Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Cordelia Hannigen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 23

Külső leírás: Szép nőnek mondható, aha épp nem takarja az arcát a frufruja és nem bújik hatalmas szemüvege mögé. Arca kissé szögletes, szemeik nagyok és kékek akár az ég, hosszú szempillák mögött bújnak meg. Szemei kissé mélyen ülők, de nagyok és a szemüveg csak még spékel az optikai hatáson. Szerinte krumpli orra van, pedig csak szimplán egyenes vonalú, ajka teltek. Vállig érő hullámos tincseit általában egy krokodil csattal vagy valamilyen más csattal feltűzi, idegesíti ha le van engedve. Nem nőtt valmi magasra, de nőként nem is baj, testalkata teljesen átlagos Elvétve találhatók rajta anyajegyek. Bőre tejfehér, hamar megpirul a napon. Szereti a gyűrűket, ez látszik is rajta, soha nem válik meg tőlük, mindegyikhez tartozik egy sztori ami miatt fontos helyet foglalnak a szívében. Enyhén sminkeli magát, taszítja az erős smink. Szereti az egyszerű darabokat, a fehéret, a krémszíneket. Szinte mindig farmerben látni, meg bakancsban. Nincs az az isten, hogy ő valaha magas sarkúba erőltesse a lábát.

Jellem: Igazi pancser, de a jobbik fajtából. Ő az aki mindig segíteni akar, mindenkin megesik a szíve és pont ezért ejtik át mindig. Nem tud csak úgy elmenni az emberek mellett ha látja, hogy valakinek segítségre van szüksége akkor rohan. Ezt a "rossz" tulajdonságát nem tudja egyszerűen kinőni, viszont sajnos olyan világban élünk, ahol ha segítőkész vagy, akkor szépen ki fognak használni. Nem az a társasági ember, el van pár barátjával, nem az a bulizós lány. Ő inkább csak hallgat, nagyon jó hallgatótárs. Ha megnyílik hosszas beszélgetéseket lehet vele csapni, de ha tömeg előtt akarod beszéltetni, az nem fog sikerülni. Intelligens, minden érdekli. Rossz tulajdonságai közé tartozik, hogy roppant forrófejű és türelmetlen, de nem tud haragot tartani rögtön megbocsájt. Kissé megfelelés kényszeres, olyan nincs hogy őt senki ne kedvelje. Nagyon fél a külvilág kritikájától, így mindenkiben egy pozitív képet próbál kialakítani magáról. Ha összeveszik valakivel rögtön bűntudata lesz, és rohan bocsánatot kérni, még ha nem is az ő hibája miatt vesztek össze.

Élettörténet: Átlagos család. Anyuka, apuka, gyerekek, kutya. Mint azok az idilli családok a sorozatokban. Cordelia középső gyerek van egy három évvel idősebb nővére és egy négy évvel fiatalabb öccse. Teljesen normális gyerekkor, tesóival épp elég csínnyel mentek a szüleik agyára. Vidéken éltek, mivel az apuka álma mindig is egy farm volt, így a gyerekeknek teljesen természetes, hogy állatok veszik körbe őket. Cordelia már kicsiként eldöntötte, hogy ő biza orvos lesz, és mindent meg is tett ennek érdekében. Felvételizett orvosi egyetemre, ahova fel is vették. Elköltözött otthonról egy kis lakásba, de utálja, szerinte borzalmas, ezért szeretné átalakítattn.

Hobby: olvasás, játék az állataival

Foglalkozás: orvostan hallgató

Extrák: Gyerekorvos szeretne lenni, és jó úton halad, hogy elérje a célját. || Nagy állatbarát, a lakásában él egy papagáj, két macska és egy kutya. || A leghosszabb kapcsolata is csak pár hónapig tartott, mivel a tanulás mellett alig szentelt időt a barátjára, szét is mentek.

Képinfo: A kép nem az enyém, csupán iillusztráció (google)

Engedélyezve: 2014. 09. 27.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).