Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Arthur
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Luka Crosszeria

Kor: Körülbelül 27 éves.

Külső leírás: Nem egy égimeszelő, kifejezetten holt átlagos magasságú. Teste nyúlánk, szálkás, süt róla az elegancia. Haja vékonyszálú, hollófekete színű. Szemei is hasonlóan sötétek, titokzatosak. Arthur arca általában nem tükröz sok érzelmet. Ugyanolyan arckifejezéssel képes közölni, hogy halálos veszélyben vannak, akárcsak azt, hogy a szokottnál jobban süt a nap. Külseje is hasonlóan visszafogott, akárcsak az érzelmei. Egyszerű, pasztell színeket hord: általában feketét, ettől nagyon is elegánsnak tűnik. Szereti a sötétbarát, a kicsit régiesebb holmikat. Haját is a régi korok stílusa szerint hordja, szereti teljesen a koponyájára lapítani. Aki ránéz, talán először úgy gondolhatja, egy cuki diákfiú ül a sarokban és vizslat fáradhatatlanul, de a valóság ennél sokkalta bonyolultabb. A kockás ing és piros nyakkendő mögött azonban egy összetett, kiegyensúlyozott, pallérozott elme bújik meg.

Jellem: Mellőzött érzelmi kitöréseinek egyszerű magyarázata abban rejlik, hogy alig vannak neki. Arthurt szinte lehetetlen kihozni a sodrából. Ettől függetlenül vannak negatív érzelmei: ha valakit ki nem állhat, azt rendszeres gúnyolódásnak teszi ki. Felveszi a kesztyűt, sosem hagyja magát megalázni. Kiváló képességei miatt magasabb rendűnek gondolja magát az átlagos embereknél. Nem szereti a félkész dolgokat, mindig a maximumra törekszik. Ha munkáról van szó, nem enged meg egyetlen hibát sem magának… sőt senkinek. Gyűlöli, ha valami nem 110%, nem is vág bele olyan munkákba, ahol fennáll a hiba lehetősége. Érzelmi életéről nem beszél, szinte sosem kezdeményez, ha arról van szó. Nehéz nála eldönteni, mit akar épp. Blazírt arcán csak ritkán jelenik meg mosoly. Hűvösnek azonban nem mondható, inkább csak visszafogott. Nem egyszer előfordul, hogy huncut mosolyra húzódik a szája. Szereti a rizikót, mindene a munkája. Precíz mivolta ellenére kedveli a veszélyt, úgy gondolja, ettől igazán pezsgő az élete. A feladata miatt mindenre figyel, részletekbe menően képes beleásni magát bármibe.

Élettörténet: Arthur előéletéről mit sem tudni, ezért borzasztó titokzatosnak tűnik. Sajnos ez azután sem változik, hogy némileg megismertük. Ő Cobb jobb keze, és bár nem csapatvezető, a dolgok menete leginkább rajta múlik. Ő szerzi az információkat az alanyokról, hangolja össze az álmokat, vigyáz az álmodókra. Fontos leszögezni, Arthur az egészet nem a pénzért csinálja. A szenvedélye a munkája, így végső soron az sem érdekelné, ha ingyen kéne dolgoznia.

Hobby: -

Foglalkozás: Információszerzés, legális munkája nincs.

Extrák: A toteme egy cinkelt kocka. *** Az Inception képregényekből.

Képinfo: Nem az enyém, csupán illusztráció. (http://lady-werewolf.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).