Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Brandon Cromwell
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rhysless

Kor: 24

Külső leírás: Gesztenye barna haja tépetten keretezi szép, férfias arcát. Szemei kék színben pompáznak, gyakran azt az érzést kelti búskomor tekintetével, mint akit cseppet sem foglalkoztat a környezete, pedig ez nem igaz, Bran figyelme sosem lankad. Bőre bronzként ragyog, hibátlanul ölei körbe egész lényét. Teste szikár, kellően izmos, végtagjai hosszúak, jelenlegi alakját a sok harcművészeti gyakorlatnak köszönheti. Kiváló egészségnek örvend, majd kicsattan az energiától. Hátán egy hatalmas tetoválás díszeleg egy sárkány formájában, mely lótuszvirágokkal van ékesítve. Bran szereti a fekete ruhadarabokat. Előnyben részesti az olyan felsőket, amik testére tapadnak, akár egy második bőrréteg.

Jellem: Vad, csapongó természetű, de igen megfontolt és éles eszű. Nagyon kevés emberben bízik, ezt családi háttere miatt nem lehet felróni neki. Szeret taktikázni. A vereség szót nem ismeri, célját így vagy úgy, de mindig eléri. A kezében összpontosult hatalmat kellően kihasználja, de nem szereti minden lapját kijátszani. Mindig van egy vésztartalék terve a szorult helyzetekre. Bran sosem volt kedveskedő fajta mégis ragadnak rá a nők és férfiak egyaránt. Ő az utóbbi nemet részesíti előnyben, s ezen oldalát nem is rejti véka alá. Akit megkíván, azt meg is fekteti, neki az idő és a helyszín nem számít.

Élettörténet: Bran édesapja az amerikai maffiahálózat feje, a nagyobb városok az idősebbik Brandon William Cromwell hatalmában vannak. Édesanyja, Sarah tipikus maffia-feleség, aki szerényen élte az életét, de egy félrecsúszott üzlet miatt meghalt pont Bran 22. születésnapján. Ezután az esemény után Bran elhatározott valamit: megbosszulja anyja halálát, átveszi az irányítást Amerika felett, apját pedig bitófára küldi. A terve véghezvitelét még abban az évben megkezdte. Kétszer megbukott az iskolában, hogy az utolsó évet unokatestvére oldalán végezhesse el. Leon édesanyja Bran nagynénje volt, aki imádta nővérét és átkozta azt a férfit, aki miatt Sarah olyan fiatalon elhagyta őket. Leon mindenben támogatja Brant, ő a jobb keze, és ketten együtt igen hatékony párost alkotnak. Bran igyekszik egy olyan bandát az oldalára állítani, amiben minden tagnak a hasznát veszi, nincs a csapatban két egyforma ember. Nem egy üzletet fullasztottak már kudarcba, vagy fordítottak javukra, hogy édesapja orra alá még több borsot törjenek. Persze Bran odahaza mindig tisztelettudóan viselkedik, sosem mutatja ki az ellenszenvét.

Hobby: harcművészetek, szex

Foglalkozás: tanuló, ifjú maffiavezér

Extrák: Rau Jinxyje mellé készült, seme. *Szereti az étcsokoládét és a különböző ízesítésű teákat.*

Képinfo: Nem saját alkotás, a készítő neve pedig a linkben olvasható! (http://kir-tat.deviantart.com)

Engedélyezve: 2014. 09. 13.

Módosítva: 2014. 09. 13. 10:13:41
Módosította: Rhysless

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).