Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jareth (The Goblin King)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Kita

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Magas, filigrán alkat, erős, de szálkás izomzattal, hosszú lábakkal. Az arca különös, szinte erősen metszett, az orra egyenes, de szép vágású, a fülei is kissé hegyesebbek, mint a normális. Az arcában mégis a szemei a legkülönösebbek: az egyik vakító, jeges kék és a pupillája gyakorta apró, összeszűkülve méregeti az áldozatát, míg a másik szinte meleg barnászöld színű, megannyi arany pöttyel és a szembogara kedvesen, szinte vonzón kitágult. Ezt a különös, abszurdul ellentmondásos szempárt különös minta veszi körül, puha, csillogó ezüstszín emeli ki, két felfelé ívelő sötét ívvel. Az ajkai vékonyak, de gyakorta gúnyosan mosolyog, ám ha dacosan összeszorítja, szinte eltűnik a szája a dacos csíkban. A különös hajkorona tetézi az egészet, különös, ezüst-szőkés bozont; a tetején dúsan, mindenfelé merednek a néha színes, csillámló tincsek, míg az alsó, egyenes szálak a mellkasáig érnek. A ruházata sem átlagos, preferálja a szűk nadrágokat, már-már hiúsági, mint kényelmi szempontból. Általában egy kényelmes, bő ingben, mellényben heverészik, de ha "kiöltözik", akkor inkább bőrre vált. Imádja a feltűnést, a provokációt.

Jellem: Egy manipulatív, álszent disznó, a velejéig romlott. Mértéktelenül és meggondolás nélkül képes a csínyekre, kiforgatni a szavakat, a kívánságokat... Jarethnek egyedül Jareth a legfontosabb, minden tekintetben. Ha mással jót tesz, azt sem az illető miatt teszi. Provokatív, polgárpukkasztó, arrogáns, néhol irritálóan pimasz, de van benne valami eszelősen, rosszfiúsan vonzó. Tudja magáról, hogy ő egy "gonosz", de mégis, néha irritálja önmagát is, főleg unalmában. Nagyon tud unatkozni... Bár ő maga is tudja, hogy élvezi bizonyos emberek szenvedését, erre direkt rá is erősít, mégis... ha ösztönösen túl sok fájdalmat okoz annak, akinek igazából nem akarna, vagy nem az a célja, nem annyira jó, hogy ki tudja engesztelni, de nem is annyira gonosz, hogy őszintén élvezni tudja... Az akarata és az ereje teremtő jellegű, az egész világot, a Labirintust ő teremtette, a világát... de hogy ő honnan jött, nem tudja, és nihilistán - nem is érdekli. Mégis, egyedül, mindenhatóként, Istenként és királyként... néha picit szar egyedül. Nincs kivel osztozni, nincs kivel együtt nevetni a többiek kínlódásán.

Élettörténet: Nem tudja, honnan jött és meddig lehet itt... istennek tekinti magát, ő a Kobold király (the Goblin King - GK). Mivel a maga teremtette világot unalmasnak és irritálónak tekintette egy idő után, kapukat helyezett el a környező világokban, főleg az emberekében: élvezte, nézni, hogy aljasak, manipulatívak, szeszélyesek, mégis képesek szenvedni, néha kiszámíthatatlanul. Szórakoztatják őt, és a mulatságért bármire képes. Engedi, hogy kívánjanak, és persze, teljesíti is - a maga módján, természetesen, valamint előtte meg is hajtja őket alaposan, megannyi próbatétellel, kihívással, és mégis... Bár ami a leginkább zavarja őt is, hogy a hozott szabályai magára a királyra is érvényesek, így ha megígér valamit, azt muszáj megtartania. Ilyen volt az az ominózus eset, amikor az emberi világot kémlelve meglátott egy fiatal, sötét hajú lányt... Jareth a tapintatos közeledés tudatának teljes hiányában teljesítette a lány elhamarkodott kívánságát, miszerint az örökösen síró mostohatestvérét bár elvinnék a koboldok! De a lány végig kitartott a labirintus végéig, bejutott a koboldváros közepére... és a végére már Jareth mindent felajánlott neki, csak maradjon vele, mert benne látta azt, amit értékelni és szeretni tudna, talán meg is szerette, a lány visszautasította a lehetőséget - ám az idő lejárta után. Az óra még nem ütötte el a tizenharmadik kongatást, de annyira a határon volt, hogy az elrabolt gyermekre már hatott a Labirintus mágiája, beszivárogva... Ám Jareth fehér bagolyként, vereséget szenvedve kellett hogy engedjen a saját maga által hozott szabálynak. Ám a világ, amelyet Sarah Williams legyőzött, mégis az élete kitörölhetetlen része maradt. Ahogy Sarah is Jareth-é, és a Koboldkirály, minden egyes nap mogorván és duzzogva követi figyelemmel a visszautasító, konok szerelme mindennapjait, nyalogatva sértett hiúságát.

Hobby: az emberek átverése, csínytevések, próbák... néha kívánságokat is hajlandó teljesíteni

Foglalkozás: király - amire csak kedve szottyan.

Extrák: Változtatni tudja az alakját - a legtöbbször mint egy aranyszínű-fehér bagoly lófrál az emberi világban // Az embereket tartja a legizgalmasabbnak // Nem tudni semmit a történetéről, hogy honnan jött, hány éves, mióta csinálja mindezt // Mentálisan nem éppen felnőtt, érett gondolkodású // Hajlamos visszaélni az erejével // A hatalmát minden világban maradéktalanul használni tudja // A Fantasztikus labirintus c. film és könyv főszereplője // A hatalmát öklömnyi kristálygömbökön keresztül használja, unalmában ezekkel zsonglőrködik flegma, arrogáns eleganciával // Nem áll tőle messze a szolid és nem túl visszafogott perverzió sem, már ami a provokálást és egyebeket illeti.

Képinfo: ismeretlen művész alkotása (https://www.youtube.com/watch?v=DZ9wQc7eYc0)

Engedélyezve: 2014. 09. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).