Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Hamilton Waller
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Meera

Kor: 19

Külső leírás: Vöröses-barna bozont, amihez színben tökéletesen illeszkedve az arcán egy rahedli szeplő látható. Mintha valaki jól belemarkolt volna egy tál pöttybe, majd megszorítva teljes erőből a fejéhez vágta volna az egészet, mindezt úgy, hogy az arca alsó részét egy méretes sál takarta volna el. Bőre átlagos, fehér színű, évszakhoz igazodva hol lebarnultabb, hol sápadtabb. Orrával és annak formájával nincs kibékülve, ezért szinte mindig sál avagy gallér mögé bújtatja. Tovább haladva az arcán könnyen észrevehető, hogy felső ajka vékonyabb és kevésbé olyan dús, mint az alsó, de az irányuk egy: mindig felfelé ível a sarkuk, hiszen gazdájuk mosolygós és kedves teremtés. Szemei azok, amelyek széppé teszik a durva orrot és a különös szájat - nagy, tág tekintet, ami egy fiatal őz pillantásához hasonlatos, körülötte keretként pedig a szeplők és a szép, dús haj. Teste olyan, mint minden korabelié, magassága szintúgy nem kirívó a többiek között. A baseball miatt szépek a karjai és a lábai, de ha nekem kellene megmondanom, mi tetszik rajta igazán: a kulcscsontjai olyan kívánatosan tudnak kibukkanni a bőre alól, hogy... hajajajj.

Jellem: Alapból szerencsétlen fajta, ráadásul babonás. A létre alatt nem fog átmenni, ha kiborítja a sót, dobálja a háta mögött és még sorolhatnám napestig. Ezeket nem nyilvánosan, visongva adja mindenki tudtára, hogy ezekben hisz és tart tőlük, hanem a családja révén már beépült a mindennapjaira és erre nagyon ügyel. Ezt az általános paranoidságát félresöpri, hogy mennyire kedélyes, jószándékű, kedves fiú. Segítőkész, olyan szinten tud titkot tartani, hogy előbb harapná el a nyelvét, semmint bármit is eláruljon a megtudott kis rejtélyből. Ezt teszi még szomorúbbá a tény, hogy igazi barátai nincsenek, akik értékelhetnék, milyen csodás személyiség és odaadó barát. Őszinte és udvarias, rendkívüli esetekben hazudik csak, különösen akkor, ha valaki ki akar csikarni belőle valamit, amit más megtiltott neki, hogy elmondjon. Tehát, hogy a titkait védje, megteszi, de utána mindig nagyon bánja a dolgot. Gyakran esik letargiába és sokszor letört, hiszen úgy érzi, minden téren szerencsétlen. Az egyetemre nem vették fel, amit személyes kudarcként élt meg, ráadásul hirtelen kellett volna szakmát választania, amire képtelen volt ilyen rövid idő alatt, miután a ponthatárokat kihirdették a felsőoktatásba. Egyedül maradt otthon, barátai nincsenek. Talán a szomszéd testvérpárral, az ikrekkel elegyedik beszélgetésbe néha és néznek meg egy-két filmet, vagy mennek ki baseball meccsre, amit főleg a lány kezdeményez, hisz sajnálja Miltont. A bátyjával hívja át mindig, mert csak kellemetlen lányként áthívni, nehogy félreértés legyen belőle. Milton nem szereti életét, szerelmes volt egyszer, de annyira szégyellte, hogy ilyen heves érzelmeket táplál egy személy iránt, hogy inkább elnyomta az ilyen irányultságú gondolatait.

Élettörténet: Egyedül él szüleivel egy kétemeletes faházban, ugyanis édesapja favágó, egy kanadai vállalkozás büszke tulajdonosa, ami jól profitál. Édesanyja tanárnő a közeli általános iskolában, írni és olvasni tanítja a legkisebb porontyokat, az énekkart és kórust szintén ő vezeti. Ebből látható, hogy nem sok ideje volt édesapjának arra, hogy fiával foglalkozzon, így az édesanya kedves, gyerekekhez szokott hangja mellett nőtt fel. Emiatt lett az átlag fiúknál kedvesebb, kicsit érettebb és intelligensebb, ami miatt nem szerettek vele barátkozni, ez végigkísérte őt eddigi életén. Barátai nincsenek, a szomszéd ikrekkel foglalja el magát néha, nagyon örül, ha becsöngetnek és biciklizni vagy filmezni hívják el. Középiskolában hiába volt ott mindenhol, minden fontosabb eseményen és került be a baseball csapatba is, az évkönyvben mái napig sokan értetlenül mutogatnak a tablóképére - Ő ki is volt? Felvételizett a tanárképző főiskolára, de elmaradt pár ponttal a kiszabott ponthatár alatt, így bukott az, hogy környezetismeretet és biológiát taníthasson általános iskolásoknak. Szakmát nem választott, teljesen maga alá gyűrte a kudarc. Édesapja felajánlotta, hogy míg nem jut dűlőre saját magával, dolgozzon a cégénél, de a fiúnak semmi kedve nem volt olyan messzire elutazni, a családi fészekből, az egyetlen helyről, ahol biztonságban érzi magát. Az egyik szupermarketből tartott hazafelé, mikor az utcán levő szerelőműhelyben/garázsban egy gázpalack nem volt rendesen elzárva és felrobbant a műhely. Milton másodfokú égési sérüléseket szerzett, bal karja súlyosabban megsérült, mint a teste többi, megégett része. Haladéktalanul a kórházba szállították, ahol azonnal kiderült, hogy a tüdejével problémák akadtak. Egyből lélegeztetőgépre került, mert eleinte magától - a fájdalom miatt - nem tudott lélegezni. Az ég még mindig nem tudott leszállni Miltonról, és még egy pofont adott neki: itt-ott bizonyos felületeken elfertőződtek a sérülései, ezért fekvőbetegként a kórházban tartották, se neki, se senkinek nincs fogalma arról, mikor is mehet haza.

Hobby: baseball, túrázás, biciklizés a szabadban

Foglalkozás: -

Extrák: Egy balesetben a teste egy harmada megégett, bal karja mélyebb égési sérüléseket szenvedett, mint bőrének többi része. A baleset során a tüdeje károsodott, ezért az elején még lélegeztetőgéphez, majd később oxigénmaszkhoz kötik. A sérült felületek egyes részein fertőzést kapott el, ezért fekvőbetegként a kórházban kellett maradnia ismeretlen ideig. ** Balkezes - ezért probléma, hogy pont az a karja sérült súlyosabban. ** A csúfneve Pötyi, kettőt lehet találni: a szeplői miatt. ** Égő, nem égő, szereti a mézeskalács illatú párologtatóba való olajat.

Képinfo: ajgiel (deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 10. 03.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).