Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Astoria Greengrass
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 16 [32]

Külső leírás: Astoria egy megkapó, természetes szépség, akivel nem találkozol mindennap. Keskeny arcát, dús, barna tincsek ölelik körbe. Enyhén, tényleg csak alig hullámos haja, lapockája alá ér, általában ki van engedve. Magassága és testalkata teljesen normális, nem tűnik ki vele a tömegből. Anyajegy csak néhol található fehér bőrén. Amit az arcán az ember elsőnek észrevesz az a szeme, azok a barna szemek, amiket természetesen hosszú és dús szempillák ölelnek körbe. Orra kissé pisze, ajkai teltek. Általában egyenruhában látni, de szeret elegánsan öltözködni, figyel a külsejére.

Jellem: Aranyvérű családból van, ami sejtet valamit mindenki fejében. Természetesen a Greengrass családban, mint minden aranyvérű családban, benne van a "sznobság", s bár ez Astoria jellemébe is beleépült a mugliszületésüek és a félvérekkel szemben, mégsem annyira szembetűnő. Legalább is nem hangoztatja, még ha így is gondolja. Benne van a büszkeség, hogy ő biza nem fog megalázkodni, nem fog behódolni, nem fog bocsánatot kérni valamint a makacsság is, ha valamit a fejébe vesz azt véghez is viszi. Fondorlatos és ravasz, mindig átgondolja az adott lehetőségeket, viszont egyenes ember. Ha valakit ő nem kedvel, kerekperec megmondja neki. Nem leli örömét, abban hogy keresse másokban a konfliktust, nem az a vitatkozós típus, de ha egyszer belekeveredett nem enged a véleményéből. Törődik a környezetével, észreveszi ha valakinek valami gondja-baja van. Nagyon jó megfigyelő, bár ezt a tehetségét nem mindig kamatoztatja. Gondoskodó azzal, akit megkedvel, szerinte mindenki megérdemel egy második esélyt, kissé optimistának is mondható. Hatalmas türelemmel rendelkezik, de ez is véges, ha valakinek sikerül kihozni a sodrából, jobb ha fut. Nem valami hangos lány, sose kiabál, ritkán emeli fel a hangját, de ha az megtörténik, akkor elég ijesztő tud lenni.

Élettörténet: Greengrass család aranyvérű varázslócsalád. Astoria a második gyerek, van egy két évvel idősebb nővére Daphne, akivel jól kijönnek egymással. Mind Daphne, mind pedig Astoria a Mardekár házba kerültek, szüleik nagyon büszkék voltak lányaikra. Jó tanuló, nagyon jó koponyával és tehetséggel, egy ígéretes jövő képével. Az ő családjuk is túlvészelte a háborút, Astoria pedig visszatért a Roxfortba folytatni tanulmányait. [ Megismeri nővére osztálytársát a nála két évvel idősebb Draco Malfoyt, aki később feleségül is veszi. Születik egy fiúk Scorpius. ]

Hobby: tanulni, gyakorolni, nővérével tölteni az időt

Foglalkozás: tanuló

Extrák: pálcája: ébenfa, tizenegy és fél hüvelyk sárkányszív maggal. || 1982-ben született.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 10. 05.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).