Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Vlad Cynfael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Shayola

Kor: nem tudni

Külső leírás: A legelső dolog, ami szembetűnő nála a földöntúli bája. Hosszú hollófekete haja ami derekáig ér, rakoncátlanul hullik le vállára. Bőre sápadt, halovány színben pompázik ám emellett tökéletes és egyetlen egy hiba sem ékesíti. Arca markáns s férfias, szemei a szürkén izzanak. Ajka telt és puha, igazán csábító. Egyedüli szépséghibája a homlokán elhelyezkedő jel, ami amivel együtt született. Ez jelzi magas rangúságát, illetve azt hogy ő nem egy egyszerű holmi kis vámpír. Teste kidolgozott, izmokkal teli, amit imád kihangsúlyozni. Karmai hosszúak és feketék, egyesek úgy tartják hogy áldozatainak a vére tarkítja őket. Könnyű vértezetet visel, mivel a nehéz páncél nemcsak lassítaná de akadályozná a szabad mozgásban.

Jellem: Megfontolt természetű, nem szokott meggondolatlanul cselekedni. Mindent előre megtervez, és nagyon nem kedveli azokat akik beleszólnak munkájába illetve felfogásába. Véleményét nem rejti véka alá, és ha kell erőszakkal is elhiteti veled az igazát, de ez csak nagyon ritkán fordul elő. Mivel földöntúli szépség, ezért előszeretettel alkalmazza bájait mind ellenfelei és szövetségesei ellen is. Ha nem válik be akkor használja a szavak erejét, legvégső esetben az erejét. Végtelen nagy türelemmel rendelkezik, viszont ha kényes témáról illetve családjáról faggatják, hamar elillan belőle a nyugalom. nagyon hangos személyiség, mindenre van egy megjegyzése, sőt imádja is hallalttani magát, hiszen ő mindenki felett áll. Vezető egyéniséggel rendelkezik, igazán magabiztos. A céljai érdekében mindent megtesz, nem érdekli hogy milyen aljas módszert kell alkalmaznia hozzá, ha tehetné még a lelkét is eladná ha lenne neki. Nagyon rideg és mogorva személyiség, jóformán nem látták még őt boldognak. Akadékoskodó és parancsoló, viszont aki hűen szolgálja az bőven megjutalmazza. Utálja a nagyszájú, önző és makacs embereket, de legfőképpen az engedetlen szolgákat. Nagyon intelligens, és nem szereti ha hülyének nézik. Apjának hála, az összes többi fajt megveti illetve semmisnek tekinti.

Élettörténet: A Cynfael család már ősgenerációkra visszavezetve a vámpírok elitjéhez tartoztak. Nincsen olyan személy a családban akinek ne lett volna nagy rangja vagy elismerve hatalmát illetően, ezért ez a család a legmakacsabb. Hajdanán amikor még királyok is uralkodtak a vámpírok fölött, az ő családjukból választották ki azokat. Miután a nemesség megelégelte a zsarnoki uralkodásukat száműzték őket a trónról de még így is ők a legbefolyásosabb vámpírok a nemesi körökben. Szavuk majdnem felér az összes többi család hangjával. A vezető pozíciójukat többször is el akarták tőlük venni, azzal hogy a családfát kiirtják, ám eddig sikertelenül. Az utolsó sarjként Vladon áll minden hogy a család túléli e az elkövetkezendő évszázadokat, vagy csak emlékként maradnak benn a történelemben.

Hobby: ősrégi tekercsek tanulmányozása

Foglalkozás: -

Extrák: Vérvonalának hála benne a vámpír vér duzzad az erőtől és mágiától. Az egyetlen egy család, ahol képesek mágiát is használni. Hatalmas erő van a birtokában, még így fiatalként is. Hatalmas vagyonnal illetve ranggal rendelkezik, amit előszeretettel használ fel. Rezidenciájukba csak azok léphetnek be akik vagy a családot szolgálják vagy nemesi rangúak. Megvet minden más fajt, viszont az ősi tekercsek legyen az vámpír vérfarkas vagy sárkány, imádja azokat tanulmányozni és új varázslatokat megtanulni belőle.

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2016. 04. 05.
2019. 12. 13.

Módosítva: 2019. 12. 12. 18:47:11
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).