Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Cassandra Liroy (kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 16

Külső leírás: Cassandra egy kifejezetten csinos lány, tisztában van az adottságaival, és eképpen öltözködik. Arca kissé kerekded, szemei világosbarnák, aranyszínű pöttyök vannak bennük. Ajkai teltek, nyakak hosszú. Szőkés-barna haja, mint egy sörény borul vállaira, az éles szeműek a színes, hajába font gyöngyöket is kiszúrják a kusza tincsek közül. Vállai keskenyek, alkata vékony, bőre hófehér, elvétve vannak rajta anyajegyek. Szereti a meleg színeket, főleg pirosat és barnát visel, ritkán látni nadrágban, a földet söprő szoknyákat szereti a legjobban. Nem tűnik ki a tömegből magasságával, elvégre az 156 centi teljesen átlagosnak számít.

Jellem: Kissé kusza személyiség, ellentétekkel megfűszerezve. Általában nyugodt, de bizonyos dolgokkal nagyon hamar ki lehet hozni a sodrából. Szereti a tisztaságot maga körül, a szobáját állandóan tisztán tartja, de ha nem az ő "területéről" van szó, akkor a legnagyobb mocsokban is elvan. Igazán kedves lány, bár nem az a barátkozós típus, de végtelen segítőkész azzal, aki hozzáfordul. Legtöbbször ő a döntőbíró, nem viseli ha valami igazságtalanság történik a környezetébe. Igencsak szétszórt tud lenni, valamint ha valaki beszól neki, szódást megszégyenítő hangnemben tud visszaválaszolni. Nem kell őt félteni megvédi magát, nem retten meg a kihívásoktól.

Élettörténet: Anyja egyedül nevelte őt, normális körülmények között. Cassandra félvér, anyja mugli, aki a divatszakmában tevékenykedik, így amikor Cassy négy éves lett Párizsba költöztek. Anyja egyáltalán nem lepődött meg mikor megkapta a levelét, Cassandra már annál inkább. Ötödévesként kérdezett rá nyíltan anyjánál, hogy ki az apja, aki nem tudta tovább halogatni a dolgot és mindent elmondott. Fiatal volt, sokáig együtt voltak a férfivel, majd szakítottak és a szakítás után egy hónappal tudta meg, hogy terhes. A büszkesége nem engedte, hogy felkeresse a férfit, így inkább egyedül nevelte fel a lányt, anélkül, hogy szólt volna az apukának. Mikor Cassandra ezt megtudta mindenképp meg akarta keresni az apját, így visszament Angliába és átirtakozott a a Roxfortba.

Hobby: olvasás, sétálás a szabadban

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Anyanyelvi szinten beszéli a francia nyelvet. || Patrónusa egy bagoly. || Jövendőbeli Hugrabugos. || Foglalt, Arasa Albus Perselusa mellé

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 09. 25.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).