Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Higurashi Kagome
Kategória: Inuyasha
Feltöltő: Tifa

Kor: 24

Külső leírás: Átlag magasságúnak mondható (164cm), vállig érő fekete hajjal, igézően kék szemekkel, és hófehér bőrrel. Alkatra sportos. Rendszeresen biciklizik, úszik, fút, és íjászkodik. Arca finom vonású, kezei puhának, és gyengédnek tűnnek, pedig 50 fontos íjjal edz, vagyis igencsak erős. Combjai vékonyak, és feszesek, akárcsak a feneke. Külsejére nagyon odafigyel, de még így sem vette fel a sminkelés szokását. De divatos ruházatokat szereti. Legfőképp testhezálló nadrágokat, és vagy szintén testhezálló, vagy kicsit bővebb, de derék alá érő felsőket hord. Télen ezekhez csizmát, és szövetkabátot visel.

Jellem: Kedves, mosolygós. Szörnyen kíváncsi természet, és emellett könnyen elveszti józan ítélőképességét, ha valaki az érzelmeibe tapos. Vagyis régen ilyen volt, mostanra megtanult uralkodni az érzésein, és a kirohanásain. Sokkal türelmesebb, megfontoltabb lett az évek alatt. Már nem mondja ki azonnal, amit gondol, és azt is tudja mérlegelni, hogy szavai milyen hatással lehetnek a másik emberre. Optimizmusa némileg megkopott, de azért igyekszik az élet napos oldalát nézni.

Élettörténet: Japánban született, azóta is ott él. Tizenöt éves volt, mikor megbotlott, és beleesett az udvarukon álló kútba, melyről a nagypapája azt állította, hogy több száz éves, és hogy mágikus hatalommal bír. És bár a nagypapa minden tulajdonukról ezt állította, a kútra kivételesen igaz is volt. A kút a középkori Japánba repítette, ahol szerencsétlenségére összefutott egy félig démon ifjúval, akinek mellkasát egy varázs nyílvessző szegezte egy fához. Kíváncsiságának kénytelen volt ellentmondani, és közel merészkedett a fához. Ez volt a legrosszabb, amit tehetett. A fiú feléledt, más démonokkal egyetemben. Egy szó, mint száz előkerült egy hatalmas erővel rendelkező kő, a Shikon No Tama, ami szilánkokra robbant. Kagome pedig a fiúval, akit Inuyashának neveztek, elindult, hogy összeszedjék a szilánkokat. A művelet évekbe telt, és rengeteg lelki sebet okozott mindkettejüknek. Ez idő alatt több barátra is szert tettek, de nem segít azon, hogy a lány ostobasága miatt szörnyű dolgokat kellett elszenvednie. Mire összeszedték a szilánkokat, és egyesített a követ, már nem akart mást, mint hazamenni, és soha többé nem látni a középkort, Inuyashát, és a többieket. Kívánsága teljesült, hazamehetett anyjához, öccséhez, és nagyapjához. Befejezte a középiskolát, egyetemi diplomát szerzett. Bár szerencsétlensége nem hagyta el. Visszajövetele után két évvel nagypapája, majd a diplomaosztója után pár héttel édesanyja is elhunyt. Öccse bentlakásos iskolába ment tanulni.

Hobby: Kertészkedik, rajzol, fotóz.

Foglalkozás: Még nem sikerült a szakmájában elhelyezkednie, ezért csapos egy bárban.

Extrák: A történet végét kicsit átírtam az animéhez képest, kérlek nézzétek el nekem.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom! (http://xcaeli.deviantart.com/art/Grow-up-432553617)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Módosítva: 2014. 09. 15. 21:51:15
Módosította: Tifa

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).