Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Aiden Hellwill
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sado-chan

Kor: 24 év

Külső leírás: Válláig érő, szénfekete haja lepelként öleli körbe az arcát, hófehér bőre pedig kivillan fekete ruhái alól. Szeme színe halvány kék, ám imádja a színes, főleg a fehér kontaktlencséket. Arca hosszúkás, mosolya akár a ravasz rókáé, kiszámíthatatlan Egyedül ajkai halvány barack színe töri meg a monoton fekete fehér hatást.

Jellem: Megfejthetetlen... képtelenség közel kerülni hozzá, ám akinek ez mégis sikerül azt örökre rabul ejti, megbabonázza rejtett énje. Nehezen oldódik az idegen társaságban, nem szereti ha múltjáról faggatják, vagy ha a maguk véleményét, álláspontját akarják ráerőltetni. Szeret egyedül lenni, az erdő járni, ilyenkor valahogy úgy érzi haza talált. Kicsi kora óta különös érzéke van az állatokhoz, főleg a madarakhoz, így párat tart is belőle otthon, két hollót és egy kis sólymot. A múltjából sok mindenre nem emlékszik, de ez őt nem zavarja, úgy hiszi okkal fosztották meg őt az emlékeitől.

Élettörténet: A gyerekkorát homály fedi, születésének titkát szülei a sírba vitték magukkal. Első emléke 14 éves korából származik, egy autó pálya mellettről. A szülei azonnal meghaltak, Aiden pedig agy károsodást szenvedett, így veszítette el az emlékeit. két évig volt kórházban, majd miután újra tanult járni, beszélni magától enni, és mindent amit elfelejtett nagynénje vette magához, aki azonban nemsokára szintén jobb létre szenderült. Aiden ismét egyedül maradt. Egy professzor figyelt fel rá aki éppen az erdőt járta. Felfedezte benne a tehetséget, magához vette és tanította. közte és a mestere közt különös kapcsolat alakult ki, a fiú szinte rajongott a nála 20 évvel idősebb férfiért, és ez egy idő után már kezdett más irányzatot venni.

Hobby: Madarai gondozása, séták az erdőben, a történelem

Foglalkozás: Tanuló, először vadőrnek, majd kutatónak tanul.

Extrák: szörnyen antiszociális, felőle az összes ember megdögölhet, legalábbis ezt sugározza magáról...tudat alatt beleszeretett a professzorba, bár még nincs tisztában ezzel, nem sok kapcsolata volt még emberekkel

Képinfo: Nem az enyém a kép, illusztráció (http://kepkezelo.com/images/73zhtc9cu84v3u16rqf.jpg)

Engedélyezve: 2014. 10. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).