Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Fabia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Morticia

Kor: 980 év

Külső leírás: Magas, karcsú testét többnyire csak páncél fedi melyeket maga készít sárkánytűzben edzett vasból. Bőre ezüst színű és hideg akár a fém, haja hamuszürke, kibontva a földet súrolja. Arca finom vonásaiból nem hinné az ember, hogy milyen veszélyes is tud lenni ő valójában. Hegyes fülei kivillannak sisakja alól, büszkén hirdetve félvér elf mivoltát. Hatalmas ezüst szárnyait megtépázta már az idő, de még mindig fenséges látványt kölcsönöznek gazdájuk számára. Hatalmas, izmos farka méterekre elterül háta mögött és kiválóan alkalmas fegyverként való használatra.

Jellem: Makacs és egoista. Szereti a látványos és merész dolgokat, nem fél megmutatni sem bájait, sem rendkívüli erejét. Szeret a figyelem középpontjában lenni, és ha ezt valaki nem hajlandó elfogadni annak ajánlatos őt messze elkerülni. Mióta az eszét tudja gyűlöli az embereket és a nálánál alacsonyabb rendű lényeket, úgy véli felesleges létformák, ha nem képesek ellene megvédeni magukat nem érdemesek a lét jogára.

Élettörténet: Múltja nagy része homályos, még előtte is, hiszen ki képes majdnem ezer esztendő minden pillanatát fejben tartani? Annyi biztos, hogy egy alakváltásra képes Sárkány és egy Elf közös gyermeke. Egy szem gyerekként nőtt fel árván, hisz anyja belehalt a szülésbe, apját pedig kivégezték miután megtudták hogy egy Elffel hált együtt. Fabiat ez nem különösebben érdekli, inkább csak a keresztezéssel járó előnyöknek örül. szabadon jár- kel, vándorol a nagyvilágban, ha hall valami pletykát már indul is tovább. Bár társaságkedvelőnek vallja magát, nincsenek állandó barátai, hisz egy hónapnál tovább egy helyen sem marad.

Hobby: Vándorlás, állatok szelidítése majd eladása

Foglalkozás: Sárkánymágus

Extrák: Mivel félig sárkány, tökéletesen megérti a nyelvüket és ezen kívül még jó pár más varázsnyelvet. Ügyes mágus és szelidítő de ha kell puszta kézzel is megvédi magát

Képinfo: Nem az enyém a kép, illusztráció (http://kepkezelo.com/images/6czlo0l6a0ngkajp6hea.jpg)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Módosítva: 2015. 02. 11. 15:10:42
Módosította: Yoshiko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).