajta megfeleléskényszer. Egy alapjában véve jó kedélyű, vidám, bátor és önfeláldozó fiatalembert ismerhetünk meg személyében. Előfordul, hogy olykor meggondolatlan döntéseket hoz, de arra mindig ügyel, hogy senkit se keverjen galibába – maximum magát, de abban mindig is profi volt.

Élettörténet: A fasiszta Olaszországban született egy középosztálybeli család második és egyben egyetlen fiúgyermekeként. Őt nővére, Beatrix előzte meg.. Gyermekkora komolyabb problémák nélkül telt, „csupán” a vele szemben felállított elvárásoknak kellett folyton folyvást eleget tenni- Sosem éltek nagylábon, de a nem is szenvedtek hiányt semmiben sem családjával. Apja végigharcolta az I. világháborút, így szinte megkövetelte fiától a katonaságot, mikor kirobbant a II. világháború. Salvatore életében ekkor először szegült ellen apja akaratának. Ennek következménye egy hatalmas veszekedés lett, s az, hogy a már majdnem felnőtt fiút édesapja rángatta el, hogy jelentkezzen. Miután 1938-ban Európa szerte még jelentősebbé vált az antiszemitizmus, Salvatore nővére, Beatrix jövője is veszélybe került, ugyanis a lány egy zsidó férfi menyasszonya. A zsidóüldözés kezdetekor édesapjuk hallani sem akart róla, hogy ők maguk bújtassák a fiatal férfit, sőt, kis híján ő maga jelentette be hollétét. De végül felesége és lánya könyörgésének hatására nem tette meg. Salvatore erről már csak Beatrix leveléből értesült, majd később arról is, hogy apjuk súlyosan megbetegedett. Nem tudja még mihez kezd, ha megírják, édesapja elhunyt, de abban biztos, hogy az első adandó alkalommal ott akarja hagyni a sereget.

Hobby: Sok mindennel szeret foglalkozni, affajta örökmozgó. Bármi leköti a figyelmét.

Foglalkozás: Jelenleg katona, jövendőbeli dezertőr.

Extrák: Foglalt, Eshii drágámé. *** Nőkkel már volt kapcsolata, de őszintén… sosem élvezte igazán az aktust. A tud, hogy a férfiakon is megakad a szeme, pedig igen félelmetesnek, sőt, rémisztőnek tűnik számára. Ez teljes mértékben ellent mondana azoknak az elvárásoknak, amiknek meg kell felelnie. *** Nevének jelentése: megmentő. *** Édesanyja mélyen vallásos, apja szerint a vallás a nők feladata. Ő pedig nem foglalkozik vele. *** Elsősorban azért akar dezertálni, mert háborúellenes. Nemért egyet az antiszemita s fasiszta mozgalmakkal.

Képinfo: Nem saját kép, csupán illusztációként szolgál. (http://fc09.deviantart.net/fs71/f/2014/277/8/1/salvatore_by_regicuh-d81ks2o.jpg)

Engedélyezve: 2014. 10. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).