Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Gemma (kitalált)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Tifa

Kor: 24

Külső leírás: Az ég az egyik lehető legfeltűnőbb külsővel verte meg: vörös haj, és kék szem. Ha valaki ezt meglátja, rendszerint meg is jegyzi, ez pedig nem mindig előnyös. Emellett magas is egy lányhoz képest. A maga százhetven centijével sokszor kitűnik a tömegből, ezért inkább görnyedt háttal jár. Nem mondhatni erős izomzatúnak, pedig rengeteget dolgozik érte. Arca finom vonású, már-már gyermeki. Egészen addig, míg meg nem haragszik valakire. Ártatlan kinézete, és csendes hangja miatt senki sem sejti, miféle vihar zúdul a fejére, ha egyszer bedühödik. Szereti kerülni a feltűnést, ezért nem visel kirívó ruhákat. Összes nadrágja hosszú, és farmer, felsői a fekete, a fehér és a szürke árnyalataiban pompáznak. Ezzel is beolvadni próbál, de sajnos nem mindig sikerül neki.

Jellem: Vidám, optimista jellem. Gyors helyzet felismerő készséggel, jó logikával, amit lexikai tudással is támogat. Tudását nem az iskolában szerezte, ezért inkább gyakorlatias. Mindent próbál a gyakorlat felől megközelíteni. Viszont éppen emiatt sokszor lassabban reagál a cselekményekre, mint kéne. Szeret másokat felvidítani, másoknak támaszt nyújtani, és mindezt végtelen türelemmel teszi. Viszont isten óvja azokat, akik magukra haragítják. Olyankor olyan, mint a hurrikán. Amint elcsendesedik, menekülni kell előle, különben kő kövön nem marad.

Élettörténet: Öt éves korában a világ elkezdett megváltozni. A szomszédok, a barátok, de még a szülei is átváltoztak. A legjobb barátjából ork lett, a szomszédja trollá változott. A szülei is átalakultak. Mindketten orkká változtak. Onnantól kezdve nem figyeltek arra, hogy a lányuk jár-e iskolába, hogy mit eszik, hogy van-e tiszta ruhája. A lány viszont nem változott semerre, akármennyire is szeretett volna. Pedig még a sarkon lakó fiatal párnak is tünde füles kisbabája született. Minden éjjel úgy feküdt le, hogy abban reménykedett, reggel valaki másként fog felébredni. Tízedik születésnapja reggel, miközben szülei búcsúlevelét olvasta, rádöbbent, hogy belőle csak akkor lesz valaki, ha tesz is érte. Főleg, mert a levél csupa krix-kraxot tartalmazott. Ám ahelyett, hogy elszökött volna otthonról, egy hadiszállást rendezett be magának. Fegyver kézikönyveket, járművezetési útmutatókat, számítógép használatot tanult autodidakta módon. Mikor valamit nem értett meg, felment a hálózatra, és ott megkérdezett valakit. Ki ne segített volna egy édes kislánynak? A rengeteg olvasás segített megértenie, mi is történik körülötte. Elolvasta a Nagy Szellemtáncról szóló cikkeket, amitől megváltozott a bolygó domborzata, és amitől visszatért a Földre a mágia. Rengeteget olvasott magáról a mágiáról is, és a mágikus lényekről. Egyszer, amikor már a netet Mátrixnak nevezték, belekeveredett valamibe, amibe nem kellett volna. Egy csomó dekás – így nevezték el a hackereket – berontott a lakásába, és fegyvert szegeztek a fejéhez. Mindegyik szánalmasan festett. Összetákolt csatlakozók, és kábelek lógtak a fejükből, a nyakukból. Mindegyiken szemüveg volt, testük satnya volt, már-már életképtelen. Néhányan élő csontváznak látszottak. A fegyver úgy remegett a kezükben, hogy attól félt, el fog sülni anélkül még az előtt, hogy lőni akarnának. Ekkor megpróbálta őket megnyugtatni. Addig beszélt hozzájuk, míg odaadták neki a pisztolyt, és megkérték rá, hogy védje meg őket. Ő pedig elvállalta. Akkor ölt életében először. Viszont rájött, hogy képeznie kell magát. Onnantól kezdve lőtérre járt, és az egyik szobáját konditeremmé alakította.

Hobby: Testőrködés, dekázás.

Foglalkozás: Eladó egy kis boltban.

Extrák: Egyetlen fülbevalója sincs, de tetoválása annál több. Mindegyik olyan helyen, ahol egyszer már megsérült, de egyik bőrvarrata sem lóg kis a ruhája alól. Sosem.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom! (http://unodu.deviantart.com/art/Gal-291806762)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).