Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Apollonia Park
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Izumo-san

Kor: 20

Külső leírás: Eléggé kitűnik a tömegből, nem csak a kék hajkölteménye miatt. Ő az az ember, aki nem bír beolvadni a tömegbe. Ruházata is állandóan színes, igencsak egyedi, és kicsit sem átlagos stílusa van, ami teljesen tükrözi a személyiségét. Nem azért öltözködik így mert feltűnési mániája van, egyszerűen csak így érzi jól magát. A maga 164 centijével átlagosnak számít a magassága, bár mániái a vastag talpú bakancsok, amik emelnek rajta 3-4 centit. Karcsú, átlagos testsúllyal. Kék, egyenes tincsei leérnek a melle alá, elől frufruja egyenesre vágva, olyan hosszú már, hogy épp látszódnak a szemei. Szemei tejcsoki barnák, szemceruzával húzza ki őket. Alsóajka teltebb mint a felső, rózsaszín szájfénnyel mázolja ki. Bőre fehér akár egy porcelánbabáé, nincsenek se szeplői, se anyajegyei. Öltözködés terén, szereti a nem mindennapi formájú ruhákat, és a felsőket. Nadrágból, nem szereti az egyszerű fekete, vagy kék farmerokat, ő a színes nadrágokat részesíti előnyben. Felsőkből a nagy, feltűnő minták, amik annyira nem nyerik el a tetszését, amik minden második emberen ott vannak. Pont ezért ő fest, vagy vasal mintákat a felsőire. Szereti továbbá a sálakat, meg a különböző kitűzőket.

Jellem: Igencsak... elvarászolt személyiség. Igazi művészlélek, imádja az elvont dolgokat, bolondul a zeneért, a festészetért, a költészetért. Igazi humán beállítottság. Szeret elmerengeni, sok időt tölt magányosan olvasgatva. Van egy füzete, amibe leírja magának a könyvei tanulságát, és a kedvenc idézeteit belőlük. A sok olvasás miatt, igencsak művelt, ráadásul ha a könyvek valamint a művészetek kerülnek szóba, olyan szenvedéllyel az arcán tud beszélni róluk, hogy az ember elámul. Nos, a logika nem az erőssége, ezt tegyük hozzá, és alapjáraton egy elég szerencsétlen figurának is mondhatjuk. Nem az esek-kelek szerencsétlen, hanem a lyukas az agyam és mindent elhagyok féle szerencsétlen. A külseje alapján sokan úgy gondolják, hogy egy nagyszájú lány, aki imád feltűnösködni, de igazából, kissé félénk, nem az a nagy társasági ember. Ha valamit a fejébe vesz nem tudod lebeszélni róla, akármekkora hülyeséget is eszelt ki, ő azt akkor is véghez fogja vinni, nincs az az isten, aki le tudná beszélni, ráadásul makacs mint az öszvér. Kedves, kissé bohókás leányzó, aki nagyon érzékeny a környezete változásaira, kiváló megfigyelő. Erőssége a pontosság, mindent célba tud venni. Nagyon szereti a gyerekeket, és ért is hozzájuk, másodállásban egy óvodában segít délutánonként. A kortársaival nehezen ért szót, de a gyerekekkel nagyon szívesen eljátszik, és nem csak ő szereti a gyerekeket, hanem a gyerekek is őt.

Élettörténet: Elég különleges családja van. Édesanyja sem egy egyszerű "normális ember, mivel Irisz a szivárvány istennő és egy halandó férfi közös gyermeke. Úgy tűnik a család valamiért vonzza ezeket az isteneket, mivel Polly apja Apollón a költészet, a jóslás, a zene istensége. Nevét az édesapja után kapta, ami nem csak az Apollón női változata, hanem azt is jelenti, hogy 'Apollóé'. Nagyon szép gyerekkora volt, nem volt titok a származása, az anyja meg sem próbálta eltitkolni a lánya elől. S ez mivel igen korán megtudta származását, volt bőven idejük kiismerni Polly képességeit. Jó tanuló volt, de a reál tantágyak, amiket egyszerűen sosem tudott a fejébe verni mindig húztak le az átlagaiból. Viszont tehetséges a művészetekhez, ezt nagyon hamar észrevetteék a tanárai. Sokszor kapott plusz feladatokat, amikre készített művei sokszor versenygyőztesek. Gimnázium elkezdett a videózással, a fényképezéssel, s a festészettel komolyabban foglalkozni. Megrendelésekre készít videókat, főleg abból él.

Hobby: festés, rajzolás, zenehallgatás, éneklés, fényképezés, a gyerekekkel foglalkozni

Foglalkozás: videós, hobbi fényképész, kisegítő az óvódában

Extrák: Szépen énekel, de csak nagyon ritkán csillogtatja ezt a tehetségét. || Néha egyik pillanatról a másikra villanak be neki képek, homályos jóslatok. Álmainak is vannak jelentései, nagyon ritkán emlékszik rájuk, de ha igen, akkor az egy újabb jóslat, ami sokkal élesebb és biztosabb, mint az ébrenléti látképei. || Irisztől is örökölt egy keveset, de az csak annyiban jön ki hogy ha valamilyen nagyon erős lelki problémája van, vagy felhúzzák, megváltozik a szemszíne. Erre nagyon kell figyelnie. || Beceneve: Polly. Anyukája kezdte el így hívni, mivel a olyan színes mint a papagájok. || Élete során eddig kétszer már találkozott az édesapjával.

Képinfo: A kép nem az enyém, nem én készítettem csupán illusztráció a karakterhez (deviantart)

Engedélyezve: 2014. 09. 20.

Módosítva: 2014. 09. 13. 11:31:06
Módosította: Izumo-san

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).