Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Tsurugi Ira
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sado-chan

Kor: 18 év

Külső leírás: Arcába lógó, élénk vörös haja az ami először feltűnik az embereknek. Aztán hatalmas, gesztenye színű szemei melyeket már szinte véresre sírt, sápadt, több helyen hegekkel tarkított bőre és kötései. Ruhatára egyszerű, szakadt, vértől átnedvesedett valaha fehér ing és szétnyűtt farmernadrág, cipőt nem hord, fölösleges.

Jellem: Egy végletekig megtört, szolgalelkű fiú aki feladta a reményt a szabadulással kapcsolatban. Az éveken át tartó raboskodás miatt nem bízik az emberekben, fél bármit is csinálni, bárhová is menni ha elrablója néhanapján kiengedi a 'szobájából'. Az elején még küzdött, harciasan védte magát, ám mára a stockholm szindróma legyőzte az élni akarását.

Élettörténet: Ira gyerekkora normális volt. Szerető család, iskolai versenyek, jó jegyek, barátok... aztán 4 éve, egy késő őszi délután minden megváltozott. Egyedül indult hazafelé a folyó parton, a megszokott útvonalán amikor is elrabolták. Családja majd' egy évig kereste őt, a rendőrséggel, majd egyedül, jutalmat ajánlottak fel a megtalálónak, de hiába, nem került elő. Elrablója hónapokig figyelte őt, az alkalmas pillanatra várva, és mikor eljött az a nap elfogta, elkábította majd elhurcolta a fiút. Mikor magához tért már egy eldugott ház, legbelső szobájában találta magát a csövekhez bilincselve. Azóta is ott él, felkészülve a halálra, ha már a szabadulásban nem reménykedhet

Hobby: -

Foglalkozás: -

Extrák: UKE*** a sok éves kínzás alatt megtanulta tűrni a fájdalmat, és mondhatni mármár mazochista hajlamai is kezdenek megmutatkozni*** feltétel nélkül bármit megtesz amit elrablója parancsol

Képinfo: Nem az enyém a kép, illusztráció (http://media-cache-ec0.pinimg.com/originals/99/73/99/99739908f0b6954375bed44656bda178.jpg)

Engedélyezve: 2014. 09. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).