Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Xaxhtos
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 852

Külső leírás: Külsőre nagyon vonzó – már akit nem zavarnak a szarvak – innen is látszik, hogy egy magas rangú démonról van szó. A termete magas és erős, a felsőteste egy műalkotás lehetne, a csípője karcsú, a karja szinte sosem látható, mert egy fémből készült kesztyű borítja be. Ritkán veszi csak le, mert ez fegyver és páncél is egyben. A bőre világos, szinte fehér. A haja leginkább egy lángcsóvára hasonlít, a sűrű, hullámos zuhatag a fenekéig omlik le. Az arcán két vöröses minta látható, ami sosem tűnik el. A homlokán lévő a vérvonalát jelöli, az orrán és az arcán keresztülfutó pedig a rangját: minél sötétebb a minta színe, annál magasabb rangú a démon. A szemei vérvörösek, ez a vámpír anyja hagyatéka. A félvér mivolta nem olyan feltűnő, sok démonnak van vörös szeme, de a vér utáni vágya igen csak nagy. A hosszú szemfogai azonnal megnyúlnak ha éhes és ez naponta legalább kétszer bekövetkezik, de néha többször is. A szarvai sötétvörösek, lehetetlen eltörni őket. Az öltözete általában vörös árnyalatú, vagy fekete. Kedveli a rubint és a vörös gyémántot.

Jellem: Egy igazi kapzsi, hedonista lény, mindene a szórakozás és az élvezetek. Tökéletes helye van a pokolban, pont azt csinálja amihez ért és kedve van. Az a fajta, aki elveszi amit akar és nem szívesen osztozik a tulajdonán. Ami az övé ahhoz senkinek semmi köze és kész. Néha előbb cselekszik minthogy átgondolná, ritkán számol a következményekkel, de kevés korlát van ami megköti a kezét. Ameddig az pokol urának egyik kegyeltje szinte azt tehet, amit csak akar. Nagyon jól ért a hízelgéshez, az egekig magasztalná azt is akit legszívesebben a belein lógatna fel, csak hogy elérje amit akar. Mindig fukaron méri a dicséretet, a szolgáit kutyába sem veszi. Leginkább trófeáit szereti és az általa összegyűjtött lényeket, persze csak addig, míg a többi démon szórakozására nem küldi a halálba őket.

Élettörténet: A pokolban született, az apja Lucifer egyik démontábornoka, aki megerőszakolt egy vámpírt és így született meg Xaxhtos. Az apja a születése után megölte az anyját, majd ahogy az várható volt, igazi démont nevelt a fiából. Xaxhtos félvér mivolta egy cseppet sem hátrány a számára, imádja a vért és ő a nagy étvágyú vámpírok közé tartozik. Naponta többször is táplálkozik a saját különleges készletéből. Olyan természetfölötti lényeket gyűjtött össze, akiknek köztudottan a legédesebb, legzamatosabb a vére. Azok csak az övéi, mint egy-egy élő vértartály és még amit megkíván tőlük. A pokolban ő felel a szórakozásért, így a táplálékain kívül olyan lényeket is begyűjt, akiket amolyan természetfölötti gladiátor műsorszámként vonultathat föl, a pokol egyik kénköves bugyrában. Élet és halál a tét, kegyelmet senki sem ad. Egyféleképpen maradhatnak csak életben, ha teljes erejükről lemondva a démonok talpnyalói lesznek, de ezt az örökkévalóságig tartó megaláztatást senki sem vállalja, így hát Xaxhtos dolga a kivégzés is.

Hobby: vérivás, vérfürdő(szó szerint), kivégzés, új harcosok és kedvencek begyűjtése, bujálkodás

Foglalkozás: pokolbéli gladiátor játékok rendezése, természetfölötti lények begyűjtése

Extrák: A testét képes teljes egészében lángba borítani és semmilyen tűz nem tudja megsebezni. Gyorsan gyógyul, a sebei nyomtalanul eltűnnek.*Egyetlen gyenge pontja a vámpírlétéből ered. Ha több napig nem jut vérhez, egyre sebezhetőbb és gyengébb lesz.*Kedvelt elfoglaltsága, hogy a halott harcosait kivérezteti és a vérükben fürdik.*

Képinfo: A kép nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2014. 09. 20.
2017. 07. 13.

Módosítva: 2017. 07. 13. 18:49:56
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).